Pengene blev trukket selvom pakken ikke var sendt, måtte skrive til dem hvor der gik flere dage før svar og før pakken så blev sendt. Modtog derfor først 12 dage efter bestillingen
VERDENS BEDSTE PRODUKTER!😍🤩 Jeg har haft problemer med to andre lim jeg har prøvet, så prøvede jeg Nilefull’s lim, og den holder bare og virker bare til UG! Derudover elsker jeg deres easy fan... Mehr ansehen
Det er altid dejligt at handle hos Nilefull. Har jeg gjort er par gange nu. Produkterne lever op til forventningerne, og det er let at få fat i dem og aftale evt afhentning. Eneste minus er at dere... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos www.nilefull.dk forhandler vi et væld af produkter til professionelle vippeteknikere såvel som private vippe-entusiaster.
Herlev Hovedgade 195A, 2, 2730, Herlev, Dänemark
- kundeservice@nilefull.dk
- nilefull.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Pengene blev trukket selvom pakken ikke…
Kundeservice svarer ikke
Jeg har forsøgt at kontakte kundeservice af 2 omgange for at finde en løsning på en afsendelse der blev sendt til forkert adresse. De svarer ikke på mine henvendelser og nu bliver pakken sendt tilbage, trods den er betalt.
min pakke blev væk
Hurtigt levering og god service 👌🏻
De vipper jeg har fået hjem er i ringe…
De vipper jeg har fået hjem er i ringe kvalitet, de splitter når de tages fra stripes, og ingen respons på kontant.
Generelt en træls oplevelse
Meget hjælpsomme!!
Meget hjælpsomme!!! Har ikke testet produktet endnu, men alt med ordren og levering har været så godt. Hurtig respons på kundeservice!
Nem og hurtig handel
Nem og hurtig handel!
Gode produkter, lækker kvalitet til en overkommelig pris!
God kvalitet og hurtig levering :)
Useriøst og uprofessionelt
Overholder ikke aftaler eller svarer forsent når man akut står og skal bruge produkter til afhentning. Hverken behjælpelige eller undskyldende på nogen måder eller efterfølgende!
Det virker lidt som om det er useriøse og virkelig uprofessionelle mennesker der driver denne forretning. 👎🏽👎🏽👎🏽
Altid dejligt at handle her
Eneste minus er at deres "kurv" dukker op hver gang man tilføjer en vare. Så når jeg skal have en af hver str af fx D6, så kommer kurven op og fylder hele skærmen hver gang jeg tilføjer en størrelse. Det er lidt irriterende.
Skal siges jeg bestiller via mobil (android)
Super service og fantastiske vipper!
Rigtig god service og fantastiske…
Rigtig god service og fantastiske vipper. ✨✨✨
De levere til tiden og de har rimelige priser og et skarpt sortiment.
Har aldrig haft en dårlig oplevelse hos dem og jeg er deres faste kunde. Kan KUN anbefales.
Hurtig service og gode produkter !
Virkelig god kvalitet og fantastisk service.
Super god kvalitet på alle produkter. Kan kun give mine bedste anbefalinger videre.
VERDENS BEDSTE PRODUKTER!😍🤩
VERDENS BEDSTE PRODUKTER!😍🤩
Derudover elsker jeg deres easy fans😍
Super service! Altid en god oplevelse når man skriver til dem. Altid hurtigt kundeservice! 🙌🏼
Ikke noget at komme efter! Og der skal virkelig komme noget meget meget bedre før jeg skifter mærke!!
Kæmpe anbefaling
Hurtig levering, fantastiske produkter, gode priser.
- Kæmpe stor ros til NILEFILL! 🤩
Kan kun anbefales!
Virkelig god og sød service
Hurtig, nem og fleksibel afhentning!
Samt rigtig gode produkter - elsker især vipperne og limen🤩
Kan kun anbefales!!
Meget god kvalitet af produkterne og en…
Meget god kvalitet af produkterne og en del mere prisvenligt end andre udbydere!
elsker vipperne derfra😍 bedste…
elsker vipperne derfra😍 bedste kundeservice og hurtig levering!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.