Afgelopen augustus shoesme schoenen voor onze dochter gekocht bij mooiesneakers.nl. Helaas ging na 2 maanden dragen de rits kapot. Per mail contact gezocht en gelijk mail van Anne terug gehad. Contact... Mehr ansehen
2 paar slippers besteld om juiste maat te kiezen, retour gestuurd en niks meer gehoord. Lijkt dus standaard procedure bij dit bedrijf om slecht om te gaan met retouren. Contact krijgen is onmoge... Mehr ansehen
Bestelling geplaatst op 17/7/24 en bevestiging per mail gekregen. Zou een track en tracecode ontvangen. Helaas niet ontvangen. Update 21/7 - Blijkt een eigen vergissing te zijn omdat huisnummer... Mehr ansehen
Eind november een bestelling gedaan voor Kerst i.v.m. de voordelige prijs. Omdat retourtermijn op 30 dagen staat, eerst contact opgenomen met klantenservice om te vragen of het een probleem is wann... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vlasakker 19, 3417 XT, Montfoort, Niederlande
- info@mooiesneakers.nl
- mooiesneakers.nl
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Blij met mijn nieuwe sneakers.
Blij met mijn nieuwe sneakers.
Voor een fantastische prijs en snel geleverd.
Snel verzonden en netjes verpakt
Snel verzonden en netjes verpakt.
Kortom prIma bedrijf!
Al anderhalve week geen enkel contact te krijgen…
Al anderhalve week geen enkel contact met dit bedrijf te krijgen.. Maandag bestelling gedaan, gemaild, gebeld, etc maar geen enkele reactie.
Supersnel verzonden
Supersnel verzonden, binnen 24 uur in huis! Zeer netjes verpakt, en een erg gemakkelijke site om je bestelling te plaatsen. Verder perfecte communicatie betreffende geplaatste bestelling, en het verzenden/ aanmelden bij transporteur, en afleveren/ bezorgen van je pakket! Echte aanrader 👍👏
Prettige website en de route richting…
Prettige website en de route richting checkout werkt goed. Snelle levering en goede kwaliteit schoenen.
Fijne site, schoenen uit EU
Klantvriendelijke site, snelle verzending, geen kleine lettertjes, schoenen geproduceerd in Europa, goede klantenservice
Reageren snel en denken mee bij vragen.
Reageren snel en denken mee bij vragen.
Produkt volgende dag in huis!
Heel erg slecht en totaal niet klantvriendelijk
Heel erg slecht. Totaal geen kennis van klantvriendelijkheid.
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd. Goede kwaliteit product.
Ook ik was een beetje huiverig na het…
Ook ik was een beetje huiverig na het lezen van de reviews.
Maar eerlijk is eerlijk.
Vrijdagavond besteld rond 22:30 en de volgende dag, dus zaterdag in huis.
Ik ben na 3 weken in ieder geval nog steeds tevreden.
Snelle levering.
Snelle levering, goede communicatie.
Dat deze onderneming gewoon alles wat betreft Sneakers op voorraad heeft.
Ik was al lang op zoek naar Skechers in de kleur groen en in mijn maat toen kwam ik uiteindelijk bij Mooiesneakers terecht en die konden mij helpen en ze lopen héél lekker en de kleur past goed bij de broek die ik nu aanheb!
Retour ten onrechte geweigerd en geen contact
Bestelnr. #100090771
Ik heb schoenen die ik heb binnenshuis even heb gepast en niet meer dan dat, netjes retour gestuurd en nooit geld retour ontvangen. Ik ben eerder benaderd door de webshop om een negatieve review van 6 sept weg te halen, met een soort van belofte dat ze het opnieuw voor me na zouden kijken waarom mijn retour geweigerd is. Krijg daarna geen inhoudelijke reactie meer... ook niet na een reminder. 11 nov heb ik daarom een klacht ingediend bij Webshop Keurmerk hierover, waarbij mooiesneakers aangesloten is. Wel een ontvangstbevestiging - maar geen reactie.
Mogelijk is dit een verdienmodel van deze webshop: retour schoenen opnieuw doorverkopen en het aankoopbedrag (ik had via Afterpay betaald en wil geen problemen met dat bedrijf) achterhouden.
Excellent service
After seeing a couple of bad reviews I decided to take a chance anyway, seeing as there were also very good reviews. I am delighted that I did, Skechers Bob’s sandals, great price, ordered in the evening and arrived the next morning. 💯 Recommended and will definitely be ordering again.

Onbetrouwbaar met retouren
Contact krijgen is onmogelijk: telefoon wordt niet opgenomen, e-mail en whatsapp worden niet beantwoord.
Ik hoop dat via deze weg alsnog snel opgelost gaat worden. (Ordernr 100090262)
Terugbetalen duurt echt veel te lang!
De levering was vlot, het verwerken van mijn retour (terugstorten geld) heeft net iets minder dan 4 maanden geduurd!

Prima! Snelle levering!
Enigszins huiverig door enkele minder goede reviews heb ik toch mijn bestelling geplaatst, 's avonds om 21.30uur.
De volgende dag had ik mijn pakket in handen! Duidelijke communicatie en updates! 👌

Gevaar voor fraude
Na het proberen betalen met mijn VISA-kaart bij mooiesneakers.nl is deze gehackt . Gelukkig opgemerkt door VISA.

Top!!
Om vijf uur savonds besteld, de middag erna om twee uur gratis bezorgd. Echt top!

retour onterecht geweigerd
Ik ben normaal helemaal niet moeilijk, maar wat ik heb meegemaakt bij Mooiesneakers.nl vond ik echt teleurstellend. Ik bestelde pantoffels, paste ze alleen even binnen en stuurde ze op tijd retour. Geen schade, alleen minimale sporen zoals je mag verwachten bij het passen op een schone vloer.
Toch kreeg ik te horen dat de zolen “heel erg vies” zouden zijn en dat mijn retour daarom geweigerd werd. Ze boden mij vervolgens 10% korting op hetzelfde paar óf 15% op een nieuwe bestelling. Maar waarom zou ik akkoord gaan met een korting op een product dat ik niet wil houden?
Wat mij het meeste stoorde is de manier van communiceren. Geen begrip, geen inhoudelijk antwoord op mijn voorstellen, alleen botte reacties en het idee dat zij “alle regels kennen”.
Feit is: zelfs als de zolen echt “heel vies” zouden zijn — wat ik betwijfel — dan nóg vervalt je wettelijke herroepingsrecht niet. Je mag een product passen en proberen zoals je dat in een winkel ook zou doen. Eventuele waardevermindering mag in rekening worden gebracht, maar de retour mag niet volledig geweigerd worden.
Ik heb inmiddels een klacht ingediend bij het keurmerk. Het gaat mij niet alleen om het bedrag, maar ook om het principe.
Voor mij nooit meer Mooiesneakers.nl.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.