Lilly Bewertungen 594

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle ned og prøve brudekjoler sammen med min datter, svigerinde og veninde. Vi blev modtaget af en sød medarbejder som viste os hen til vores prøverum. Lidt efter kom Grethe, som sto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er super glade for Jilly er kommet tilbage jyllinge centeret, de har gjort igen godt, frisk og dejligt smørrebrød, værten går rundt og hygger medes vi andre spiser , jeg kan kun sige prøv det, t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårlig kundeservice Vi købte i efteråret konfirmationskjole til vores datter. Hun prøver 2 størrelser, en der passer og en der er noget for stor. Vi bliver rådet til at tage den... Mehr ansehen

1. Brautmodengeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft
  3. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Se de smukkeste bryllupskollektioner til bruden, gommen og deres gæster. Bestil det gratis LILLY katalog eller hent det i din nærmeste LILLY butik.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var nede i Lilly i deres outlet butik i…

Var nede i Lilly i deres outlet butik i Aabenrå i dag 16. April 2026. Lille butik, men stort udvalg af kjoler i forskellige størrelser. Virkelig sødt personale, som tager sig tid til dig og hjælper dig med alt, hvad du kunne drømme om. Jeg fandt min smukke brudekjole, samt slør og underkjole. Helt sikkert et besøg værd, hvis du ønsker dig en smuk brudekjole til en virkelig god pris!!

16. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er super glade for Jilly er kommet…

, jeg kan kun sige prøv det, til moderate priser
Mogens Hørby

13. April 2026

Fantastisk i Lilly Aabenraa

Vi blev modtaget af en sød medarbejder som viste os hen til vores prøverum. Lidt efter kom Grethe, som stod for betjeningen af os.

Hun var så rar og god til at introducerer os til prøvning af kjolerne. Min svigerinde og veninde sørgede for at få mig i kjolerne. Hvilket gav et smil på læberne, da det var nogle store og tunge kjoler.

Det var en virkelig skøn dag og Grethe var behjælpelig med tilretning af kjolerne, komme med gode råd og tilføje en fantastisk stemning.

Vi skal helt sikker ned til Aabenraa og Grethe, når min datter skal konfirmeres.

Endte med en flot prinsesse kjole, med slør, underskørt og dragtpose til kun 3998 kr 😍🥰

11. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse…

Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos Lilly Frederiksberg, da jeg skulle finde min brudekjole – alt takket være Jannie.

Hun var utrolig sød, hjælpsom og nærværende, og fik mig til at føle mig helt tryg gennem hele processen. En virkelig personlig og dejlig oplevelse – tusind tak!

23. März 2026

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice

Vi købte i efteråret konfirmationskjole til vores datter.
Hun prøver 2 størrelser, en der passer og en der er noget for stor.
Vi bliver rådet til at tage den store, så kan en skrædder de samarbejder med lige tilpasse den inden.
Vi lytter selvfølgelig til dem og er ny kørt til skrædder for at få den lagt ind/syet om næsten.
Der bliver vi så også spurgt om, hvorfor vi ikke har valgt en mindre model.
Det synes jeg virkelig er dårlig og ringe service leveret af Lilly i Vejle.

Det kommer vi så ikke igen!

27. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine kjoler og rar service

Lilly i Aarhus var et rigtig rart sted at prøve brudekjoler. Jeg var der to gange og oplevede begge gange meget venlig og imødekommende service fra den samme medarbejder. Hun var hjælpsom og god til at skabe en tryg og hyggelig stemning under prøvningerne. En rigtig god oplevelse alt i alt.

20. Februar 2026

Brudekjoleprøvning

Havde booket en tid til en brudekjoleprøvning. Super venligt og imødekommende personale, der gjorde oplevelse unik og tryg. Mit budget blev respekteret og der blev løbende fundet nye kjoler frem, alt efter min reaktion på dem jeg prøvede. Kan varmt anbefale Lilly, hvis man skal prøve brudekjoler.

16. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Turen fra København var det hele værd

Jeg kontaktede Lilly outlet i Aabenraa da den kjole jeg havde forelsket mig i, ikke var til at finde. Grethe ville undersøge om de havde kjolen og vende tilbage til mig, til. It held var kjolen på vej til butikken i den str jeg søgte.
Da jeg bor i København, krævede det en hurtig tur til Sønderjylland hvis jeg skulle have en chance for at få fingrene i kjolen.

Min datter, mor og mand blev mødt af 3 søde unge piger, der gjorde alt for at hjælpe både os og de andre kunder i butikken, med smil og god stemning uanset hvem man fik fat i 😄

Min datter endte med at finde 2 konfirmations kjoler hun kunne bruge til vores bryllup, hår pynt, bælte - og jeg DRØMMELJOLEN jeg ellers en uge tidligere var i tårer over, ikke kunne støves op. Alt sammen til en virkelig fordelagtig pris.
Jeg kan kun anbefale at besøge butikken, lige meget hvor lang turen er 😅😉 det var i hvert fald vores tur værd.
- Sif og fam.

21. Februar 2026

Lilly Aabenraa outlet

Jeg var med min veninde der nede for at finde hende brudekjole. Så søde god gode til at hjælpe os. Man skal være opmærksom på at man skal have en med til at hjælpe med at komme kjolen på. Som de også skriver på hjemmesiden.
Hvis du ikke har et kæmpe budget til en kjole så tag her med og fin din drømme kjole

14. Februar 2026

Lilly Aabenraa outlet

Kunne jeg give minus stjerner, gjorde jeg.
Jeg har aldrig prøvet at være så ubehagelig til mode i en forretning og næsten gå grædende. Jeg vil klart ikke anbefale brude at søge denne butik, da jeg selv måtte tage kjolerne på, hvis ikke jeg havde to veninder med. Jeg blev irettesat foran andre gæster og mine veninder med hvilken type underskørt kjolen fortjente, ikke hvad jeg fandt behageligt. Min krop blev negativ og nedladende omtalt direkte til mig ved første kjole jeg prøvede (jeg er godt klar over jeg ikke er den mindste størrelse) men av.

13. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt en tid til prøvning af…

Havde bestilt en tid til prøvning af festkjole i lilly Aalborg.
Og allerede ved tidsbestillingen spørges der om str. man bruger hvilket jeg skriver , Da jeg ankommer til butikken siger de at den str har de ikke i butikken men jeg kan betale for de kjoler i den str. Og få dem hjem til prøvning, og derefter returnere dem der ikke er relevante. Forlod butikken uden køb.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte min brudekjole i Lilly Outlet…

Jeg købte min brudekjole i Lilly Outlet i lørdags og havde en fantastisk dag, det sødeste og mest hjælpsomme personale der lod mig holde en kaffe pause og fik mig ind igen en time senere og så var jeg klar til at tage beslutningen🤩 fantastisk med fleksibilitet på en travl dag.

17. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den skønneste oplevelse

Vi havde den skønneste oplevelse! Min veninde fandt sin prinsesse-brudekjole, og den er så flot, at man næsten ikke tror det. Personalet var utroligt søde og hjælpsomme hele vejen.
Jeg fandt også den fineste selskabskjole til næsten ingen penge – er stadig helt i chok 😍

16. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var nede for at prøve en brudekjole…

Jeg var nede for at prøve en brudekjole jeg havde prøvet i deres butik i Aalborg. De var så søde og hjælpsomme, og jeg følte mig ufattelig meget tilpas. Det var en meget tryg oplevelse. Jeg vil anbefale alle at tage forbi Lilly i Vejle, hvis man er på udkig efter brudekjole eller selskabskjole.

Jeg fandt min drømme brudekjole, som jeg var mega tilpas i. Nu venter jeg bare på den kommer hjem.

Kæmpe tak til det fantastiske personale i butikken! 🫶🏻

30. Dezember 2025

Har været til konfirmationskjoleprøvning

Har været til konfirmationskjoleprøvning på Søndergade i Aarhus og sjældent er vi blevet mødt med mere ligegyldig expedition. Efter prøvning af 3 kjoler ca 15 min var ordene at i selv lige må gå ud og se om i kan finde noget og efter det at vi har nok ikke noget for dig desværre
Exoedienten var allerede på vej ud af prøverummet før hun kom ind
En meget kedelig oplevelse som efterlod vores datter i tårer som nu føler at hun ikke kan finde noget selv om hun er str 36 og ikke er besværlig.

27. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr