Monsteraslover Bewertungen 7

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid, kort hentefrist og høyt returgebyr (200kr) og vanskelig å få tak i kundeservice (2 ubesvarte mail). Bestilt derfra to ganger, første gangne døde planten mens jeg ventet på ny jord, og andre gangen ble ordren returnert før jeg rakk å hente. Har gode produkter, så det er synd at logistikken og servicen er så dårlig.

13. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kjøpte en plante til 800 kr med en…

Kjøpte en plante til 800 kr med en annen, planten kom full av spinnmidd, spinn og vi ser spinnmiddegg og skade på blader. Vi sendte de flere bilder og videor hvor du ser dette tydelig. Til tross for at de annerkjenner spinnet, sender de AI-svar hvor de lyver og skylder på nyttedyr, men disse lager ikke spinn. Vi ba høflig, deretter strengt, om delvis refunsjon, da denne planten var veldig dyr, men de nekter. Vi tar saken videre med Klarna og banken. Vi har vært kunde her i mange år, og blir behandlet svært dårlig. Styr unna.

12. Februar 2026

De lyver om skadedyr

12. Februar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fine planter, levende mose

Bestilte to planter og spagnum mose fra denne bedriften. Plantene var kjempefine, tilsynelatende uten skadedyr - men jeg har dem i karantene likevel.

Mosen var tiltenkt en mosestokk til en plante, for min del blir det fullstendig uaktuelt da de sender mosen i en plastpose ferdig fuktet.

Dette innebærer at man holder i live insektene i mosen, fremfor å tørke de ut. Posen var fylt med masse tusenbein, maur og andre levende insekter, noe jeg ikke ønsker i hus.

29. April 2025

Syk plante med skadedyr

Eneste positive var rask levering. Planten var full av spinnnidd når jeg åpnet esken, og den så ikke særlig frisk ut. Spinkel, trist plante med flere deformerte og ødelagte blader, ingen tegn til nye skudd heller, døde innen et par uker etter at jeg fikk den.

Rart butikker bare kan fraskrive seg ansvar mot skadedyr, og ikke sjekker nøye over planter de selger. Kommer ikke til å handle her igjen.

10. Februar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Pakken med levende plante oppgis å bli…

Pakken med levende plante oppgis å bli sendt mandag/tirsdag. Pakken ble FAKTISK levert postnord torsdag, noe som er veldig risikabelt i forbindelse med weekend. I tillegg manglet to planter. Det ble i den forbindelse opplyst at penger for frakt og manglende planter ville bli tilbakebetalt. Kan ikke se at det stemmer, for planter ja, for frakt, nei.

1. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skadedyr, ML sluttet å svare på klage

Jeg har kjøpt planter fra Monsteras Lover mange ganger, men etter de flyttet butikken til Oslo har kvaliteten på både plantene og kundeservicen gått ned betydelig. Jeg har fått tilsendt planter av variende kvalitet før, men ikke så ille som denne gangen. Jeg fikk nå tilsendt dryppende våte planter med skadedyr.

ML påstod derimot at det bare var nyttedyr, og at plantene som er i skikkelig dårlig forfatning og bærer preg av overvanning, feil gjødsling, skadedyr og bruk av kjemikalier var "levert slik fra leverandør" og da forventet de visst at det skulle være greit for meg. Det er det ikke.

De skyldte også på transportsjokk, men transporten til meg tok under 24 timer, så det er ikke tilfelle her. Det er rimelig hardføre planter i utgangspunktet, og plantene var godt pakket med unntak av at ML dekket ikke til over pottene slik at plantene var dekket av våt jord ved ankomst. Det er slik jeg forventer at uerfarne private selgere pakker inn, ikke en plantebutikk som ML.

Jeg har sendt inn masse bilder som viser status på plantene og bilder av skadedyr, og bilder av hvordan plantene faktisk SKAL se ut - (bilder av egne planter jeg har hatt før, ikke redigerte og perfekte Insta-bilder) men de har nå sluttet å svare meg!

Faktura er derfor fryst hos Klarna og nå klager jeg inn ML til Forbrukerrådet, og legger ut bilder, skjermdump av dialogen med dem etc ut i sosiale medier. Er ML riktig heldige så får de reklame i media også. Romerikes Blad har vært interessert i plantesamlingen min før, så kanskje jeg ringer dem og stiller til intervju.

Til info for både plantebutikker og plantesamlere dere ute: Plantebutikker generelt lever i den tro at deres salgsvilkår hvor de fraskriver seg ansvar for kvaliteten på planten og transporten, er lovlig. Det er den ikke. Salgvilkårene er ikke verdt papiret de er skrevet på hvis de ikke er iht norsk lov. Hvorvidt en kjøper en tropisk plante eller en vaskemaskin, så er det forbrukerkjøpsloven som gjelder.

Jeg har klagd inn andre plantebutikker som har forsøkt seg på det samme, og vunnet hver gang. Jeg hadde bedre tro om ML, men tok visst dessverre feil. Etter et søk på nett så viser det seg at det er mange som har hatt samme dårlige erfaringen med ML, så mitt råd er å styre unna nettbestillinger i hvert fall.

13. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr