Milanbride Bewertungen 144

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hurtig og nem oplevelse i butikken. Dejligst var at butikken var nem og overskuelig med gode muligheder for at føle sig tryk. Der var tid til os ved professionel personale.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde den bedste oplevelse ved Milan i Odense! Vi blev mødt af et virkelig sødt og imødekommende personale og ekspedienten som hjalp mig med og finde min drømmekjole, var virkelig sød, hjælpso... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse! ✨❤️ Virkelig sød og hjælpsom ekspedient – professionel og tålmodig, uden nogen form for stress eller pres. Jeg følte mig tryg og godt tilpas hele vejen igennem. Så mange smukke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The whole team at Milan bridal made myself and my bridesmaids feel very welcome and whilst they were very professional they were also personable, didn't pressurise or use any hard sales tactics. The m... Mehr ansehen

1. Brautmodengeschäft
  2. Fachgeschäft für Damenmode

Vom Unternehmen geschrieben

Lige midt i hjertet af Odense finder du Milan Bride, Danmarks største butik med brudekjoler, konfirmationskjoler og gallakjoler. Vi råder over mere end 1000 kvm. butik, fyldt med alt hvad hjertet begærer og et stort udvalg af smukke kjoler, inkl. vores egen kollektion, Milan. Milan kollektionen er førende indenfor både indenfor brudekjoler og konfirmationskjoler. Kollektionen er specielt værd at fremhæve, da den er et mix af alt det bedste, hvor der ikke er sparet på hverken kvalitet eller detaljer. En kollektion, der kun forhandles hos os, og som absolut er værd at tage et kig på. Mere end 15 års erfaring indenfor branchen gør, at vi giver dig den bedste service, samt smukke, unikke og nøje udvalgte kjoler. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores kjoler og der er lagt hjerte og sjæl i hvert eneste design. I butikken har vi hundredvis af kjoler, hvad enten det er til bryllup, konfirmation eller fest. Hvad enten du er til den store prinsessekjole, blonder og tyl, havfruekjolen eller en simpel, enkelt og elegant kjole. Vi er førende indenfor accessories og har et stort udvalg i butikken, ligeledes til bryllup, konfirmation og fest. Hos Milan gør vi alt, for at opfylde dine drømme og finde den perfekte kjole. Vi hjælper dig og guider dig igennem hele forløbet, med alt fra den rigtige pasform til tilretning af kjolen. Skulle det ikke lykkes dig at finde drømmekjolen blandt vores hundredvis af kjoler i butikken, designer vi sammen din drømmekjole, og syr den i stedet for fra bunden.

4,7

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig vejledning

Vi skulle finde en festkjole til min datter til mit bryllup, hun er en str. XS, den kjole hun gerne ville have var en L, ekspedienten sagde det ikke gjorde en forskel for en syerske om det var en L eller en S, det passer ikke, har fundet en super dygtig syerske som forhåbentlig kan få den fin og tilpas men det bliver nok dyrere end kjolen, så super dårlig vejledning fra Milan Bride

21. Februar 2026

Konfirmand 2026 vurderer

Jeg er konfirmand 2026, og har købt min kjole hos Milan bride i Odense.
Det var et flot sted, med et godt udvalg af kjoler, venligt personale, som var meget søde at hjælpe både i den fysiske butik men også den efterfølgende bestilling over telefon.
Jeg vil i hvert fald anbefale Milan, hvis man er på udkig efter forskellige kjoler fra Milan selv eller andre.

10. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde den bedste oplevelse ved…

Jeg havde den bedste oplevelse ved Milan i Odense!
Vi blev mødt af et virkelig sødt og imødekommende personale og ekspedienten som hjalp mig med og finde min drømmekjole, var virkelig sød, hjælpsom og god til at finde den helt rigtige type kjole til mig. Hun var ærlig og god til at guide og få en til at føle sig virkelig godt tilpas.
Du skal virkelig ikke snyde dig selv for denne oplevelse!

22. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin service og god…

Rigtig fin service og god oplevelse.
Flotte omgivelser og flotte kjoler.
Vi fik fundet en smuk konfirmationskjole. Tak for god betjening☺️

18. Februar 2026

stort udvalg af konfirmationskjoler

stort udvalg af konfirmationskjoler. Meget god service under prøvning. Der er god tid og ekspedienten vejleder godt under vejs.

God information fra bestilling til afhentning, kjolen var som aftalt

Kan klart anbefale

12. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr