Leuke kleding, wat je niet snel ergens anders ook vind. Snelle reacties van de klantenservice !
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom bij ROUTINES®! Nieuwste dameskleding: wekelijks vernieuwen wij bij Routines een groot stuk van de collectie waardoor je altijd verzekerd bent dat jouw keuze in pas loopt met een van de laatste trends. Met trots kunnen wij mededelen dat wij al ruim 20.000 mensen naar tevredenheid en van een fantastische outfit hebben voorzien.
Niederlande
- info@routinesclothing.nl
- routinesfashion.nl
Hat 37 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Top service!
ROUTINES
Geweldige kleding ZO trendy! Betalen via Klarna is ook mogelijk super fijn. Klantenservice reageert altijd snel en met goede oplossingen. Echt een top merk/site!
Super slechte service
Super slechte service. Je betaald zelf voor je retour, nieuwe maat wordt gestuurd zit nog niet mooi, weer betaal je voor je retour, wat ik normaal vind maar is je retour niet binnen 7 dagen terug krijg je geen geld terug maar wordt je verplicht om wat anders te kopen. Er is weinig in mijn maat en ik heb gewoon recht op mijn geld terug, het product is direct terug gegaan !! Retour is gemeld en heb direct aangegeven ik wil mijn geld terug !!!!!!!
Let op ⛔️
Let op! Ze accepteren je retour niet. Ze doen alsof het niet afgeleverd is en laten je toch betalen….

Antwort von ROUTINES®
Ik ben zo blij met de snelle levering…
Ik ben zo blij met de snelle levering en de producten. De producten zitten super goed en comfortabel. Bij vragen kan je ze een dm sturen en antwoorden ze je snel terug. Sinds ik deze website heb ontdekt bestel ik bijna elke maand. De drops zijn insane en hebben mega leuke outfits. Dus zeker een aanrader om een kijkje te nemen en natuurlijk te bestellen.❤️❤️❤️❤️
Super goed geholpen
Super goed geholpen, pakketje niet afgeleverd door dhl maar van de winkel een tegoed bon gehad van het bestelde bedrag!
Top ervaring
Goeie klantenservice! Mijn bestelling was ook super snel binnen en de jeans is van goeie kwaliteit. Erg blij!
Webshop met mooie en unieke items van erg goede kwaliteit!
Deze webshop heeft mooie en unieke items van erg goede kwaliteit! Ze hebben ook een ontzettend behulpzame en meedenkende klantenservice. Als je vragen hebt helpen zij je zo goed en zo snel mogelijk! Ik heb al een aantal bestellingen geplaatst en ik ben altijd tevreden geweest over de items en het contact. De bestellingen werden ook snel geleverd!
Broeken en body’s zitten heel fijn
Broeken en body’s zitten heel fijn. Blij mee!
Super blij met mijn blouse
Super blij met mijn blouse! De kwaliteit is goed en de maatgeving staat goed aangegeven! Deze week bestel ik hier heel graag een paar jeans. Verzending was ook snel!
Slecht kwaliteit, retourneer ervaring
Normaal laat ik liever geen slechte review achter maar dit wil ik toch graag delen. Ik was ontevreden over de kwaliteit (zeker voor de prijs die ik er voor betaalde). Ik wilde het daarom retourneren, dat was erg onduidelijk en niet makkelijk te vinden. Uiteindelijk na een tijd uitzoeken was het gelukt. Het duurde erg lang voor dat ik mijn geld terug kreeg, daarnaast had ik niks van een bevestiging of andere e-mail ontvangen dat het goed was aangekomen of wat de volgende stappen werden. Daarnaast betaalde ik flinke verzendkosten en mocht ik om het te kunnen retourneren ook nog een flink bedrag betalen. Dat vind ik erg jammer, daarom is mijn ervaring verre van goed.
Nu al meerdere keren broeken besteld…
Nu al meerdere keren broeken besteld bij Routinesfashion! Heerlijke pasvorm en onwijs veel keus. Ik ga gauw weer een bestelling plaatsen lastige keus met zoveel leuke broeken!
slechte kwaliteit hoodie
Helaas was de hoodie van enorm slechte kwaliteit. De opdruk zat dusdanig strak dat de stof trok/omkrult…
De klantenservice was niet bereid om mijn order kosteloos terug te nemen en mijn geld terug te storten…uiteraard ga ik zelf ook niet betalen voor het retourneren van een artikel waar ik ontevreden over ben. Zeker niet wanneer de kans bestaat dat zij het niet goedkeuren en ik alsnog €75 + retourkosten + alle moeite/tijd kwijt ben!
Routinefashion
Hele creatieve kleding stijl. Ik zie dit nergens anders! Bestelling geplaatst en was meteen dezelfde week aangekomen. Ik heb een setje gekocht met een leuke spijkerjas en ze staan heel mooi. Kleding is top kwaliteit. De klantenservice is goed te bereiken. Zeker aan te raden!
Goede service!
Super leuke items, verzending verloopt snel en soepel & bij vragen krijg ik altijd snel antwoord terug!
Ik ben 1.83m en deze webwinkel heeft…
Ik ben 1.83m en deze webwinkel heeft echte Tall broeken. Het fijne aan de website is dat er bij de artikelen wordt aangegeven wat de binnenbeenlengte is. Zo weet ik zeker dat ze niet te kort gaan zijn. Dit is een van mijn favoriete webshops om broeken te bestellen.
Al meerdere keren hier besteld
Al meerdere keren hier besteld, goede service, maten kloppen en wat mij aantrekt is dat er producten worden verkocht die exclusiever zijn en je niet snel op andere webshops/winkels tegenkomt. Zelf krijg ik veel complimenten over de kleding!
Let op slecht bereikbaar klantenservice…
Let op slecht bereikbaar klantenservice via de mail telefonisch helemaalniet( moet wel volgens de wet) als je antwoord krijgt nog onvriendelijk. Retour beleid niet volgens de Nederlandse wet, hier hebben wij 14 dagen herroepingrecht. Naar 10 keer mailen een tegoed bon gekregen waar ik niks aan heb. Kleding in de sales stinkt en is vies. Prijs /kwaliteit verhouding klopt niet. Wees slim bestel niet en maak melden bij consumentenbond.
Echt een aanrader!!
Ik vind het echt een top site met originele en stijlvolle kleding wat ook nog eens van top kwaliteit is! Ik heb al meerdere dingen bij Routine vandaan en kan alleen maar zeggen dat ik echt niet normaal blij ermee ben!
Geen contact te krijgen met klantenservice + dubbele betaling door Klarna betaling/winkeltegoed
ik heb jullie al eerder een bericht gestuurd mbt mijn bestelling begin juli. Mijn pakket is geretourneerd, ik heb met Klarna betaald. Nou krijg ik opeens een mail van Klarna dat ik winkel tegoed zou hebben ontvangen ipv een terugbetaling, waardoor ik Klarna nu ook moet betalen. Ik heb nooit een winkel tegoed ontvangen en ik wil dat ook helemaal niet. Ik verwacht mijn geld gewoon terug. Daarnaast reageert jullie klantenservice nergens op. Ik heb eerder besteld bij jullie en voorheen was dit nooit een probleem.
Update: Routines Fashion wilde niet meewerken. Uiteindelijk via Klarna geregeld dat ik mijn geld terug kreeg. Ik ga hier nooit meer bestellen en raad het anderen ook af.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.