Mi Toetie Baby- en Kinderkleding Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hele slechte en brutale klantenservice!!! Ongelofelijk gewoon. Mensen lees aub beter de reviews voor je ergens besteld. Het leveren is best oké gegaan, maar we zullen maar niet praten over het retourn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedrijf verdient niet eens 1 ster! Product retour gestuurd is ook geleverd want ze hebben het meteen in de verkoop gezet! Zeggen dat ze geld hebben overgeschreven dat is dus niet zo! Aangegeven waa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Mi Toetie een bewaarkistje besteld waar het geboortekaartje op de deksel is geprint. Ik vond het spannend omdat ik na het betalen pas de reviews las die niet allemaal even positief zijn maar giste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne webshop met leuke items! De gepersonaliseerde items zijn ook echt fantastische kraamcadeaus! Kan me totaal niet vinden in onderstaande (slechte) recensies. Zowel vriendinnen als ikzelf hebben... Mehr ansehen

1. Kinderbekleidungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Babyausstattungsgeschäft
  4. Bekleidungsgeschäft
  5. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Mi Toetie is dé online shop voor trendy baby- en kinderkleding. Sinds 2014 een begrip als het gaat om hippe mode voor de allerkleinsten. Van stoere jongens looks tot schattige meisjes outfits, in maten 44 t/m 164. ✓ Hippe kleding voor baby's en kids ✓ Boxpakjes, rompers, setjes, sweaters en meer ✓ Schoentjes en accessoires ✓ Lifestyle en cadeaus Liefs, Team Mi Toetie

Akzeptabel

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prachtig geborduurde muts

Hebben langer dan voorzien moeten wachten op de gepersonaliseerde muts maar hebben ze na een maand ontvangen. De borduurster was ziek geworden. De muts is prachtig.

21. Dezember 2021

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Arrogant wijf van de klantenservice die onprofessioneel communiceert met klanten! Ze pikken gewoon je geld. Want ze reageren niet terug op mailtjes en volgen geen onderzoek op met een oplossing. Zie hieronder een van de lachwekkende antwoorden die ik ontvang:

Wat bedoel je precies met alle items opgestuurd? Je ziet toch dat het geleverd is? We gaan toch geen lege zak opsturen naar klanten??

uitomaten goed
Mitoetie.nl
Grow up in Style

15. Dezember 2021

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf.
Kleding komt rechtstreeks uit Azië(u kent de bekende website vast wel) , maten kloppen voor geen meter (logisch met Aziatische metingen) , commentaar wordt verwijderd op sociale media, reageren nergens op of geven een arrogant antwoord. Echt zonde van je geld en zeer slechte kwaliteit, koop het aub ergens anders.

8. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arrogante houding en slechte service

Ik had deze recensies moeten lezen voordat ik ging bestellen. Had me zeer veel stress bespaard! Gedeeltelijk geleverd, na diverse e-mails van mijn kant. Toen ik vervolgens, weer met diverse e-mails van mijn kant, informeerde waar de laatste trui bleef, kreeg ik een verontwaardigde reactie dat alles al lang verstuurd was! Gelukkig had ik de e-mail van mi toetje zelf nog waarin stond dat de trui nageleverd zou worden. Die is dus uiteindelijk verstuurd. Maar heeft echt niet de kwaliteit die zou moeten. Daar is hè-je-maal niets handgemaakt aan! In tegenstelling tot de bewering op de website. Kortom: matige producten, slechte service en arrogante en onbeschofte houding. Koop aub ergens anders je spullen!

6. Dezember 2021

Pff wat een“bedrijf”

Pff wat een “bedrijf”. Eerst 3 weken wachten op 2 artikelen en dan vervolgens maar 1 ontvangen en maar zeggen dat de andere onderweg is. Communicatie is kort en totaal niet vriendelijk!

18. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Artikelen véél te klein en te lang wachten

Eerst ruim 2 weken gewacht op m’n bestelling. Meerdere keren gemaild wanneer ik het zou krijgen, elke keer werd er gezegd “binnenkort.
Had 3 artikelen voor m’n zoontje van 6 maanden besteld. De maat was 6-12 maanden en hij past het helemaal niet. Alles is veel te klein, terwijl zijn postuur e.d. normaal is.
Terug sturen kan niet. Zonde van m’n geld.

17. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service. Netjes gereageerd op mijn vragen omtrent de bestelling!

Mensen die zeggen dat de fake zijn.. geen idee maar de bestellingen duren alleen wat langer omdat er vaak dingen niet op voorraad zijn of gepersonaliseerde producten duren ook langer!

Ik heb gelukkig een goede ervaring met Mi-toetie !

6. November 2021

Ne commandez jamais

Ne commandez jamais ! Commande passée depuis 2 mois, colis perdu et depuis plus de réponse ! J’ai envoyée pleins de mails sans obtenir de réponse. J’ai essayée de les contacter sur Instagram et il m’ont bloqué ! J’ai essayer sur facebook et pareil !
A FUIR !!! ESCROC !!!

23. Oktober 2021

Super slechte communicatie!

Super slechte communicatie!! Oftewel geen communicatie. Met geen mogelijkheid te bereiken!
Eind september drie kledingstukken besteld en we zijn nu een maand verder. Ik wil best wat langer wachten op een bestelling, maar dit gaat mij te ver. Ik heb er wel 100 keer achteraan gemaild, maar ik krijg tot dusver geen reactie. Alles is al wel betaald en ik wil mijn geld terug. Maar op mijn verzoek krijg ik dus geen gehoor.
Super slecht dit!

22. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas ook hier een erg slechte…

Helaas ook hier een erg slechte ervaring met Mi Toeti. Bij de bestelling miste een pakje. Dit was wel betaald. Maar helaas nooit geld van ontvangen. Zo ook niet van het pakje wat ik retour heb gestuurd.

In de communicatie zijn ze onvriendelijk, oneerlijk, en het is uberhaupt al heel moeilijk om contact te krijgen.

Mijn tip; bestel nooooooit bij Mi Toeti!!!

17. September 2021

Zeer slechte service!!!!

Zeer slechte service! Verkeerde product opgestuurd! Ze negeren je gewoon als je hun mailt of via instagram stuurt en wanneer ze dan na 3weke en 5vraagtekens eindelijk antwoorde doen ze totaal niets aan hun fout! Ze hebben het andere product niet meer op voorraad en dat is de enige reactie die je krijgt! Schandalig!!

30. August 2021

Niets ontvangen

Ik heb betaald en NIETS ontvangen: geen product en geen reactie op mijn vele
e-mails!

>>>>TIP<<<<
Ik heb (online) aangifte gedaan en roep iedereen op om dit te doen! Zodra er meer dan 3 aangiftes bekend zijn, gaat de bank hiermee aan de slag en hebben we kans om ons geld terug te krijgen!
politie. nl/aangifte-of-melding-doen

12. Juli 2021

Waardeloos

Waardeloos, iets gekocht op de instasale, pakketje staat bij post nl wel aangemeld maar is nooit door hun ontvangen, bijna maand geleden, pas begin deze week eindelijk na vele berichten contact gekregen dat ze pakket onderzoek gaan starten na paar keer mailen wat de status nu is krijg ik geen reactie meer! Bestel hier nooit meer iets!

17. Juni 2021

Zeer slechte service

Zeer slechte service, of geen service kan je wel zeggen! Op 6 april een bestelling geplaatst. Gemaild dat ik het nog niet binnen had gekregen zoals op de site stond vermeld (8-max 13 werkdagen). Duurde dus al langer... Geen reactie op mijn mail. Na 15 werkdagen kreeg ik de bestelling binnen. Helaas zat er een verkeerde romper bij. Weer een mail gestuurd. Nu kreeg ik wel direct reactie en kon ik het retour sturen met een briefje welke het wel moest zijn. Goede oplossing en zo gezegd, zo gedaan. Ongeveer 2 weken later had ik nog steeds niet de juiste ontvangen. Heb ik weer een mail gestuurd dat ik het wilde annuleren en mijn geld terug wilde als ik hem niet uiterlijk zaterdag 22 mei zou hebben ontvangen. Geen reactie hierop gekregen en geen romper te zien op 22 mei. 26 mei kreeg ik ineens een track en trace van Postnl en de romper kwam toch binnen. Weer een mail gestuurd dat ik hem niet op mijn uiterlijke termijn had ontvangen en dus wilde annuleren. Kreeg ik ineens wel weer een reactie: "de romper is op 19 mei verstuurd en binnen het wettelijke termijn zoals je vroeg." Glashard liegen, want ik kreeg op 26 mei de mail dat hij aangeboden was bij PostNL. Weer gemaild en nog geen reactie gekregen. Zeer slecht, vooral omdat dit de fout is van hun.... We zijn inmiddels bijna 2 maanden verder vanaf bestellingdatum. Dit is geen service! Reageer en kom met een goede oplossing.

29. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet klantvriendelijk en slechte service!!!

Wacht al 2 maanden op een setje kleding. Op mails wordt niet meer gereageerd. Toen er nog gereageerd werd was het ook echt onprofessioneel. Heb al twee keer gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren maar wordt niet op gereageerd. Kreeg ik vervolgens ineens een track en trace van post nl en werd alleen het broekje bezorgd er stond dat de bestelling compleet geleverd was terwijl het rompertje er niet bij zat. Dus heb er alsnog niks aan.
Ze stuurden me ook nog door naar een site waar zogezegd alles gemaakt wordt. Die reageren alleen op de eerste mail en vervolgens ook niet meer..
Super slechte service en niet klantvriendelijk!!

23. Mai 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr