Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god app - jeg har fået og får masse af rabatter når jeg shopper online - plus det super fedt den viser om de forskellige sider er gode at handle på KAN ANBEFALES!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fungerer helt perfekt og har skaffet mig meget rabat mange forskellige steder, som jeg under ingen omstændigheder havde fået uden Molly. Den har lige fundet mig 200 krs rabat på et par bukser til 800... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fedt man ofte kan få rabat forskellige steder.. Jeg er lidt træt af Mollyfanen, der ligger fast i siden, på nogle steder forhindre den at man kan klikke videre..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker at Molly hjælper mig med at spare penge og fortæller mig om det er en troværdig hjemmeside at handle på

1. Softwareunternehmen
  2. Cashback-Anbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Molly er en app udviklet og drevet i Danmark, som hjælper mere end 442.000 danske forbrugere med at spare penge og få bedre online shoppingoplevelser. Molly finder automatisk bedre priser, rabatkoder og advarer dig mod dårlige anmeldelser, når du shopper online. Opret nemt ønskelister til dig selv og på vegne af dine børn og del dem med venner og familie. Molly installeres og aktiveres med få klik i din browser på din iPhone, Android eller computer. Det er vores mål at hjælpe dig ved at skabe mere gennemsigtighed i online shopping. Vi mener nemlig, at dét bør være en standard, fordi det stiller dig bedre. For os betyder gennemsigtighed at fjerne støjen før, under og efter dit køb, så du har mere end din mavefornemmelse at gå efter. Det kan vi gøre, fordi vi holder øje med internettet, fordi du som en del af vores usynlige fællesskab hjælper andre, når du bruger Molly, og fordi vi hele tiden arbejder for at blive endnu bedre til at hjælpe dig, når du shopper.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fed du fandt lige en ekstra rabat på…

Fed du fandt lige en ekstra rabat på kr. 100-, tjek og tak😍

Antwort von Molly

Hej Steen, hvor er det bare FEDT! 🤩 100 kroner sparet er i den grad til at tage og føle på. Det er lige præcis de øjeblikke, vi lever for her hos Molly – at poppe op med en ekstra besparelse, når man mindst venter det. Selv tak og rigtig god fornøjelse med dit køb!

Sparer mange penge - Molly hjælper altid ift anmeldelser

Hjælper altid med om siden er godt anmeldt, og skaffer mig ofte rabat, også på varer og hjemmesider hvor tingene i forvejen er sat ned.

Antwort von Molly

Hej Sif, tusind tak for den flotte anmeldelse! 🤩 Det er præcis det, der er så fedt – at man nogle gange kan lande en ekstra rabat, selvom varen allerede er sat ned. Vi er super glade for, at du også bruger vores butikstjek til at handle trygt. Tak for din fantastiske opbakning!

Så god en app!

Antwort von Molly

Hvor er det bare dejligt at høre! 🥰 Vi er super glade for at have dig med som bruger. Tak for din opbakning!

Virker

Spar lidt en gang imellem det er en fin app

Antwort von Molly

Hej Jason, mange tak for din anmeldelse! 🥰 Det er præcis det, Molly er her for – at poppe op og give en lille økonomisk håndsrækning, når man mindst venter det. Vi er glade for, at du du bruger Molly. Rigtig god shoppelyst!

Skaffer altid gode priser🤩🤩

Antwort von Molly

Hvor er det bare fedt at høre! Vi elsker at være med på sidelinjen og sikre, at du altid lander den bedste pris. Det er præcis derfor, vi har skabt Molly! Tusind tak fordi du bruger Molly!

Nice

Super dejligt med rabatter 👌🏻👌🏻

Antwort von Molly

Hej Charlotte, hvor er det bare dejligt at høre! 🤩 Vi elsker at hjælpe med at gøre shoppingen lidt billigere. Tak for din opbakning og fordi du bruger Molly!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Molly er god til at finde et produkt…

Molly er god til at finde et produkt billigere samt informere om anmeldelser af virksomheden man køber produktet af.

Antwort von Molly

Hej Hanne, hvor er det bare dejligt at høre! 🥰 Vi gør vores bedste for at klæde vores brugere bedst muligt på, før de trykker 'køb'. At vide at du både sparer penge og får ro i maven ved at læse om virksomheden via Molly, betyder meget for os. Tak for din tillid og opbakning!

Kæmpe besparelser

Sparede mig for mange penge

Antwort von Molly

Hej Lone, hvor er det bare fantastisk at høre! 🤩 Der er ikke noget, der gør os mere glade, end når Molly hjælper med at beholde de store beløb på kontoen. Det er præcis derfor, vi har bygget hende! Tusind tak for din opbakning og rigtig god fornøjelse med dine besparelser!

Super godt tilfreds

Virker for det meste

27. November 2025

Antwort von Molly

Hej Anette, tusind tak for din anmeldelse! 🙏 Vi er glade for, at Molly hjælper dig i de fleste tilfælde. Selvom vi gør alt, hvad vi kan for at holde koderne opdateret, kan butikkerne nogle gange deaktivere dem uden varsel. Vi arbejder hele tiden på at gøre hende endnu skarpere, så hun rammer plet hver eneste gang! Rigtig god shoppelyst.

gode muligheder

Giver for det meste gode muligheder for rabatkoder. Nogle virker ikke, men det er da rart man ikke selv skal søge nettet rundt og sparer noget tid 😊

27. November 2025

Antwort von Molly

Hej Sarah, tusind tak for din ærlige anmeldelse! 🙏 Det er præcis det, vi hører fra mange – at selvom en kode driller en gang imellem, så er det bare rart at slippe for selv at gennemsøge hele nettet. Vi arbejder hver dag på at få ram på de koder, der driller, så vi kan spare dig for endnu mere tid (og penge!). Rigtig god shoppelyst!

Spar penge

Dejlig let at spare penge fungerer hver gang

Antwort von Molly

Hej Hanne, tusind tak for din anmeldelse! 🤩 Det gør os utrolig glade at høre, at du oplever Molly som både nem og driftssikker. Vores mål er netop, at besparelsen skal komme helt af sig selv, uden at du skal løfte en finger. Tak for din opbakning!

God app

Super smart

26. November 2025

Antwort von Molly

Hej Carl, tusind tak for de fine ord! 🤩 Vi er super glade for, at du synes Molly er både god og smart. Det er præcis vores mål – at gøre det så enkelt som muligt at handle klogt. Rigtig god shoppelyst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt med lidt hjælp fra jer

Antwort von Molly

Hej, hvor er det bare dejligt at høre! 🥰 Vi er utrolig glade for at kunne give dig en hjælpende hånd med din shopping. Det er præcis derfor, vi har skabt Molly – for at gøre det hele lidt lettere og billigere for dig. Tak for din opbakning!

Altid pålidelig

Antwort von Molly

Hej Hanne, tusind tak for de flotte ord! 🙏 Det betyder alverden for os, at du oplever Molly som pålidelig. Vi lægger mange kræfter i at sikre, at teknikken og informationerne altid er i top, så du kan handle trygt. Tak for din tillid og fordi du bruger Molly!

Molly hjælpet

Hjælper med rabatter og gode hjemmesider

Antwort von Molly

Hej Connie, tusind tak for din anmeldelse! Det gør os utrolig glade, at du værdsætter både hjælpen med rabatter og vores guide til de gode hjemmesider. Det skal være både billigt og trygt at handle online, og vi er glade for at kunne hjælpe dig med begge dele. Rigtig god shoppelyst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem måde at spare penge på

Nem måde at spare penge på. Molly gør hele arbejdet for dig når først appen er installeret

Antwort von Molly

Hej Marianne, mange tak! 🙏 Det gør os glade, at du værdsætter enkelheden i appen. At spare penge skal være så nemt som muligt, og vi er stolte af at være din automatiske hjælper på nettet. Tak for din opbakning!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt genial værktøj til at spare penge

Helt genial værktøj til at spare penge! Elsker det!

Antwort von Molly

Hej Elisa, hvor er det bare en skøn besked at få! 🥰 Vi er super glade for, at du finder Molly genial. Vores mål er netop at skabe det ultimative værktøj til shopping, så man aldrig behøver at betale for meget. Tak fordi du deler din glæde med os – rigtig god shoppelyst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Molly hjælper altid med gode rabatter

Antwort von Molly

Hej Zilla, mange tak! 🙏 Det betyder meget for os, at du oplever Molly som en pålidelig hjælp. Vi lover at blive ved med at scanne markedet tyndt, så du altid lander den bedste handel. Tak fordi du bruger Molly!

Rabat

Molly sørgede for at jeg fik rabat👍

Antwort von Molly

Hej Sonja, tusind tak for din anmeldelse.🥰 Det gør os altid glade at høre fra brugere, der har fået en god rabat i hus. Vi gør vores bedste for at scanne nettet tyndt for dig, så du aldrig betaler for meget. Tak fordi du bruger Molly!

Kan klart anbefales

Molly er en fantastisk mulighed at bruge, da den er god til at skaffe rabatter samt at tjekke om en hjemmeside er god nok eller ej - kan klart anbefales

Antwort von Molly

Hej Helle, tusind tak for den flotte anbefaling! 🌟 Det gør os utrolig glade, at du fremhæver kombinationen af besparelser og sikkerhedstjek. Vores mål er netop at gøre online shopping både billigere og mere trygt for alle. Tak for din opbakning og fordi du bruger Molly!
De bedste hilsner, Team Molly

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr