Ret skal være ret. Det er nu 2 år siden at jeg købte hos dem. Men har nu måtte opgive... Min bil blev påkørt og derfor har de ikke skulle bruges før nu. Bestilte 4 dæk 245/45 19. De sender 2 x... Mehr ansehen
Elendig kundeservice. Har bestilt 4 komplethjul og opdager at mobilemech bare en en front for berygtet tysk leverandør, fx daekster.dk og tilsvarende. Blev lovet levering på 5 dage, men efter 10 dag... Mehr ansehen
Hurtig levering, gode priser...! Grunden til de "kun" 4 stjerner er hjemmesiden, den virker outdated og jeg havde en del problemer med betalings-widgetten. Købte faktisk ikke hos dem i første... Mehr ansehen
Über Mobilemech
Vom Unternehmen geschrieben
Mobilemech.dk er din personlige online specialist i dæk af alle mærker og størrelser. Find det rette dæk til dit køretøj i det unikt store sortiment – uanset om det er til en bybil, en limousine, en motorcykel eller en let varevogn, finder du altid det perfekte dæk til en fordelagtig pris.
Hurtig levering er en nøglefaktor hos Mobilemech.dk: Fra nettet direkte til vejen. Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer den online dækleverandør konstant tilgængelighed takket være et enormt lager af dæk.
Mobilemech.dk tilbyder et enestående bredt sortiment af dæk og biltilbehør inden for mange produktkategorier, såsom:
- Dæk til personbiler,
- Motorcykeldæk,
- Dæk til lette varevogne,
- Alufælge og stålfælge,
- Komplette hjul (forudmonterede dæk på fælge)
Som operatør af Mobilemech.dk er Delticom AG en af pionererne inden for online dæksalg med webshops i mere end 40 lande. Siden årtusindskiftet i 1999/2000 har virksomheden tilbudt et omfattende udvalg af dæk online.
Et omfattende netværk af monteringspartnere giver desuden kunderne mulighed for at få deres nye dæk sendt direkte til en professionel montør allerede under bestillingen.
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319, Sehnde, Deutschland
- mobilemech-dk@delti.com
- mobilemech.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super fin og billig
God service + hurtig levering samt gode priser
Fine priser og hurtig levering
Vinterdæk leveret I løbet af 5 dage. Nem bestilling og gode priser. Jeg havde først bestilt ved "dækonline", der ligesom Mobilemech er ejet af delti.com, men "dækonline" blev ved med at udskyde leveringen. Mobilemeh leverede samme dæk på fælge i løbet af 5 dage
Hurtig levering tæt på jul.
Hurtig levering tæt på jul af helårsdæk: 8 dage, billigste pris på nettet, og dæk produceret 3/2018, så alt var perfekt. mange tak.
Lidt længere leveringstid end normalt
Lidt længere leveringstid end normalt, men det skyldes nok at det var sommerdæk jeg bestilte her i november. Ked af at jeg ikke som tidligere kunne få bestilt levering til nærmest dækmontør
Bestilte 4 vinterdæk hurtig levering
Bestilte 4 vinterdæk d. 11. December og modtog dem i dag d. 13. December. Hurtigt billigt. Grunden til de ikke fik sidste stjerne er at de sender med gls til private og de var lige ved at køre med dækkene igen fordi jeg ikke er hjemme. Og så skulle jeg hente dem 45 km væk. Heldigvis ville den lokale brugs tage imod dem :-)
alt fungerede
alt fungerede - dæk leveret på dørtrin - hurtigt og fair pris.
Godt produkt, god pris, lang leveringstid
Godt produkt til en god pris men lidt lang leveringstid, men blev orienteret om det undervejs.
Hurtig levering selvom de egentlig har meget travlt med salg af vinterdæk på grund af årstiden.
Billig dæk.
Small delay with delivery.
God oplevelse
God oplevelse. Leverede til den lovede tid. Dem vil jeg handle med igen.
God information
God information ang. levering kom inden for rimelig tid, sæson varer vinterdæk, så der var travlt. God pris
Send forkert dæk
Bestilte 4 vinterdæk af mærket Toyo
Bestilte 4 vinterdæk af mærket Toyo. dækkene var mærket C C i brændstof forbrug og i .. men har modtaget 4 dæk af samme mærke og model men E C mærket. meget dårligt af mærket på hjemmeside! Jeg har endda skrevet til Mobilemech, men intet svar. Har handlet hos Delticoms andre dækshops mange gange før med stor fornøjelse. Men Mobilemech er sgu for billig. Kun 2 stjerner.
Alt virkede perfekt
Alt virkede perfekt, hurtigt og præcist
Hurtig levering og konkurencedygtige…
Hurtig levering og konkurencedygtige priser samt stor udvalg.
Let at sammenligne priser
Let at sammenligne priser, når du ved hvad du skal have. Gode priser, hurtig forsendelse og god track and trace.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.