MARYN The Label Bewertungen 107

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Really happy with my reversible tracksuit set! The quality is great, it’s comfortable, and the design looks exactly like the pictures. Delivery was also fast and smooth.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering , klanten service is ook vriendelijk en reageert snel. Daarnaast hielpen zij mij ook om de juiste maat de vinden toen ik dubbele maten had besteld, om zo onnodige retourkosten te voork... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega leuke (festival) items! Helemaal weg van de collectie😍😍 Ik ben fan van de striped leather pants!!! Goeie kwaliteit!! Ook snelle reactie op insta dm voor hulp, aanrader

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onwijs leuke kleding! Snelle levering, leuke advertenties en genoeg keuze voor echte baddies! ❤️ Echt mijn nieuwe favo brand it is!

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super service!

Ik ben echt heel tevreden met de items die ik heb ontvangen. Ook reageerde ze echt super lief toen ik een vraag had. Het pakketje was eerst namelijk kwijt geraakt door dhl, maar ik kreeg mijn pakketje gewoon nog een keer opgestuurd terwijl zij er niks aan konden doen. Echt top service!! Ik ga hier zeker vaker kleding bestellen. 🥰

19. Dezember 2023

Toppertje!!

Super leuke items!! Volg dit merk al een tijdje en ze uploaden echt heel vaak nieuwe kleding. Ook toen ik een vraag stelde in de DM op insta kreeg ik snel reactie, echt topservice dus! Ga hier sowieso nog vaker bestellen!

15. September 2023

Echt een aanrader!

Top winkel! Meerdere malen kleding voor festivals besteld bij de webshop en ik ben altijd super blij met de items. De levering komt ook altijd op tijd aan. Echt een aanrader dus!

2. Dezember 2023

Super tevreden

Super tevreden! Ze hebben super leuke kleding en goede service. Ik heb 2x iets besteld en beide keren kwam het snel en goed aan! Ook reageren ze snel en super aardig via dm. Ik ben mega fan van hun kleding!

Aanrader!

Erg enthousiast over dit bedrijf! Wilde laatst een broek bestellen maar twijfelde over de maat, dus had een berichtje gestuurd via DM. Ik werd super goed geholpen bij het vinden van mijn maat! Heb uiteindelijk de broek besteld en deze zat helemaal goed!

Top webshop!

Super tevreden over deze webshop! Ik heb nu al meerdere items gekocht en de kwaliteit is altijd top! De kleding is uniek net zoals de webshop zelf. Ik had over een aantal items bepaalde vragen over de maat etc en ik kon gemakkelijk een berichtje sturen naar hun instagram account. Ik kreeg hier goed en eerlijk advies, waardoor alle items perfect waren!

1. September 2023

zeker bestellen!

Onwijs snelle levering! De kwaliteit van de kleding is ook echt goed!
Meerdere keren kleding besteld en ik ga zeker meer bestellen!
De site heeft een unieke style en kleding die je nergens anders ziet!
Echt een aanrader!!

Aanrader!

Ik heb al meerdere keren wat besteld bij MARYN The Label en ben elke keer weer tevreden! Super leuke kleding, goede kwaliteit, mooie website en een snelle levering, zeker een aanrader!!

14. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unieke webshop met goede service

Leuke webshop met kleding die je niet overal ziet. Ik twijfelde een beetje over de maat, dus heb via Instagram en DM gestuurd en werd goed geholpen. Het topje was snel binnen en het was prachtig verpakt!

18. September 2023

Aanrader!

Bestel al een tijdje kleren bij Maryn the label. Altijd goede kwaliteit en super leuke kleren! Ook de website is erg duidelijk en er komen vaak nieuwe items online. Echt een aanrader!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ruimte voor verbetering

Na een vriendin te hebben gesproken die hele leuke topjes had besteld bij de webshop, werd ik meteen enthousiast en bestelde ik ook een topje. Superleuke en goed verzorgde site!
Wel was het jammer dat ik dat topje had besteld en deze na langer dan een week nog steeds niet binnen was. Daarom besloot ik het bedrijf een berichtje te sturen op instagram, en kwam er reactie op dat ik de laatste beschikbare top had besteld maar er iets mis was gegaan met de productie. Kan gebeuren natuurlijk, maar jammer dat ik hier zelf achteraan moest. Als oplossing kwam Maryn The Label met het opsturen van een top die een grotere maat had, maar kleiner zou vallen. Ik antwoordde met dat dit mij super zou lijken. De top werd opgestuurd, maar 1,5 - 2 weken later was de top nog steeds niet binnen.. Ik vond dat het nu wel echt tijd was aangezien de levertijd ongeveer 3 werkdagen telt. Na dit te hebben nagevraagd beloofde Maryn the Label mij een gratis top op te sturen. Uitstekende oplossing leek dit. Helaas, na dit topje vandaag te hebben opgehaald bij een dhl service punt, is dit topje precies hetzelfde als het topje dat ik bij de webshop besteld had... (en inmiddels ook binnen is)
Al met al, een webshop dat haar best doet voor haar klanten en volgers, maar met ruimte voor verbetering :)

7. August 2023

Aanrader!!

Echt een super leuke webshop! Heb hier al vaker besteld en altijd te vrede. Communicatie met hun was ook echt super! Was iets met een jurkje die ik had besteld. Werd heel snel gereageerd en direct opgelost. Een echte aanrader!

4. Oktober 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr