Oplichters. Levertijd is veel langer dan vermeld en dan ontvang je uiteindelijk zeer goedkope kwaliteit uit China zonder dat dit op de website vermeld staat. Pakket moet ook voor eigen rekening retour... Mehr ansehen
georganiseerde misdaad. Deden aankoop van 160 euro, maar ontvingen nooit iets. Op onze mails kregen we telkens heel beleefde reacties, taalvaardig geformuleerd, (AI?) . Na 6 maanden en heel veel mail... Mehr ansehen
De bestelde artikelen waren defect, Maanden contact gehad over een oplossing. Deze is echter elke keer beloofd maar nooit geboden. bestelling met een waarde van € 65,- Je wordt aan het lijntje g... Mehr ansehen
I bought a portable hard drive. It doesn't work. Contacted the company for refund, I receive very generic answers and after 20 days they ask me to provide a video of the hardware not working. I provid... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedriegers
Beleid trekt op niks, ik kon niet minder geven dan 1 ster spijtig genoeg. Op 24/2 een puzzel gekocht van 39,95€, na ongeveer 3 weken kwamen ze er achter dat ze deze niet hadden. Ik gevraagd om mijn geld terug te storten, maar dat gaat volgens hun niet iets wat ik eigenlijk niet goed begrijp bij al de andere online winkels gaat dat wel??? Nu blijkbaar een tegoedbon gekregen, ik een ander product gekozen dat in buurt komt van de prijs, want ik ga echt niet nog een bovenop leggen. Blijkbaar kan dit ook niet, ik heb de indruk dat niets kan bij deze oplichter. Controle op afsturen en dit boeltje sluiten, gedaan met oplichten. DUS MENSEN KOOP HIER AUB NIET want het zijn dikke oplichters.
ik had bij mezamstore een whiskyglas…
ik had bij mezamstore een whiskyglas besteld voor een verjaardagskado, en bij levering op de site stond 2 werkdagen. Echter bij emailverzending bleek dat het wiskyglas vanuit japan/china komt en dit 10dgn +- onderweg is geweest. bij levering aan huis bleek het wiskyglas kapot te zijn. Contact opgenomen met mezam en volgens hun retour beleid zou je een defect product kunnen retoureneren en geld terug krijgen. Meermaals contact gehad met mezam waarin ik mijn probleem heb aangegeven en mijn geld terug vraag, ik krijg als antwoord wij gaan dit intern onderzoeken en komen bij u terug, plots zonder overleg krijg ik een nieuwe verzending binnen via mail. Mezam stuur zonder overleg met de klant een nieuw wiskyglas op en de klant moet dan begrip voor mezam tonen. Nou ik denk dat mezam begrip moet tonen voor de klant en de klant zijn geld moet terug geven. Maar nee hoor mezam is een boeven bende die alleen hun eigen zakken vult en klanten hun geld niet terug geeft en de klant met een glas opzadelt die de ik nu niet meer kan gebruiken.
Koop hier niks mezam is een boevenbende oplichting!!!
Dropshipping, long delivery and poor quality
UPDATE: Stopped working 1 month later
Yeah, I've been scammed. Didn't check before, website looked legit (supposedly based in Amsterdam), I should have known better.
Ordered a lamp, took 6 weeks to arrive, tracking link was not working, packaging was dubious (thick glue smell, lots of polystyrene crumbling), the main
threaded rod is too short for assembly, glass lamp shade has defects (bubbles and uncolored scratches)
levering kan lang duren
De levertijd duurt best lang, ik bestelde op 9/2 en ontving mijn pakketje op 26/2. Dus als je iets snel nodig hebt houd je hier best rekening mee. Over het algemeen wel tevreden, ik werd meermaals op de hoogte gehouden van waar mijn pakketje is.
Absolument scandaleux
Absolument scandaleux ! J’ai commandé une veste en daim marron. Un mois plus tard , je reçois une veste bp trop petite en synthétique, velours côtelé orange ! Surtout, ne commandez pas, ce sont des escros !
Na 10 dagen nog niets ontvangen
Na 10 dagen nog niets ontvangen. Tracking nummer bestaat niet. Bestelde lamp wordt op veel verschillende sites aangeboden aan prijzen die /2 of x2 zijn.
Via deze sites wordt je gewoon bedrogen.
Niet geleverd
Ik heb iets besteld 2 weken geleden maar nog niet ontvangen
Kijk eerst naar de recencies
Glazen besteld,maar was niet wat ik ervan verwachte , contact gehad met de klantenservice en kreeg een kortingsbon,heel fijn dat je samen eruit komt,goed geholpen
Vervolgens wil ik wat bestellen en de kortingsbon toepassen
En op eens kon ik niet meer via iDeal betalen, contact opgenomen via de mail ,kort om ze zeggen dat ik anders moet betalen omdat iDeal niet werkt als er een kortingsbon is toepast ,aantal email verstuurd en blijven hetzelfde zeggen
Word erg lastig als je alleen iDeal hebt ,paypal hebben ze niet
Erg irritant,slechte ervaring hier ,twas dan ook de laatste keer dat ik op mezam wat gekocht heb
Geld terug doen ze niet!
De jas was totaal niet zoals verwacht.
Geld terug doen ze ook niet aan. Zeer slecht . Ik zou er zeker nooit meer zaken mee doen
Slecht retourbeleid
Slecht retourbeleid, geen terugbetaling maar winkeltegoed. En product ontvangen dat niet is zoals omschreven.
Big scam
Big scam,
I ordered a poncho when it arrived i discovered that it was absolutely not what I ordered. I sent them a mail to return it and get my money back and they refused to pay me back even though it is totally their mistake and not me that changes my mind about a product.
Houten uil besteld voor 30 euro
Houten uil besteld voor 30 euro. Handgemaakt.
Nou, met de hand gegoten plastic ding dus, waardeloos.
Bestel hier dus Nooit.
Nepperds!
Product niet zoals beschreven en duur retourbeleid ivm herkomst producten
Producten zijn niet zoals op de website staan. Slechte kwaliteit en hele andere kleur lampjes dan de kerstverlichting die op de foto stond. Waardeloos retourbeleid. Producten blijken uit China te komen waardoor de retourkosten belachelijk hoog worden en het geen zin heeft om terug te sturen. Helaas is dit niet terug te vinden in het retourbeleid, welke ik had vooraf had doorgelezen. Is alleen terug te vinden in de algemene voorwaarden welke ik helaas niet heb doorgelezen. Erg jammer
Geen flexibel retourbeleid
Geen flexibel retourbeleid, en als je u geld terug wilt krijg je winkelprocent voor volgende aankoop in plaats van geld.
schoenen Europese maat 43 besteld
schoenen Europese maat 43 besteld. Ontvangen schoenen CN maat 43, dat staat gelijk aan de Europese maat 40.5. Ze boden 50 % korting voor de volgende bestelling schoenen aan!!!!!! Helaas zelf dus verkeerde keuze gemaakt door met deze firma in zee te gaan. STOM STOM STOM. Wees gewaarschuwd.
Waardeloze artikelen
Waardeloze artikelen...
Stijlster of Mezam? In elk geval op hetzelfde adres in Zeist. Met Lisa gemaild, maar of dat haar echte naam is? Via creditcard 2 kapstokken besteld, maar wat een slechte kwaliteit. Dropshipping dus...Gevraagd om een retourformulier wat maar genegeerd wordt! Zonder overleg heeft Lisa nieuwe artikelen besteld. Of we (2de keer) ook maar even langs de buren gaan omdat daar het pakketje is afgeleverd. Dit keer NIETS! Waardeloos bedrijf! Ondanks hun klantvriendelijkheid, 100%garantie, niet tevreden-geld terug houden ze je gewoon aan het lijntje!
Helaas
Helaas, lampjes besteld en 3 volledig nutteloze producten ontvangen die in niets lijken op het bestelde.
Geen geld terug en alleen 30% shoptegoed; ze denken zeker dat ik nog eens iets daar bestel....????
Nooit meer.
Kleed Glam shine
Wij zijn zeer ontevreden over het kledingstuk Glam shine elegante jurk voor dames. Die is volledig doorzichtig, zonder vorm. Gewoon een niet draagbaar product.. jammer dat men hier geen foto kan plaatsen
Duurt veel te lang!!
Duurt veel te lang!!! Is zo gezegd een Nederlandse site maar niet is minder waar!
En ze kunnen ook geen factuur bezorgen!
En dit verkoopt dan in Europa!
Pure oplichting!!!
Waardeloos bedrijf met waardeloze producten
Een gewatteerde broek 2xL besteld voor de koude winter dagen.
Product dagen te laat geleverd en pasvorm vorm voldoen totaal niet. De broek is net groot genoeg voor iemand van 1,7 m die niet al te veel weegt.
Dus als je bijna 2m ben past dat lang niet.
Het retour beleid waar ze mee schermen is er ook niet, alleen als je zelf voor de retour kosten naar China opdraai en deze zijn dus danig hoor dat terug sturen geen zin heeft.
Met meerdere mails mijn gelijk proberen te halen maar helaas. Koop hier dus niets!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.