Ontzettend leuk bedrijf, waar persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast - ook niet onbelangrijk - ben ik ontzettend blij met de producten. De gelnagelstickers zijn van hoge kwaliteit en halen met ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Maniac is een geweldig product en bedrijf. Ik ben nu sinds de corona tijd klant. De nagelstickers zijn van super mooie kwaliteit en zijn ook nog doorontwikkeld en mooier geworden. Wat ikzelf het all... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De klantenservice verdient 5 * De site werkt niet optimaal, bestellingen kunnen vaak niet aangepast worden. De klantenservice biedt dan meteen uitkomst. De nagels blijven goed zitten, al merk ik na... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Deze stickers blijven makkelijk 3 weken goed zitten als je ff extra goed vast drukt langs de randjes en als je er een laagje topcoat overheen doet. Ik haal ze er echter na 2 weken altijd af, omdat ik... Mehr ansehen
Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Heel makkelijk en blijft super goed zitten.

Antwort von Maniac Nails
Hele fijne nagel stickers. Bij mij 3 weken op gebleven en nagels bij het afhalen zijn niet beschadigd. Service was heel vriendelijk en snel.

Antwort von Maniac Nails
Ik ben er heel erg tevreden over! De nagels zijn makkelijk aan te brengen en het blijft bij mij wel 2 tot 3 weken mooi zitten!!

Antwort von Maniac Nails
Kerstcadeau voor mijn dochter. Ze vond dit het leukste cadeautje dat ze gekregen heeft afgelopen maand. Het zit er nu al bijna twee weken heel mooi op (was heel eenvoudig), maar ze kan niet wachten zelf een kleur te kiezen.

Antwort von Maniac Nails
Op zich tevreden met de nagels, de designs. Maar de belofte dat je nagels gezond en heel blijven, is niet waar. Mijn nagels zien er nu uit als die van een nagelbijter, heel kort en ze splijten en breken af.
Maar dat heb ik bij gelnagels ook.

Antwort von Maniac Nails
Superfijne gellak nagelstickers! Bleef langer dan 2 weken zitten, veel keuze uit verschillende kleuren en designs

Antwort von Maniac Nails
Ben heel blij met Maniac Nails! Ik had altijd korte en dunne nagels, dus dacht het dingetje proberen waard. Door Maniac Nails scheuren ze niet meer in en heb ik echt in een handomdraai eindelijk mooie lange verzorgde nagels. Helemaal blij mee!

Antwort von Maniac Nails
Echt een uitvinding! Gebruik echt niks anders meer. Scheelt mij heel veel tijd en geld :))))

Antwort von Maniac Nails
Ik koop al jaren bij Maniac Nails en heb nog nooit een slechte ervaring gehad! Goede klantenservice, maar bovenal de beste kwaliteit gelnagelstickers. Ze blijven bij mij altijd meer dan 2 weken zitten en krijg er mega veel complimenten over. Als je af wilt van nagelbijten of sterke nagels wilt, dan moet je echt eens bestellen.

Antwort von Maniac Nails
I am a mom of four boys so never time to myself or to visit al salon. But with these maniac nails i can do it myself, whenever I have time. It is not difficult at all to apply, I even enjoy doing it and consider it now as a little me-time. I am now wearing rhe Rita red nails for over two weeks and they still look flawless. I was sceptic when I first tried but now it’s part of my beauty routine.

Antwort von Maniac Nails
Love it! Zelfs na het versieren van de kerstboom, het op- en afbouwen van een evenement én het schoonmaken van mijn huis zaten mijn nagels er nog steeds perfect op!

Antwort von Maniac Nails
De nagels vind ik wel mooi en blijven bij mij lang zitten. Mijn nagels beschadigen overigens wel en ik krijg last van mijn vingers vanwege een acrylaatallergie. Denk dus goed na voordat je hieraan begint. Ik heb nu spijt namelijk. Maniac doet alsof er niks schadelijks in zit maar het zijn gewoon de stofjes in gelnagels die maken dat een vloeibare vorm kan verharden die schadelijk voor je zijn. Ik ga weer over op normale nagellak!

Antwort von Maniac Nails
Alle aanwijzingen opgevolgd. Nagels goed schoongemaakt en nagelriemen naar beneden geduwd, vervolgens twee uur niet natgemaakt en langer niet met olie of crème oid er op. Goed schoongemaakt met de bijgeleverde pad. Stickers aangebracht, onder lamp en daarna de topscorer en weer onder de lamp. Alles telkens heel goed aangedrukt.
Na 1 dag eerste sticker er af, volgende dag nog 2. We zijn nu drie dagen later en ik heb nog 5 van de 10 stickers er opzitten, dus ga die er zo ook maar af halen. Duur geintje zo!
Haren blijven inderdaad ook hangen achter de nagels, hoe goed ik ze ook aandruk.

Top laag valt eraf.
2 Goed sets gehad. Nu binnen een uur laat de top laag los van de kleur. Op een avond 4(!!) set erop en eraf moeten doen (18 euro per set). Je krijgt alleen stomme kortingscode die nog meer slechte sets geven. Hoop nog iets van mn geld terug te zien...
Zo jammer, maar koop het niet

Antwort von Maniac Nails
Zelfde als de rest hier. Twee goede set en twee slechte sets waarvan de top laag van de gekleurde onderlaag los laat. Ben je met uur bezig geweest met je nagels, ga je de deur uit en valt alles eraf. Moet je hele dag met van die onverzorgde nagels lopen tot je thuis bent… Lamp valt ook gelijk uit elkaar. Hele slecht kwaliteit. Volgens de klantenservice was het een slecht batch en moeten de set nu weer goed zijn. Maar ik lees al vrij oude reviews dat de set slecht zijn. Lijkt niet echt te verbeteren en gewoon een smoesje. Echt jammer want de goede sets waren echt de moeite waard!

Antwort von Maniac Nails
Mega enthousiast over dit product! Nu een paar keer gebruikt en is een mega snelle en mooie manier voor een manicure. Heel veel designs dus ook super voor de aankomende feestdagen!!

Antwort von Maniac Nails
Mega blij met mijn nagels! Gisteren in de trein mijn nagels gedaan en je hebt zo een mooie set nagels. Makkelijk aan te brengen en dan zitten ze ook echt mooi. Gewoon stickers plakken en ze blijven langer dan twee weken zitten!

Antwort von Maniac Nails
Afgelopen zomer begonnen en destijds heel tevreden. Maar de afgelopen 4 setjes zijn ineens super slecht van kwaliteit. Precies instructies gevolgd, toch plakken ze direct niet meer goed en laat de bovenlaag snel los, waardoor je deze direct moet vervangen. Dit was de laatste poging helaas, ik bestel hier niet meer.

Antwort von Maniac Nails
Gellak stickers besteld voor mijn vriendin en ze is er erg tevreden over! De manicure was erg compleet met: Gellak stickervel, nagelvijl, nagelriemstokje, prep pad & instructiekaart. Aanrader!

Antwort von Maniac Nails
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.