Morecosmetics Bewertungen 200

TrustScore 4 von 5

3,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev efter 2 måneder kontaktet direkte af ejeren som havde været på barsel og haft et eksternt firma til at passe kundeservice. Efter at der havde været stilhed i 2 mdr. fik jeg endelig mine penge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service god kvalitet og fint levering tider flere gode udvalgt nemt og billigt dejligt og handle her som 40 årig

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte min pakke hjem (Kolding), men de formår at kludre i leveresadressen og min pakke bliver leveret hos Meny i Søndervig.. Måtte bruge lidt over tre timer på selv at hente min pakke, da Morec... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kosmetikproduktanbieter
  2. Parfum- und Kosmetikanbieter
  3. Kosmetikgeschäft
  4. Parfümerie

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Morecosmetics brænder vi for at give dig adgang til kvalitetsprodukter inden for hudpleje, hårpleje, make-up og parfume – altid til skarpe priser. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og en tryg købsoplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Morecosmetics – hvor kvalitet og kundetilfredshed er i centrum.

3,8

Gut

TrustScore 4 von 5

200 Bewertungen

1 Stern

Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

God kundeservice

På trods af, at der efter Black friday har været lidt ventetid på pakkerne, kan jeg kun anbefale dem. Har fået en utrolig god service og de var søde og forstående da jeg ringede og spurgte til pakkerne. Produkterne er billige og i top.

3. Dezember 2018

Hej Posthus Superbrugsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode produkter til konkurrence dygtige…

Gode produkter til konkurrence dygtige priser samt hurtig levering, jeg havde forventet længere levering pga. Black Fridag og Julehandlen, men pakken var fremme dagen efter.
Helle M.

3. Dezember 2018

Hej Helle

Perfekt handel

Perfekt handel. Særdeles god pris og hurtig levering af de varer jeg bestilte.

1. Dezember 2018

Hej Helle

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De få par gange jeg har handlet hos…

De få par gange jeg har handlet hos Morecosmetics har det desværre aldrig kørt helt “smooth” med at få leveret og der er altid gået ekstra tid og ressourcer. Bl.a. første gang hvor en rabatkode ikke virkede og ordren var blevet overset i systemet og havde svært ved at blive sporet, samt en anden gang hvor der også var ekstra forsinkelser da leverandøren var forsinket. Så der er klart en mulighed for forbedring for at oplevelsen hos morecosmetics kan blive fuldt tilfredstillende. Heldigvis har der altid været et venligt personale til hurtigt at svare på ens henvendelse og give en forklaring på forsinkelserne/fejlen. Produkterne er også gode og til skarpe priser, som er med til at jeg alt i alt giver en middelmådig score.

30. November 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

langt fra bestilling til ankomst af vare.

Synes der gik urimelig lang tid fra bestilling til varen ankom. - over 14 dage, for at sende en vare fra Skanderborg - Hedensted. Dertil lige netop så lang tid t jeg spekulerede på om det var en fake-side og var inde at checke om beløbet vare hævet . Hvilket det så heldigvis ikke blev før varen ankom!

29. November 2018

Nemt og hurtigt

28. November 2018

Hej Annisette

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende varer

En uge efter at pengene er trukket er varen stadig ikke kommet - og sikkert heller ikke afsendt, da der heller ikke er kommet forsendelsenadvisering.

27. November 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og hurtige til at vende…

Hurtig levering og hurtige til at vende tilbage på spørgsmål. Oveni det har jeg fået en fantastisk behandling.
Kan kun anbefale Morecosmetics.

20. November 2018

Hej Trine

Kom hurtigt

Kom hurtigt, billigt, og med en rabatkode til fremtiden og en lille pose slik. Service 10/10:)

17. November 2018

Hej Cathrine

Leveringen var utrolig hurtig

Leveringen var utrolig hurtig, havde min pakke inden for 2 dage. En anden god ting ved dem er, at de svarer med det samme når man skriver til dem.
Alt i alt en meget god oplevelse, kan klart anbefale at handle ved dem.

15. November 2018

Hej Elisabeth

Tine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr