Plan Je Leven Bewertungen 13

1. Finanzplaner
  2. Vermögensverwaltungsdienst
  3. Finanzberater
  4. Hypothekengeber
  5. Berater für die australische Rente (Superannuation)

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Plan je Leven helpen we ondernemers en particulieren om grip te krijgen op hun volledige financiële situatie. Niet met losse adviezen over alleen een hypotheek, pensioen of vermogen, maar met een totaalaanpak waarin alles met elkaar samenhangt. Vanuit onze unieke 9 pijler-methode brengen we overzicht, signaleren we kansen en vertalen we financiële complexiteit naar heldere keuzes en concrete stappen. Ons doel is niet alleen om cijfers te optimaliseren, maar vooral om financiële rust te creëren, zodat klanten bewuster kunnen leven, slimmer kunnen bouwen aan vermogen en met vertrouwen naar de toekomst kunnen kijken.

4,5

4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Das haben sich andere Leute angesehen

Dikke aanrader

Samel weet waar hij het over heeft, dat merk je aan alles. Dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar financiële rust & vrijheid. Ik heb dit altijd uitgesteld dus blij dat ik zelf toch de stap heb gezet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werk inmiddels al een paar jaar…

Ik werk inmiddels al een paar jaar samen met Samel van Plan Je Leven en ben daar echt ontzettend tevreden over. Wat ik persoonlijk fijn vind, is dat hij verder kijkt dan alleen de cijfers. Hij denkt echt met je mee, stelt de juiste vragen en zorgt ervoor dat je overzicht en rust krijgt in je financiële situatie. Dingen die eerst ingewikkeld leken, maakt hij duidelijk en praktisch. Daarnaast is het contact altijd prettig en vertrouwd. Je merkt aan alles dat hij betrokken is en oprecht het beste voor je wil. Zeker iemand die ik met vertrouwen aanbeveel.

6. Mai 2026

Aanrader als financieel planner

Ik ben erg tevreden over Plan Je Leven. Het advies geeft mij duidelijkheid over verschillende financiële aspecten. Het is goed onderbouwd en volledig afgestemd op mijn persoonlijke situatie. Vooraf wist ik niet wat mijn financiële mogelijkheden waren, maar nu heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn toekomst.

Daarnaast ben ik zeer tevreden over de professionele aanpak van Samel. Hij kent zijn vak door en door en denkt echt met je mee. Dat maakt het contact persoonlijk en prettig.

Al met al een zeer goede ervaring en zeker een aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werk al een aantal jaar samen met…

Ik werk al een aantal jaar samen met Samel en ken hem als iemand die écht begrijpt wat financiële planning voor mensen betekent — niet alleen de cijfers, maar de rust die het geeft. De scan van Plan Je Leven sluit daar mooi op aan. In een paar minuten krijg je helder waar je staat en wat je aandacht vraagt. Dat klinkt simpel, maar de juiste vragen stellen is een kunst. Aanrader voor iedereen die zijn leven wat bewuster wil inrichten.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is wat je nodig hebt!

De scan van Plan Je Leven geeft op een verrassend heldere manier inzicht in waar je financieel én persoonlijk echt staat. Wat voor mij vooral waardevol was, is dat het niet bij bewustwording blijft, maar direct laat zien waar je kunt verbeteren en hoe financiële planning daarin een concrete rol speelt. Voor iedereen die twijfelt: dit is precies het soort overzicht en richting dat je nodig hebt om betere keuzes te maken en echt grip te krijgen op je toekomst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tool die je direct duidelijkheid en…

Tool die je direct duidelijkheid en inzicht geeft. Wel handig om dit samen (als je een partner hebt) te doen.
Op voorhand dacht ik alles beter voor elkaar te hebben. Contact met (Samel) plan je leven verloopt soepel en je voelt je direct gehoord. Benieuwd wat er uit de vervolg afspraak gaat komen.
Tot nu toe meer dan tevreden.

Financieel inzicht in 5 min en ook nog enorm laagdrempelig

Ik heb onlangs de vragenlijst van Plan Je Leven ingevuld. Normaal gesproken merk ik dat, zodra het over mijn financiële situatie gaat, het al snel erg complex wordt en ik het overzicht verlies. Wat deze vragenlijst juist goed doet, is de onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk houden.

Persoonlijk dacht ik dat ik het best goed op orde had, maar tijdens het invullen merkte ik: “oh ja, ik mis misschien nog inzicht, vooral op de lange termijn.” Dat werd ook bevestigd in mijn rapport. Binnenkort ga ik daarom maar eens een afspraak maken om hier wat meer inzicht in te krijgen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor mij is erg duidelijk geworden dat…

Voor mij is erg duidelijk geworden dat ik het financieel best prima voor elkaar heb, maar er op bepaalde gebieden nog heel veel te halen valt. Echt dingen waar je zelf niet over nadenkt en die makkelijker op te pakken zijn dan ik dacht. Een aanrader!

1. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van financieel overzicht naar echte duidelijkheid

Ik dacht dat ik financieel al goed bezig was. Ik had inzicht in mijn inkomsten en uitgaven, spaarde en belegde actief en had voor mijn gevoel redelijk grip op mijn toekomst. Door de vragenlijst en uitkomst van Plan Mijn Leven kwam ik er toch achter dat ik nog niet concreet genoeg ben in mijn financiële doelen.

Er zijn nog onduidelijkheden rondom vermogensgroei, pensioenplanning, belastingdruk en nalatenschap. Juist die punten zorgen ongemerkt voor onrust en onzekerheid. Plan Mijn Leven heeft mij geholpen om scherper te zien waar ik sta en welke stappen ik nog moet zetten om meer rust, overzicht en financiële zekerheid te krijgen.

1. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat me het meest aansprak uit de scan

Wat me het meest aansprak uit de scan, is dat niet iedereen dezelfde aanpak krijgt. Iedereen heeft andere doelen en dingen waar hij of zij voor wil gaan in het leven. Soms zie je dat zelf niet goed genoeg. Daardoor heeft het me goed laten nadenken over wat echt belangrijk voor mij is.

25. April 2026

Klant voor het leven

Compleet, van A tot Z de juiste hulp.
Samel denkt mee over nu, over 10 jaar en over 30 jaar.
Met de vraag; Wat wil je?

We hebben samen een plan gemaakt dat ik kan doen wat ik wil op de momenten dat ik het wil.
Allemaal met de juiste tools en begeleiding.

Zijn 9 pijlers gaven mij de juiste inzichten in wat er nodig was om te komen waar ik wil zijn en legde ook mijn huidige situatie bloot.

Kortom: Mega tevreden, ik ben klant voor het leven!

2. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eenvoudige scan die inzicht geeft in je financiën

Ik ben ontzettend positief over de aanpak van Plan je Leven. Wat hen echt onderscheidt, is dat ze niet blijven hangen in losse adviezen, maar juist kijken naar het totaalplaatje. Alles in je financiële situatie hangt met elkaar samen, en dat wordt bekeken bij deze scan. Het kost je wel even wat tijd maar dit betaalt zich uit.

De 9 pijler-methode zorgt voor een helder overzicht en maakt complexe financiële vraagstukken verrassend inzichtelijk. In plaats van alleen te focussen op cijfers, helpen ze je om bewuste keuzes te maken die passen bij jouw leven en doelen. Dat geeft niet alleen richting, maar ook rust.

Wat ik vooral waardeer, is dat ze verder kijken dan optimalisatie alleen. Ze denken mee over hoe je slimmer vermogen kunt opbouwen én met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Dankzij hun begeleiding voel ik me veel zekerder over mijn financiële situatie en heb ik echt het gevoel dat ik weer grip heb.

Een aanrader voor iedereen die niet alleen financieel beter wil staan, maar ook meer rust en overzicht wil ervaren.

4. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr