Mega tevreden!!!
Super fijne, snelle en professionele samenwerking. Super blij met de website!!
MNRV is een digitaal bureau dat technologie, design, development en kunstmatige intelligentie samenbrengt in slimme digitale oplossingen die daadwerkelijk waarde toevoegen. Wij geloven dat technologie niet complex hoeft te zijn om krachtig te zijn. Daarom ontwikkelen wij websites, webshops, applicaties, automatiseringen en AI-oplossingen die organisaties helpen efficiënter te werken, beter te communiceren en sneller te groeien. Waar veel bureaus werken met lange trajecten, meerdere tussenlagen en versnipperde disciplines, kiest MNRV voor een directe en pragmatische aanpak. Strategie, ontwerp, ontwikkeling en implementatie worden nauw op elkaar afgestemd, waardoor ideeën sneller worden omgezet in werkende oplossingen. Van professionele bedrijfswebsites en maatwerkplatformen tot AI-agents, procesautomatisering en intelligente klantinteracties: wij bouwen oplossingen die klaar zijn voor de toekomst. MNRV is opgericht door Dave Vera en wordt ondersteund door een team van specialisten waaronder Andrew, Arpit, Rick en Stefan. Samen combineren wij expertise op het gebied van softwareontwikkeling, AI, UX-design, automatisering, infrastructuur en digitale groei. Deze combinatie maakt het mogelijk om zowel technische als strategische vraagstukken integraal aan te pakken. Onze klanten variëren van ondernemers en MKB-bedrijven tot organisaties die willen innoveren met AI en automatisering. Transparantie, kwaliteit en persoonlijk contact staan daarbij centraal. Wij geloven in duurzame samenwerkingen en oplossingen die niet alleen vandaag goed werken, maar ook schaalbaar zijn voor morgen. MNRV staat voor de verbinding tussen mens en technologie. Wij helpen organisaties om digitale kansen om te zetten in concrete resultaten, met oplossingen die groeien, leren en presteren.
De Tiend 26, 5076 GZ, Haaren, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Super fijne, snelle en professionele samenwerking. Super blij met de website!!
Duidelijke communicatie en afspraken.
Prettig om mee samen te werken , veel kennis in huis en oplossingsricht.
Een absolute aanrader.
Dave is een professioneel persoon en denk mee over de inhoud van de website. Geeft opties. En voert ze snel uit. Daarnaast is hij goed bereikbaar.
MNRV heeft een fantastische website voor ons gebouwd en in alle opzichten met ons meegedacht. Er is aan alles gedacht en wijzigingen werden meteen opgepikt! Aanrader!!