Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god app - jeg har fået og får masse af rabatter når jeg shopper online - plus det super fedt den viser om de forskellige sider er gode at handle på KAN ANBEFALES!!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fedt man ofte kan få rabat forskellige steder.. Jeg er lidt træt af Mollyfanen, der ligger fast i siden, på nogle steder forhindre den at man kan klikke videre..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer helt perfekt og har skaffet mig meget rabat mange forskellige steder, som jeg under ingen omstændigheder havde fået uden Molly. Den har lige fundet mig 200 krs rabat på et par bukser til 800... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen så fantastisk at Molly bare finder de bedste rabatkoder, så jeg sparer mest muligt 🥰 elsker!

1. Softwareunternehmen
  2. Cashback-Anbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sparet mig for så mange penge

Sparet mig for så mange penge, samt viser mig hvilke hjemmesider jeg kan stole på. Elsker Molly appen

6. Februar 2026

Antwort von Molly

Hej Natasja, mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at Molly har sparet dig for mange penge og givet dig ekstra tryghed på nettet. Vi sætter stor pris på din opbakning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prøv det, virkelig god hjælp

Super sej side - finder mange procenter at spare på mange forskellige hjemmesider 👍🫶

6. Februar 2026

Antwort von Molly

Hej Bettina, tusind tak for de pæne ord! Vi elsker at høre, når vores brugere finder gode rabatter på tværs af nettet. Vi arbejder hver dag på at finde endnu flere koder til dig. God shoppelyst!

Finder tit ekstra rabatter

Finder tit ekstra rabatter

1. Februar 2026

Antwort von Molly

Hej Tina, hvor er det fedt at høre! Der er ikke noget bedre end at blive overrasket af en ekstra rabat i kurven. Det er lige præcis det, Molly er sat i verden for – at gøre det lidt sjovere (og billigere) at shoppe online. Tak for de pæne ord!

Sikker handel!

Det er den perfekte wingman i sikker internet handel!

28. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Frederik, tusind tak for den fede anmeldelse! Vi elsker titlen som din 'wingman' – det er præcis det, vi drømmer om at være. Det skal både være billigere og meget mere trygt at shoppe, når man har Molly ved sin side. Tak for opbakningen!

Er god og sparer ofte 😜

6. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Lucas, mange tak! Vi er glade for, at du har succes med at finde besparelser med Molly. Det er altid en fornøjelse at kunne hjælpe med at gøre en god handel endnu bedre. Tak fordi du bruger Molly!

Super

Sparede mig for 250 kr

27. Januar 2026

Antwort von Molly

Hvor er det fedt at høre! Vi elsker, når vores brugere deler deres konkrete besparelser. Det bekræfter os i, at Molly gør en reel forskel. Tak fordi du bruger appen og for de pæne ord!

Nem proces

Let og logisk at benytte Molly ❤️

26. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Lise, tusind tak for de fine ord! Det gør os utrolig glade at høre, at du oplever Molly som let og logisk. Når noget er "logisk", betyder det, at vi har ramt plet med brugervenligheden.
Det er netop vores mål, at det skal føles helt naturligt at spare penge, mens man shopper. Tak fordi du bruger os!"

Spare penge

God rabatrobot

25. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Maiken, mange tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med Molly. Vi arbejder hver dag på at gøre hende endnu skarpere til at finde de bedste priser til dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt og fik sparret lidt unden at…

Super nemt og fik sparret lidt unden at gøre noget

23. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Nicklas, hvor er det fedt at høre! Det er vores fornemmeste opgave at gøre det så nemt som overhovedet muligt at spare penge. Tak for din feedback og god shoppelyst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

App’en som bare altid leverer og er så…

App’en som bare altid leverer og er så brugervenlig

23. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Lise, tusind tak for de flotte ord! Det er præcis det, vi går efter – at Molly altid står klar i kulissen til at hjælpe dig, uden at det bliver besværligt. Vi er super glade for, at du oplever hende som brugervenlig. Tak for din opbakning!

Super god side

Super god side, for en masse rabat og er god til at fortælle om siden er god elle dårlig.

1. Dezember 2025

Antwort von Molly

Hej Tulle, hvor er det fedt at høre! Det er præcis det, Molly er designet til – masser af rabat og overblik over butikkernes troværdighed. Vi er super glade for din opbakning. God shoppelyst!

Super hjælp

Super hjælp
Har sparet mange penge

Antwort von Molly

Hej Tina-Marie, hvor er det fantastisk at høre! Vi er utrolig glade for, at Molly har været en god hjælp og sikret dig masser af besparelser. Det er lige præcis det, vi arbejder for hver eneste dag. Tak for de pæne ord og din anmeldelse!

Molly er den bedste

Genialt app, har sparet rigtig mange penge

Antwort von Molly

Hej Sanne, mange tak! Vi elsker at høre fra brugere, der sætter pris på Molly. Tak fordi du bruger Molly og for din opbakning!

Nem og finder lidt rabat her og der

Nem og finder lidt rabat her og der

Antwort von Molly

Hej Hans, hvor er det dejligt at høre! Vi arbejder hårdt på, at Molly skal være så diskret og nem som muligt, så hun bare er der, når der er penge at spare. Tak for de pæne ord!

Fantastisk!

Antwort von Molly

Hej Mathilde, tusind tak! Vi er utrolig glade for, at du har en fantastisk oplevelse med Molly. Det er præcis det, vi arbejder for hver dag. God shoppelyst!

Rigtig god og hjælpsom

Rigtig god og hjælpsom
App

Antwort von Molly

Hej Moneera, tusind tak for de pæne ord! Vi er utrolig glade for at høre, at du oplever Molly som både god og hjælpsom. Det er netop vores mål at gøre nethandlen lidt lettere (og billigere) for dig. Tak fordi du bruger appen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at den tjekker for hver…

Dejligt at den tjekker for hver hjemmeside om der er rabatter at hente.
Har allerede sparet en del 🥰

Antwort von Molly

Hej Connie, tusind tak for de pæne ord! Vi er super stolte af, at Molly kan hjælpe dig med at gøre dine køb lidt billigere. Det er de små og store besparelser, der gør en forskel i hverdagen. Tak fordi du bruger appen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem app som kommer med gode rabatkoder.

18. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Mia, hvor er det dejligt at høre! Vi arbejder hver dag på at gøre Molly så intuitiv som muligt, så du kan bruge tiden på at shoppe i stedet for at lede efter koder. Tak for din opbakning!
de bedste hilsner, Team Molly

Elsker Molly

Elsker Molly - finder rabatter til mig og nemt tjek af hjemmesider på Trustpilot

17. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Charlotte, hvor er det dejligt at høre! Vi er super glade for, at du får glæde af både rabatkoderne og sikkerhedstjekket. Det skal være nemt at handle billigt og sikkert, og vi er glade for at have dig med på rejsen. Tak for din anmeldelse!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt med gode mulighed for rabat

16. Januar 2026

Antwort von Molly

Hej Louise, hvor er det dejligt at høre! Vi arbejder hver dag på at finde de bedste aftaler og koder, så der altid er en god rabat at hente til vores brugere. Tak fordi du bruger Molly og for din anmeldelse!
De bedste hilsner, Team Molly

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr