Mobilemech Bewertungen 107

TrustScore 3 von 5

2,9

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ret skal være ret. Det er nu 2 år siden at jeg købte hos dem. Men har nu måtte opgive... Min bil blev påkørt og derfor har de ikke skulle bruges før nu. Bestilte 4 dæk 245/45 19. De sender 2 x... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice. Har bestilt 4 komplethjul og opdager at mobilemech bare en en front for berygtet tysk leverandør, fx daekster.dk og tilsvarende. Blev lovet levering på 5 dage, men efter 10 dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, gode priser...! Grunden til de "kun" 4 stjerner er hjemmesiden, den virker outdated og jeg havde en del problemer med betalings-widgetten. Købte faktisk ikke hos dem i første... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vinterdæk leveret I løbet af 5 dage. Nem bestilling og gode priser. Jeg havde først bestilt ved "dækonline", der ligesom Mobilemech er ejet af delti.com, men "dækonline" blev ved med at udskyde leveri... Mehr ansehen

1. Reifenhandel
  2. Fahrzeugzubehörgeschäft
  3. Felgenfachhandel

Über Mobilemech

Vom Unternehmen geschrieben

Mobilemech.dk er din personlige online specialist i dæk af alle mærker og størrelser. Find det rette dæk til dit køretøj i det unikt store sortiment – uanset om det er til en bybil, en limousine, en motorcykel eller en let varevogn, finder du altid det perfekte dæk til en fordelagtig pris.

Hurtig levering er en nøglefaktor hos Mobilemech.dk: Fra nettet direkte til vejen. Selv i højsæsonerne om foråret og efteråret sikrer den online dækleverandør konstant tilgængelighed takket være et enormt lager af dæk.

Mobilemech.dk tilbyder et enestående bredt sortiment af dæk og biltilbehør inden for mange produktkategorier, såsom:

Som operatør af Mobilemech.dk er Delticom AG en af pionererne inden for online dæksalg med webshops i mere end 40 lande. Siden årtusindskiftet i 1999/2000 har virksomheden tilbudt et omfattende udvalg af dæk online.

Et omfattende netværk af monteringspartnere giver desuden kunderne mulighed for at få deres nye dæk sendt direkte til en professionel montør allerede under bestillingen.

2,9

4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Das haben sich andere Leute angesehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan kun advare alle mod at handle med…

Kan kun advare alle mod at handle med dette svindler firma som sælger 2.sorteringsvarer. Har købt et komplet sæt alufælge til min Skoda. Sættet bestod af et sæt Alutec fælge samt Goodyear Efficientgrip dæk i 17”. Da jeg modtager sættet opdager jeg med det samme at samtlige hjul har mellem 12-18 afbalanceringsklodser, noget er helt galt. Jeg sender dem en mail og aftaler så pr tlf at jeg skal forbi et dækfirma og få tjekket dem. Viser sig at 3 ud af 4 sprit nye fælge er skæve og 2 af dækkene er ovale, dette på trods af at produktionsdatoen på dækkene var sprit nye. 2 mekanikere oplyser mig at de aldrig vil blive gode da fælgene slår, bilen vil altså ryste meget. Efter uendelige tlf samtaler og mails, vil de alene tage hjulene retur hvis jeg betaler et gebyr på 900kr!!!!! Derudover mener de at 70-100gram vægtklodser pr fælg er helt normalt. Det er simpelthen svindel det her og uden chance for at jeg kan gøre noget. Kan kun anbefale alle at holde sig langt væk!!!

30. Mai 2019

Dårlig kundeservice.

Dårlig kundeservice.
Er samme udbyder som dækonline.dk og samme dårlige kundeservice. Fik ordre annuleret selvom dækkene angiveligt stadig er tilgængelige. Kundeservice kan kun tilbyde at læse op af samme besked, som sendt på mail. Ingen opfølgning, ingen alternativer og ingen n forklaring.

29. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billigste pris, hurtig levering til værksted, hvor dækkene blev monteret. Jeg er godt tilfreds.

17. April 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt og bekvemt, men med en hage..

Nemt og bekvemt at handle på MobileMech. Prisen var også fordelagtig, men MobileMech har desværre ikke helt styr på deres aftaler med monteringspartnere hvad angår prissætning. Det er noget, som presser kunder ud i urimelige situationer.

14. März 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr