Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mega billigt kvalitets overtøj til barnebarnet og mig selv. Lyn levering som var så velkommen i denne kulde.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering Købte en overgangs jakke på udsalg. Rigtig god kvalitet og god værdi til de penge. Blev sendt samme dag jeg havde bestilt Man kan trygt handler her
Unternehmen hat geantwortet
Hos MassiveSale tilbyder vi en række brands såsom Ticket Woman, Ticket To Heaven, Hulabalu og COLD. Vi er en webshop der har overtøj og accessories til herre, dame og børn. Vi er samtidig en webshop der tilbyder alle vores produkter til lagersalgs priser så du kan spare en masse penge uden at gå på kompromis med kvalitet.
Jens Olsens Vej 13, 8200, Aarhus N, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Købte en våddragt derfra, ankom efter få dage. Kvaliteten er lidt "kina" agtig, men det er hvad man kan forvente for en våddragt til 700kr før udsalg, og 350 ved udsalg.
Købte XL, men den er lidt for stor ved underarmene.
Eneste øv ved våddragten er at de propper deres logo og skriver "MASSIVE" under M'et lige ved brystet. Jeg tror det er de færreste som gider have stående at man er "MASSIVE" altså "kæmpe stor" på et stykke beklædning :-/

Antwort von MassiveSale.dk
En god oplevelse og et fint produkt.

Antwort von MassiveSale.dk
Jeg havde et par spørgsmål og skrev til dem, og de svarede lynhurtigt – og ikke bare hurtigt, men også venligt og hjælpsomt.
Det er længe siden, jeg har oplevet så god service – især når priserne også er lave. Jeg er meget imponeret og vil helt klart handle her igen. Tak for en super oplevelse!

Antwort von MassiveSale.dk
Hurtig levering og fine varer.

Antwort von MassiveSale.dk
Jeg havde bestilt en overgangsjakke fra Massive Sales og det var i en fin kvalitet og med god pasform til min kæreste der havde fødselsdag. Dem vil jeg klart anbefale andre der savner god kvalitet og funktionalitet.

Antwort von MassiveSale.dk
Alt perfekt. Meget hurtigt levering.
Regntøjet er ganske fint samt gummistøvlerne🙂. Det er bestemt ikke sidste gang,at jeg handler på Massive sale. Kan klart anbefale at købe regntøj der til børn 🙂

Antwort von MassiveSale.dk
Virkelig hurtig levering. Har altid modtaget varen dagen efter køb👍🏽 Super smart, når man i sidste øjeblik opdager, at man mangler et sæt regntøj til barnet.

Antwort von MassiveSale.dk
Uproblematisk, varen kom til tiden og var som jeg forventede, god kvalitet, fin service ☺️👍

Antwort von MassiveSale.dk
Hurtig levering og nemt at returnere og fine varer.
Meget hurtig ekspedition og varen levede fuldt op til det der var beskrevet.

Antwort von MassiveSale.dk
Simpelthen et super sted og det er ikke sidste gang jeg handler der. Rigtig flot jakke og jeg er SÅ TILFREDS

Antwort von MassiveSale.dk
Det har helt igennem været en perfekt oplevelse. Alt omkring mit køb, fungerede efter planen. Jeg vil også gerne tilføje en fantastisk service.

Antwort von MassiveSale.dk
Dejlig oplevelse med gode varer til skarpe priser, leveret med god service og hurtige levering 👍

Antwort von MassiveSale.dk
Meget tilfreds med køb og levering.

Antwort von MassiveSale.dk
Et meget tilfreds med den hurtige levering. Og er meget tilfreds med de to frakker jeg har modtaget.

Antwort von MassiveSale.dk
Hurtig ekspedition. Måtte reklamere på min jakke og havde en ny dagen efter. Alt inden for 3-4 dage

Antwort von MassiveSale.dk
Nu har jeg brugt jer 2 gange. Begge gange har været en super god oplevelse 👍. Fra man bestiller til ens varer kommer går der 3. Dage og i trækker først ens penge når pakke er på vej 👍

Antwort von MassiveSale.dk
Har lige købt en jakke hos jer, er så glad for den, super lækker, bestilte den Fredag og Lørdag var den til afhentning, fantastisk hurtig ekspedition, 👍🤩

Antwort von MassiveSale.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.