Pak is van goede kwaliteit 2 de keer dat ik hier bestel, maar helaas een foute maat ontvangen van de broek. Hiervoor meerdere mails gestuurd zoals vermeld op de site om een retour formulier te verkr... Mehr ansehen
Hier een sportlegging gekocht - de beste sport legging die ik ook heb gehad! Lubbert niet uit, laat je benen en billen er mooi uitkomen. Klantenservice en verzending - niks op aan te merken. Top merk... Mehr ansehen
Omdat ze zo lekker zitten en zo'n goede kwaliteit zijn de leggings ben er super blij mee ik ga zeker vaker wat bestellen ga zo door topper liefs soraya
Vom Unternehmen geschrieben
Solace is your go-to brand for trendy lounge and sportswear. We specialize in designing comfortable and stylish clothing that makes you feel relaxed and confident during your everyday activities. From cozy hoodies and joggers to sleek leggings and tops, our collection offers a wide range of styles and colors to suit your preferences. Experience fashion and functionality combined with high-quality materials for a seamless transition from lounging to exercising. At Solace, our mission is to inspire and empower you with clothing that fits your lifestyle.
Hurksestraat 10, 5652AJ, Eindhoven, Niederlande
- 0626811258
- info@movewithsolace.com
- movewithsolace.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen reactie op mailtjes… Retour wordt…
Geen reactie op mailtjes… Retour wordt ook niet verwerkt ik wacht al 2 weken
Slechte service en geen reactie op mijn…
Slechte service en geen reactie op mijn mail. Ik kreeg items die ik niet besteld had en daarvoor gemaild. Na 1,5 week reactie, nogmaals gemaild en nog geen reactie. en daarna nog steeds geen passende oplossing gekregen en niet de items ontvangen die ik besteld heb. Mega jammer want jullie kwaliteit leggings is erg goed!
Slechte communicatie
Werd niet verzonden. Heb 3x mail moeten sturen waarbij ik in de laatste mail om geld terug vroeg (waren alweer 2 weken verder). Paar minuten laten kreeg ik een mail dat ze de legging hadden opgestuurd. Erg onprofessioneel.
Top legging 😃
Snelle levering. Makkelijk te bestellen. Legging zit top en heeft goede pasvorm.
Pak opzich goed, service slecht
Hiervoor meerdere mails gestuurd zoals vermeld op de site om een retour formulier te verkrijgen, geen antwoord op gekregen :(( Heel jammer!!
Zeer slechte service..
Zeer slechte service... is geen contact mee te krijgen na het retourneren. Zij regelen niets met Klarna waardoor je gewoon moet betalen...
Retour niet verwerkt
Ik heb een legging retour gestuurd en nu een maand later is deze nog steeds niet verwerkt. Ze reageren niet op mails. Hierdoor moet ik gewoon de legging betalen aan Klarna, omdat zij ook geen contact kunnen leggen met het bedrijf. Waardeloos.
Nooit meer!!!!!
Mijn bestelling is nooit aangekomen en ik krijg geen contact met het bedrijf. Niet via hun e-mail of Instagram. Ik ga hier nooit meer bestellen!!
Waardeloze webshop!!
Waardeloze webshop!!
Retourkosten niet terug gekregen, terwijl ik een verkeerd artikel heb ontvangen. Ik heb 3 /4 x gemaild maar ik krijg geen enkele reactie .
Bestel hier niet !!
Nog nooit zo,n slechte winkel gehad
Nog nooit zo,n slechte winkel gehad. Niemand bereikbaar geen reactie op mails niks. Voor mij nooit meer.
Verkeerde artikel ontvangen .
Verkeerde artikel ontvangen ., vervolgens op verschillende manieren geprobeerd om contact op te nemen. Heel onduidelijk, en geen antwoord.
Nu zit ik met een trui die ik niet wil en zijn de 14 dagen bedenktijd bijna voorbij.. Voor mij nooit meer !!!
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit. Valt wel klein en jammer dat je het dan niet kunt ruilen.
Jammer
30 oktober iets besteld wat niet binnenkwam, vervolgens is het opnieuw opgestuurd waar ze wel snel waren met reageren maar deze kwam ook niet binnen. Er was een probleem met het distributiecentrum prima snap ik. Vervolgens wacht ik al 3 weken op mijn geld en ze reageren amper. Voor mij nooit meer.
Lekker jasje, valt op maat
Heel fijn jasje voor tijdens het hardlopen als het wat kouder is buiten.
Hij sluit mooi aan en is ook lang genoeg.
Wel moet je er rekening mee houden dat het jasje niet wit maar crème is. Dat vond ik wel jammer maar ik heb hem toch gehouden omdat het echt een fijn jasje is.
Precies wat je van een webwinkel verwacht
Snelle bezorging, niet onnodig veel mailtjes en prima product (in dit geval sportjasje).
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.