Een koelvriescombinatie besteld en volgens afspraak juist geleverd. Jammer dat de bezorgers geen Nederlands of Engels spreken, want dan hadden ze ons kunnen bellen betreffende de levering. Ze hebben n... Mehr ansehen
Alles vlot voor elkaar, duidelijke site, makkelijk te bestellen. Wordt gebeld voor levering/snelle levering. Wordt netjes op de aangegeven plaats gezet en wordt laten zien dat hij netjes werkt!! Vri... Mehr ansehen
Bezorging werd zondag op dinsdag 09:00 gezet na verzoek van mij dat maandag niet uit kwam. Maar ergens is blijkbaar later de tijd nog gewijzigd naar 14:00. Echter in loop van de dag werd het toch we... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik had een koelkast besteld en betaald. Deze zou op een afgesproken dag en tijd geleverd worden. iets later dan afgesproken werd ik gebeld door de planner en even afgestemd dat ik gewoon thuis was.... Mehr ansehen
- Fachgeschäft für Haushaltsgeräte
- Elektrofachmarkt
- Kühlschrankfachgeschäft
- Waschmaschinen- und Trocknerfachgeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Maxxy staat bekend als het bedrijf met de hoogste klantgerichtheid in Nederland en België. Wij onderscheiden ons door onze volledig eigen infrastructuur, waaronder een toegewijde klantenservice, snelle bezorgservice en deskundige installatieservice. Ons doel is om elke klant een naadloze en betrouwbare ervaring te bieden.
Maaslandseweg 5, 2291 PH, Wateringen, Niederlande
- 0850697290
- klantenservice@maxxy.nl
- maxxy.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, de levertijd goed ingeschat. Ook de website is erg overzichtelijk en je weet goed wat je doen moet voor de bestelling.
Een goede koelkast
Een goede koelkast. Super kwaliteit, alleen jammer dat er maar 1 pinnetje erbij zit om afstand van muur te houden.
Verder geen problemen, een aanrader als je zeker niet teveel te makken hebt!
Goedemiddag,
Goedemiddag,
19-12-2024
Gisteren besteld en vandaag binnen.
Er ging wat fout met de bestelling, van mijn kant uit.
Gebeld en opgelost.
De monteurs waren zeer op tijd en binnen no time geplaatst.
Zeer tevreden over het gehele gebeuren.
Bedankt iedereen.
Ik wens voor een ieder alvast,
Hele fijne Feestdagen en een
gezegend 2025
Goede prijs/kwaliteit en service alles in een…
Goede prijs/kwaliteit. snelle levering en top service.!!
I bought Washmachine and dryer ,another…
I bought Washmachine and dryer ,another day delivered .Very good and fast service,prices are so good and Maxxy delivery and technical service very fast.Customer service always helpful.Definitely I advice everyone.Good quality ,good service .Trustful everything …
Nieuwe droger van Maxxy.
Nieuwe droger van Maxxy.
We konden Maxxy niet, door reviews te lezen en wat onderzoek, de stap genomen. Doet qua machine niet onder de a merken, daar bedoel ik mee, de hoeveel opties, en kwaliteit vd trommel, behuizen ect. Bezorging ging goed, wel is het zo dat de bezorgers geen Nederlands of Engels spraken, wel begrepen ze het. Track en trace had wel een dag eerder gemogen, kreeg deze smorgens op de dag zelf.
Alles lekker soepel verlopen.
Top service!!!
Vandaag besteld, morgen in huis!! En ook nog echt op de afgesproken tijd. De wasmachine en droger moesten 5 trappen omhoog, maar dat was geen probleem! Fijn aangesloten en ook nog een probleem opgelost! Nu paar keer gewassen en gedroogd, en ik ben heel enthousiast!!! Zien er nog mooi uit ook
Maxxi wasmachine
Maxi wasmachine gekocht, binnen 2 werkdagen in huis. Wasmachine werkt goed en stil. Ik ken het merk niet, maar de kwaliteit is/lijkt goed. Vriendelijke en respectvolle bezorgers. Klein probleempje met het aansluiten, maar dit werd snel opgelost. Oude wasmachine en verpakkingen zijn meegenomen.
Wasmachine besteld
Maandagavond besteld en op mijn verzoek woensdagavond geleverd. Keurige bezorgers die op de minuut optijd kwamen. Ze hebben alles netjes geïnstalleerd en verpakking netjes meegenomen. Ik kan niks minder zeggen dan dat ik dik tevreden ben! 👌
Bezorgde koelkast, uitstekend!
Galin heeft onze koelkast bezorgd. Ze waren erg efficiënt en hebben onze oude koelkast ook gelijk meegenomen. De nieuwe koelkast ziet er geweldig uit en is snel geïnstalleerd, de service was fantastisch. Ik zou iedereen aanraden om via Mexxy te bestellen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Mooie koelkast gekocht voor een goede…
Mooie koelkast gekocht voor een goede prijs en keurig op tijd geleverd, hele goede service en duidelijke uitleg. Voortreffelijke klantenservice die adequaat reageert op de mails. Er werd in de ochtend gebeld om een tijdstip af te spreken voor de bezorging. Niks anders dan lof voor dit bedrijf!

Antwort von Maxxy
Super snel binnen en hele vriendelijke…
Super snel binnen en hele vriendelijke installateurs. Hebben de oude machine van zolder getild was geen probleem
Hele stille machine werkt goed

Koelkast
Had een koelkast via Bol.com gekocht, ook weer geannuleerd omdat mijn oude toch niet stuk was. De annulering heeft blijkbaar de bestelling gekruist en een uitermate vriendelijke bezorger bracht toch de koelkast. Heb besloten om hem maar te houden. Of de koelkast ook goed is weet ik niet (staat net) met Maxxy is in iedergeval niets mis. Wanneer ik weer eens witgoed nodig heb?! Doe ik dat rechtstreeks met het bedrijf zelf

Super snel
De ene dag om 23.00 uur gekocht, de volgende dag om 09.30 uur geleverd. Zeer vriendelijke medewerkers hebben de machine geïnstalleerd. Ik ben verrast door de kwaliteit van de superstille machine. 5 sterren aanbevelen

Antwort von Maxxy
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.