Mikkla Bewertungen 1.598

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig god oplevelse at handle hos Mikkla. Et flot stykke arbejde de har lavet. Fik lavet en dåbspude med den rigtige farve og syning magen til storebrors. De ringede og sendte billede af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har endnu engang haft den bedste oplevelse med Mikkla 💛 De har broderet på vores dåbskjole, og resultatet er simpelthen så smukt og gennemført – det betyder virkelig meget for os at have så... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte 2 sparegrise med graveret navne og de er så fine, kunne ikke har ønsket mig bedre. Og super hurtig levering

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot tæppe 👍🏼 Leveret hurtigere end forventet. Afhentet i butikken efter aftale. Venlig og imødekommende betjening. Har handlet hos Mikkla flere gange før og det har altid været en god opleve... Mehr ansehen

1. Geschenkeladen
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har aldrig fået så flot service før…!!

Jeg havde ønsket en vare fra Mikkla til fødselsdag.
Jeg fik den ikke, så jeg skyndte mig at bestille den selv i deres webshop om aftenen. Næste formiddag kom der en ekstra gave til mig og det den derfra - STORE SMIL, men dumt jeg havde bestilt den selv. Hurtigt sendte jeg mail - om jeg kunne fortryde🙄.
Ingen problem selvom pakken til sidst nåede helt frem med GLS..! Jeg er meget meget imponeret, for det går langt ud over hvad jeg kunne forvente. STOR TAK❤️

2. Juni 2025

Kære Karen
Tusind tak for den hjertevarme anmeldelse – hvor er det rørende at læse, og det betyder virkelig meget for os. Vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig og gøre oplevelsen god.
Mange kærlige hilsner,
Betinna og hele teamet – Mikkla

Hurtig problemfri handel

Hurtig problemfri handel, og endda med en lille personlig håndskreven besked, med i forsendelsen 😊😊😊😊

11. Juni 2025

Kære Dorte
Tak for de søde ord – og for at du nævner den håndskrevne hilsen. Vi håber, du blev glad for pakken, og vi sætter stor pris på, at du handlede hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik varerne hurtigt og det var nemt at…

Fik varerne hurtigt og det var nemt at bestille og så ringede de, da de ikke lige havde den på gældende varer hjemme. God kundeservice

11. Juni 2025

Kære Christina
Hvor er det dejligt, at du oplevede både hurtig levering og god service – og at vi kunne finde en løsning, da en vare manglede. Tak for din tillid!
Mange hilsner,

Super god kundeservice.

Super god kundeservice.

6. Juni 2025

Kære Erik
Tusind tak – det glæder os at høre, at du har oplevet god kundeservice. Det er noget, vi prioriterer meget højt hos os.

Super! 👍

Super oplevelse, hurtig levering - alt ok!

3. Juni 2025

Kære Inge
Mange tak for din korte og gode anmeldelse – vi er glade for, at alt gik, som det skulle.
De bedste hilsner,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ingen problemer, pakken godt modtaget

Ingen problemer med bestillingen, dog lidt træls at der kun var ét valg af firma til pakke forsendelse at vælge.

Blev glædeligt overrasket da jeg åbnede pakken.. Så yndigt pakket ind i smukt papir og en personlig håndskrevet kort 💌

Tak for handlen 💝

2. Mai 2025

Kære Trolleborg
Tusind tak for den ærlige og varme anmeldelse. Vi tager din kommentar om forsendelsesfirmaet med videre – og hvor er vi glade for, at indpakningen og kortet kunne overraske positivt.
Tak for handlen og på gensyn!
De varmeste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering og bogen er super…

Super hurtig levering og bogen er super god,ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

27. Mai 2025

Kære Marlene
Tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det skønt, at både levering og bog levede op til forventningerne. Du er altid hjertelig velkommen tilbage hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker hjemmelavet garnholder som jeg…

Lækker hjemmelavet garnholder som jeg er så glad for. Føles som personlig betjening.

22. Mai 2025

Kære TMH
Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for garnholderen. Vi gør os umage for, at det skal føles personligt og gennemført, så det glæder os virkelig, når det bliver lagt mærke til.
De bedste hilsner,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner herfra

Jeg kan desværre overhovedet ikke anbefale Mikkla og da slet ikke deres kundeservice, som ikke kan hjælpe, når man virkelig har brug for det.

Jeg havde bestilt en bog med personligt tryk, men fortryder lige efter, da jeg ser at den nok ikke ville kunne nå frem i tide.
Jeg vælger at skrive til kundeservice med det samme for at annullere ordren og bestiller et andet produkt et andet sted, som kan nå og levere. Jeg bestilte en søndag (selvfølgelig uden for åbningstid), og vil hive fat i dem igen om mandagen. Tidligt mandag morgen får jeg besked om, at de ikke kan annullere min ordre, da den længe er sendt til tryk og faktisk lige i samme øjeblik, som jeg har bestilt den.

Jeg har fuld forståelse for, at man ikke kan fortryde et specialfremstillet produkt, men hvis man ved en fejl havde lavet en tastefejl, så skal man altså også være opmærksom på, at dette IKKE vil kunne rettes og at man må betale fuld pris, for noget som måske er stavet forkert, fordi de trykker i samme øjeblik, som man bestiller. Kundeservice kan du heller ikke få fat i, selvom de siger, at de har telefontid fra mandag til søndag i tidsrummet 12-16.

Vær derfor utrolig nøje og helt sikre før I køber noget ved Mikkla. Kundeservice er der ingen service at hente. :-)

19. Mai 2025

Kære Michella,

Vi er kede af, at du har haft en skuffende oplevelse – men vi vil gerne præcisere forløbet og vores vilkår.

Din ordre blev afgivet på en personlig bog, som automatisk sættes i produktion kort tid efter bestilling. Derfor var det desværre ikke muligt at annullere ordren, da vi modtog din henvendelse – produktionen var da allerede i gang. Det fremgår tydeligt i vores handelsbetingelser, at der ikke er fortrydelsesret på personlige produkter, netop fordi de ikke kan bruges af andre.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis planerne ændrer sig, men det er kundens ansvar at sikre, at alt er korrekt og ønsket, før ordren godkendes. Det gælder også i forhold til eventuelle tastefejl.

Vi svarer på alle henvendelser så hurtigt som muligt og senest næstkommende hverdag. Der har været en teknisk fejl i vores telefonsvarer, som har givet indtryk af weekendåbning – den er nu blevet rettet.

Vi sender din bog som aftalt – det er vi forpligtet til, både juridisk og i henhold til vores forretningsproces. Hvis du vælger ikke at bruge den eller smide den ud, som du skriver, er det selvfølgelig dit valg, men det ændrer ikke på, at bogen er specialfremstillet til dig og derfor faktureres som bestilt.

Vi håber, at du på sigt vil se, at vi har handlet i overensstemmelse med både lovgivning og vores oplyste betingelser – og at vi tager din feedback til os i forhold til at tydeliggøre åbningstider og processer endnu mere fremadrettet.

Team Mikkla

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betjening og virkelig flot arbejde!

Vi fik lavet broderi på vores datters egne bamse/sutteklud og det er simpelthen blevet så fint på dem alle trods forskellige materialer.
Vi sendte blot bamserne til firmaets adresse og kort tid efter var pakken allerede på vej retur til os igen. Virkelig god og hurtig service.
Vil med garanti anbefale Mikkla til andre!

19. April 2025

Kære Malene
Tak for din varme anbefaling – og fordi du lod os sætte broderi på noget så personligt som jeres egne bamser. Vi er så glade for, at du blev tilfreds.
Alt det bedste,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, pålidelig og dygtig webshop

Har tidligere købt nusseklude med navn fra Mikkla. Købte nu endnu en gang 3x nusseklude med navn til lillesøster og de er bare blevet lige som de skulle - både første gang og denne gang 🤩

30. April 2025

Kære Meeta
Tusind tak for at vende tilbage til os – og for de varme ord. Vi elsker at lave personlige gaver, og det glæder os, at de faldt i god jord hos jer.
Kærlig hilsen,

5 store stjerner ⭐️

5 store stjerner ⭐️
Det har været en super god oplevelse at købe fra Mikkla. På trods af jeg bestilte en bamse som skulle have broderet navn på, var det super hurtig levering - og den var så fint indpakket. Anbefales!

9. April 2025

Kære Melissa
Tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det godt at høre, at både levering og indpakning levede op til forventningerne. Vi håber bamsen blev en særlig gave.

Kæmpe anbefaling

Sindssyg hurtig levring og fantastisk kundeservice- har handlet der flere gang og det vil jeg forsætte med hvis der kommer flere lækre jellycat bamse jeg har få broderet 😍👏🏼

1. April 2025

Kære Trine
Vi bliver så glade af dine ord! Hvor er det dejligt, at du vender tilbage til os – og vi lover at finde flere lækre Jellycat bamser, der kan få broderet navn.
Tak for tilliden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, bestilte onsdag og fik leveret fredag. En personlig gave med tryk, så havde ikke regnet med at den ville nå at komme så hurtigt.. Jeg er meget tilfreds med handlen, og det var modtager også.

28. März 2025

Kære Claudia
Tusind tak! Det er så skønt at høre, at du og gavemodtageren blev glade – og dejligt, at det hele nåede frem så hurtigt.

God kundeservice

Er yderst tilfreds, god kundeservice, blev ringet op, da de havde lavet en fejl, og ikke kunne levere den ene vare, men vi fandt en løsning, og jeg fik noget lignende. Jeg er godt tilfreds.

28. März 2025

Kære Lisbeth
Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter pris på din forståelse og dit samarbejde – og vi er glade for, at vi fandt en god løsning sammen.
Bedste hilsner,
Betinna – Mikkla

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr