M&D Tailored Fit Bewertungen 47

4,5

Fantastisk service Har været kunde hos M&D skrædderi igennem nogle år nu, og servicen har altid været af bedste kvalitet. Jeg har både fået lagt mine fest kjoler ind og op i længde, skiftet l... Mehr ansehen

Vi har gennem mange år brugt M&D Tailored Fit med meget stor tilfredshed. De mange forskellige ting vi har fået lavet har altid været perfekt i orden og færdigt til den aftalte tid. Skræderiets plac... Mehr ansehen

Jeg har kendt denne forretning gennem n årrække - heldigvis👌🏻. Jeg har hver eneste gang mødt en meget på samme tid behagelig og professionel service! Uanset om det drejer sig om mit tøj, gardiner e... Mehr ansehen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

M&D Tailored Fit - Skrædderi, renseri og systue. Vi tilpasser/forandre din kjole, nederdel, habit, blazer og renser tøj. Kig forbi vores skrædderi i Lyngby.

4,5

Hervorragend

Hurtig service, god kvalitet

Så god og hurtig service. Jeg er rigtig glad for de ting jeg fik fikset og det blev helt perfekt som jeg havde ønsket mig.

Jeg er rigtig glad for den service jeg fik. Tusind tak til M&D.

6. Dezember 2024

Vi har med stor glæde brugt M&D i flere…

Vi har med stor glæde brugt M&D i flere år.
Aldeles nærværende og seriøs betjening.
Til gode priser.
Og altid en løsning på selv tvivlsomme reparationer.
Aflagt tøj får nyt liv - og nyindkøbt tøj får præcise oplægninger.
Og herligt med søndagsåbent :o)
Vi er meget tilfredse.
/Preben

15. September 2024

Godt håndværk!

Vi har genne nogle år brugt M&D Tailored Fit til div "livsforlængende" reparationer af tøjmærker i den dyre ende. F.eks. Boss jeans/stretch, der var revnet langs baglomme kant, fik en usynlig reparation, som stadig holder. Senest oplægning af bukser med snor-lige oplagte kant og ombukning.
Gode priser og tid.

24. August 2024

Dygtigt Håndværk og God Service

Vi har siden M & D Tailored Fits åbning på Lyngby Hovedgade i 2015 været faste kunder, og håber ikke at de bliver glemt, nu hvor Lyngby Storcenter har henvist dem til 1. salen fra deres ellers gode beliggenhed i centeret over for Fætter BR.
Vi kan på det varmeste anbefale at bruge dem som skrædder og/ eller renseri, eller hvis I skal have leveret en pakke med GLS, da de altid leverer en god service og et flot stykke arbejde, uanset om der er tale om en stor eller lille opgave.

15. August 2024

Meget tilfreds!

Arbejde bliver udført professionelt, og service.er god og hurtig. Medarbejder er også flinke😊

15. Mai 2024