MassiveSale.dk Bewertungen 330

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget positiv oplevelse. Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega billigt kvalitets overtøj til barnebarnet og mig selv. Lyn levering som var så velkommen i denne kulde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har for nylig bestilt overtøj fra Massive Sale for første gang, og jeg er virkelig positivt overrasket! Hele købsoplevelsen har været super god – især deres kundeservice fortjener ros. Jeg ha... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering Købte en overgangs jakke på udsalg. Rigtig god kvalitet og god værdi til de penge. Blev sendt samme dag jeg havde bestilt Man kan trygt handler her

Unternehmensdetails

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Kinderbekleidungsgeschäft
  3. Herrenmodengeschäft
  4. Geschäft für Outdoor-Kleidung und ‑Ausrüstung
  5. Geschäft für Winterbekleidung
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos MassiveSale tilbyder vi en række brands såsom Ticket Woman, Ticket To Heaven, Hulabalu og COLD. Vi er en webshop der har overtøj og accessories til herre, dame og børn. Vi er samtidig en webshop der tilbyder alle vores produkter til lagersalgs priser så du kan spare en masse penge uden at gå på kompromis med kvalitet.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte flyverdragt til mit barnebarn.pæn…

Købte flyverdragt til mit barnebarn.pæn mørkegrøn med pels krave og reflekser,køber gerne igen .

27. September 2025

Hej Irene,

Tusinde tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for at høre, og håber barnebarnet får glæde af flyverdragten. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tror aldrig jeg har modtaget en pakke…

Tror aldrig jeg har modtaget en pakke så hurtigt før!
Købte vintertøj til min datter og det er super kvalitet! Det er ikke sidste gang jeg handler her😍🙏🏻

1. Oktober 2025

Hej Gabriella,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for at høre, og vi forsøger altid at få ordre afsted hurtigst muligt 🚗🌪️
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍

Hurtig levering 📦

Hurtig levering 📦

26. September 2025

Hej Diana,

Tak for de 5 stjerner! 🤩
Vi forsøger også at få ordrene afsted hurtigst muligt, så det er dejligt at høre 😃

MassiveDale

Kan klart anbefales!!

Virkelig hurtig levering!!

Også er deres flyvedragter til børn vidunderlige!
Skal helt klart købe herfra igen!! :)

23. September 2025

Hej Sarah,

Tusinde tak for de 5 stjerner! 🤩 Det er vi meget glade for at høre, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode varer- hurtig levering.

Anbefales herfra. Bestilte 2 vinterjakker. Fik dem dagen efter. God oplevelse.

30. September 2025

Hej Lt,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩 Det er vi rigtig glade for at høre 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en super fin…

Jeg har købt en super fin overgangsjakke til mig selv for 349 kr. Jeg blev positivt overrasket over kvaliteten.
Super hurtig levering. Handler helt sikkert igen 🤩👍

22. September 2025

Hej Tanya,

Det er vi rigtig glade for at høre! Tak for de 5 stjerner 🤩
Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 😍

Utrolig god service

Utrolig god service. Jeg har købt den 4 vinterjakke til min søn. Vinterjakken har Fliis indeni og han er næsten ikke til at få ud af jakken, når foråret er der.
Fantastisk jakke og sikke en god pris💪😘. Jeg har købt en lækker lang grøn dyne vest til vores datter hos jer, hun elsker den og prisen er god🥰

25. September 2025

Hej Bettina,

Mange tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er vi meget glade for at høre, og dejligt at det kan bruges 😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt køb 😄 har købt en flot…

Rigtig godt køb 😄 har købt en flot jakke i god kvalitet. Den levede op til mine forventninger

14. September 2025

Hej Dorthe,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for at høre 🤩

Fantastisk

Jeg har modtaget den fineste vinterjakke.
Kan varmt anbefales og handler gerne hos jer igen.

17. September 2025

Hej Sonja,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre, og vi håber du bliver glad for jakken. Vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤩

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en våddragt 9-10 år (min søn er…

Købte en våddragt 9-10 år (min søn er 7). Kiggede i deres størrelsesskema inden jeg bestilte, men længdemål var ikke opdateret på 9-10 år og opefter. kilomæssigt passer han til den størrelse jeg køber.
Da dragten kommer hjem, er den ALT for lille.

Jeg skriver til dem og de siger at jeg skal betale for retur og så kan de sende en ny i den rigtige størrelse uden jeg skal betale fragt. Jeg siger at jeg skal bruge dragten inden mandag, men de SKAL have den for lille dragt retur, før de vil sende mig en ny.
Det kan min søn ikke vente på, så jeg må æde både retur og ny fragt selv.

Ud over ikke at yde den service (at sende en rabatkode på det fragten ville have kostet ved køb af en ny dragt, så jeg kunne få den nye dragt i tide) vælger de også at pointere at de ikke har sendt mig noget andet end det jeg har bestilt og insinuerer at det er min egen skyld, på trods af at jeg har fulgt deres vejledning. (Hvorfor skal det handle om skyld? Jeg beder dem bare, som minimum, at opdaterer deres vejledninger, så de er udfyldte)

Jeg handler ikke der igen, på trods af at vi indimellem skal bruge både våddragter og vådsko, men jeg støtter ikke en forretning, som får så lidt op i deres kunder.

17. September 2025

Hej Galit,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – selvom det naturligvis gør os kede af at læse, at du føler dig dårligt behandlet. Det er aldrig den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en vare ikke passer – især når den skal bruges hurtigt, og størrelsesguiden ikke har været fyldestgørende. Vi har allerede taget dine input til os og arbejder på at opdatere vores størrelsesvejledning, så den bliver mere præcis og dækkende.

Vores returpolitik er, som også beskrevet på hjemmesiden, at kunden betaler for returfragt, medmindre der er tale om en pakkefejl fra vores side. Vi forsøger dog at imødekomme så godt vi kan – fx ved at tilbyde gratis forsendelse af ombytningen, som vi også foreslog i din sag. Vi beklager, at det ikke kunne lade sig gøre inden din ønskede deadline.

Det har aldrig været vores hensigt at placere skyld – vi forsøger blot at forklare rammerne for, hvordan vi håndterer retur og ombytning, og samtidig finde en løsning, der kan fungere for begge parter. At du føler dig afvist, er vi virkelig ærgerlige over – og vi har derfor også tilbudt dig en rabatkode som et lille plaster på såret, i håb om at vi måske kan få lov til at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Tak igen for din ærlige feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Levede op til kvaliteten

Levede op til kvaliteten . Hurtig modtagelse . Svarende i størrelse

Hej Rikke,

Mange tak for de 5 stjerner! ⭐
Det er vi glade for at høre 😃

Vinterjakke

Har købt 2 vinterjakker på siden helt fantastisk jakker. Fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt så super og 5⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

3. September 2025

Hej Tina,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for, og dejligt at de levede op til forventningerne 😃⭐

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god oplevelse at handle på…

En rigtig god oplevelse at handle på deres webshop. Jeg har for få dage siden bestilt en lækker vest, og den er endnu flottere i virkeligheden end den var på billederne. Bestilling og levering fungerede upåklageligt, det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Venlig hilsen en meget tilfreds kunde.

Hej Maja,

Tusinde tak for de 5 stjerner og den gode feedback. Det er vi rigtig glade for at høre, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤩😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og hurtigt levering…

Super god oplevelse og hurtigt levering 👍☺️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Heidi,

Mange tak for de 5 stjerner! Det sætter vi pris på og dejligt at høre ⭐🤩

Fin oplevelse

Fin oplevelse at handle hos Masivesale. Fik varen leveret et par dage efter bestilling. Størrelsen passer, så nu er jeg klar til vinter.

5. September 2025

Hej Jonna,

Tak for de 5 stjerner! 🤩
Det er godt at høre, vi er glade for at kunne hjælpe ❄️⭐

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Lige lovlig en tand for smart -> 100 kr. i porto

omkring kl. 04 den 29.8.25 køber jeg en Dame - Ludo Softshell jakke til 149 kr. + 35 kr. i fragt med gls.
Jeg har så lige hentet den på posthuset i dag og kan desværre ikke passe den.
Så jeg går ind på deres side og kan nu se at den er på fødselsdags tilbud til 75 kr. og tilbuddet gælder fra
----29.8.25 til 7.8.25---
Det er da at tage r.... på folk, kunne forstå hvis jeg så bliver kontaktet om jeg kan få den til de 75 kr. Den er bestilt samme dag, tilbuddet er gældende.
Ikke nok med det, så bliver jeg nød til at returnere den MEN NU SKAL JEG GIVE 69 KR. I FRAGT. Man kan få den ide/tanke at der bliver spekuleret i at skrue prisen for retur op, så det ikke kan betale sig.

29. August 2025

Hej Heidi,

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse ⭐

Vi forstår godt, at det kan føles ærgerligt at have købt en vare kort før, den bliver sat yderligere ned – og timingen her har været rigtig uheldig. Tilbuddet blev aktiveret i vores systemer den 29/8 efter vi er mødt ind, så dit køb nåede desværre ikke at falde ind under kampagnen kl. 04. Vi har desværre ikke mulighed for manuelt at kontakte kunder, når priser ændres – det ville kræve ressourcer, vi ikke har, men vi forstår helt klart frustrationen.

Angående returfragt, så koster det 65 kr. via vores returportal, og det er et beløb vi tager for at dække fragtomkostningerne. Vi tjener ikke på returvarer – faktisk tværtimod – men vi forsøger at holde vores priser på produkterne så lave som muligt, og netop derfor har vi også mange ekstraordinære tilbud i shoppen.

Vi håber, at du alligevel har mod på at handle hos os igen – og at du næste gang rammer et af vores gode tilbud på det helt rigtige tidspunkt 💚

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og flot jakke 🤩…

Virkelig god service og flot jakke 🤩 helt sikkert ikke sidste gang

25. August 2025

Hej Sabrina,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre, og vi glæder os til at se dig på shoppen igen 🤩

Really great experience

Really great experience. Bought a wetsuit and swimming vest. Unfortunately it did not fit and there was nothing bigger. Returning worked great, and no problem with the refund. Will definitely buy from them again.

7. August 2025

Hi Marnus,

Thank you so much for the 5-star review and your kind words! 🤩
We're really glad to hear you had a great experience with both the return and refund process – even though the fit wasn't quite right this time.
We’re constantly updating our selection, so we hope to welcome you back again soon! 💙

Kind regards,

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse.
Bestilte en overgangsfrakke med 61 % rabat. Den passede perfekt selvom jeg bestilte den to numre mindre end jeg plejer. Jeg fulgte det Måle skema som var på frakken og det passede. Farve og kvalitet levede fuldt op til billederne. Den blev leveret på to dage. Så stor anbefaling herfra.

29. Juli 2025

Hej Helle,

Mange tak for de 5 stjerner! Det er vi meget glade for at høre 🤩

MassiveSale

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr