En virkelig god oplevelse at handle hos Mikkla. Et flot stykke arbejde de har lavet. Fik lavet en dåbspude med den rigtige farve og syning magen til storebrors. De ringede og sendte billede af... Mehr ansehen
Vi har endnu engang haft den bedste oplevelse med Mikkla 💛 De har broderet på vores dåbskjole, og resultatet er simpelthen så smukt og gennemført – det betyder virkelig meget for os at have så... Mehr ansehen
Købte 2 sparegrise med graveret navne og de er så fine, kunne ikke har ønsket mig bedre. Og super hurtig levering
Super flot tæppe 👍🏼 Leveret hurtigere end forventet. Afhentet i butikken efter aftale. Venlig og imødekommende betjening. Har handlet hos Mikkla flere gange før og det har altid været en god opleve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.
Roustvej 119, 6800, Varde, Dänemark
- mikkla@mikkla.dk
- mikkla.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Modtog ordren hurtigt efter bestilling…
Modtog ordren hurtigt efter bestilling og alt var som det skulle være. Super søde viskestykker med navn i 😊
Super god og HURTIG service!
Vi bestilte en bog med personligt navn på søndag aften og var bekymrede for om vi kunne nå at få den til den følgende lørdag til at give i gave. Vi ringende mandag og fik at vide, at de var gået i gang med det samme og at den ville blive sendt onsdag.
Bogen blev leveret torsdag og den er så fin!
Super god og hurtig service!
Kan varmt anbefale Mikkla.
Mikkla er et fantastisk univers for…
Mikkla er et fantastisk univers for børns leg. Hos os interesserer vi os for kæpheste og kan her finde det fineste udvalg af kvalitetsprodukter til vores kæpheste.

Antwort von Mikkla
Jeg har lige modtaget min order
Jeg har lige modtaget min order, hurting levering og pænt pakket ind. Anbefale 100%.

Fejlbeskrevet produkt.
Vi købte en taske med broderet navn. I beskrivelsen stod der at der var et rum på siden af tasken til drikkedunken. Dette var der desværre ikke. Og derfor kan tasken ikke bruges til børnehave som den var købt ind til.
Efter korrespondance med mikkla fastholder de at der ikke er tale om en reklamation, selvom tasken har en væsentlig mangel.
Der er ingen form for kompensation selvom de har indrømmet at de har lavet en fejl på hjemmesiden.
For os er tasken ubrugelig da den netop var købt så der kunne sidde en drikkedunk i siden.
Fuldstændig absurd at de ikke tager tasken tilbage når de vedkender fejlen.
Vi håber at man overvejer om dette er det rigtige sted at handle da man ikke nødvendigvis kan stole på varebeskrivelsen.
Desuden glemte de at sende noget af ordren med, dette tilbagebetalte de dog med det samme.

God ting
Hurtigt levering produktet er så fint og blødte kan helt klart anbefales

Antwort von Mikkla
Hurtig levering og venlig service
Jeg havde fået et gavekort til Mikkla og kunne nemt finde rundt på hjemmesiden for at finde lige det legetøj, der blev ønsket herhjemme. Pakken blev sendt hurtigt og kom med en sød personlig hilsen. Kan absolut anbefales.

Antwort von Mikkla
Hurtig levering og god service.
Jeg bestilte 6 stofbleer, og jeg skulle også have dem broderet med navne på. Ordren blev pakket og afsendt samme dag. Alt er bare som det skal være. Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Antwort von Mikkla
Super hurtig levering god information…
Super hurtig levering god information pænt pakket ind
Kan varmt anbefales

Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv. Modtog allerede dagen efter! Min søn elsker hans bamse!

Fantastisk oplevelse!
Det hele var som det skulle være, helt fantastisk!
Skriften på bogen jeg købte var helt perfekt, og leveringen gik hurtig og som det skulle.
Pakken var pakket godt ind, så der var ingen chance for at den skulle blive øddelagt.
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, jeg ville købe her igen og anbefale dem til alle!

Antwort von Mikkla
Dejlig nemt at bestille og fluks kom…
Dejlig nemt at bestille og fluks kom opskriften på mail. Jeg havde lidt problemer og fik god vejledning af Bettina. Kan ikke gøres bedre og vil give dem gode anbefaling.

Hurtig afsendelse 😊
Gode produkter. Fornuftige priser og hurtig afsendelse 😊

Antwort von Mikkla
Super fin lille ryg sæk med navn…
Super fin lille ryg sæk med navn 👍🏼lavet så flot og hurtig levering 😁
Kan varmt anbefales 😁

Antwort von Mikkla
Kom hurtigt og det er lige som jeg vil have det

Antwort von Mikkla
superhurtig levering og en sød…
superhurtig levering og en sød håndskrevet besked

Antwort von Mikkla
Alt gik som smurt og resultatet er…
Alt gik som smurt og resultatet er perfekt 👍😊

Antwort von Mikkla
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.