Maniac Nails Bewertungen 195

TrustScore 4.5 von 5

4,4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend leuk bedrijf, waar persoonlijk contact voorop staat. Daarnaast - ook niet onbelangrijk - ben ik ontzettend blij met de producten. De gelnagelstickers zijn van hoge kwaliteit en halen met ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Maniac is een geweldig product en bedrijf. Ik ben nu sinds de corona tijd klant. De nagelstickers zijn van super mooie kwaliteit en zijn ook nog doorontwikkeld en mooier geworden. Wat ikzelf het all... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De klantenservice verdient 5 * De site werkt niet optimaal, bestellingen kunnen vaak niet aangepast worden. De klantenservice biedt dan meteen uitkomst. De nagels blijven goed zitten, al merk ik na... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze stickers blijven makkelijk 3 weken goed zitten als je ff extra goed vast drukt langs de randjes en als je er een laagje topcoat overheen doet. Ik haal ze er echter na 2 weken altijd af, omdat ik... Mehr ansehen

4,4

1 Stern

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een setje voor mijn vriendin gekocht

Een setje voor mijn vriendin gekocht. Ik had iets verkeerds besteld (had geen idee, oeps;).. Klantenservice heeft mij super snel geholpen! Cadeau was nog optijd voor haar verjaardag. Ze is er erg blij mee en gebruikt het veel! Dank team Maniac!

Groet,

Stan

2. Juli 2024

Wat een rommel

Wat een rommel, 75 euro (starterset) weggegooid. Doorzichtige toplaag laat idd vrij snel los. Dat ziet er dan heel vies uit. Minstens 14 dagen? Daar kan ik me niets bij voorstellen.

3. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tijd terug een heel pakket besteld

Tijd terug een heel pakket besteld, met meerdere kleuren plaknagels en de lamp. Zeer hoopvol na het zien van de filmpjes en de reclame die door bn’ers worden gepost op Instagram. Helaas zeer teleurstellend! Slechte kwaliteit, plakt slecht en ook al gebruik je de lamp(meerdere keren) nagels blijven slap. Van het weekend zelfs een andere kleur geprobeerd, was ook drama.

1. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Blij mee!

Erg blij met de starterset en extra manicures die ik voor mijn verjaardag heb gekregen.
De eerste keer had ik wat last met vijlen, maar ik las later dat je de nagels beter eerst 60 sec. uit kunt harden en dan vijlen (in de beschrijving is dit andersom)
Ik was sceptisch mede door andere reviews, maar ze plakken goed en blijven goed zitten. (Eerst even goed de filmpjes kijken voor je begint)
Ook na een week waarin ik veel in water en met schoonmaakmiddelen bezig ben geweest, dus top!
Minpunt vind ik de prijs, daarom 4 sterren. Een nieuwe set stickers is rond de 20 euro. Goedkoper als de nagelsalon, maar voor mij alsnog wel aan de prijs

5. Mai 2024

Stickers plakken heel slecht

Stickers plakken heel slecht. Zelfde dag al 2 kwijt en nu een dag later nog eens 2. Het aanbrengen is heel makkelijk, maar het blijft dus totaal niet zitten. Jammer.

20. April 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Leuke designs, slecht voor je nagels

Ik vind dat ze leuke designs hebben en de sticker plakken heel erg goed. Wat ik alleen super irritant vind is dat na 1 week je haar tussen de sticker en je nagel blijft hangen als je bijv met je hand door je haar gaat. Dus de stickers sluiten niet fantastisch aan en als je dan uitgroei heb, blijf je hangen. Wat ik vooral ‘slecht’ vind is hoe beschadigd je nagels ervan raken ook al haal je het eraf met de olie die zij verkopen. Ik doe precies wat er staat, maar mn nagels moeten daarna zeker 2 maanden herstellen van de beschadigingen die je ervan krijgt.

6. April 2024

Ik ben fan!

Heel fijn om mijn nagels altijd mooi te hebben. Ze blijven perfect twee weken zitten. Heel makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Aanrader!!

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb nu al 4 sets na 1 dag kunnen…

Ik heb nu al 4 sets na 1 dag kunnen verwijderen omdat de stickers snel loslaten en de doorzichtige toplaag los laat van de kleurlaag. Toen ik ooit begon met stickers nooit problemen en nu altijd, terwijl ik hetzelfde aanbreng. Zelfs een nieuwe lamp gekocht.

Slechte klantenservice. Heb bij elke set geklaagd en wordt telkens in t riet gestuurd met tips die "zeker helpen"

Als vergoeding willen ze nu enkel een kortingcode geven bij een nieuwe aankoop. Echt heel teleurstellend voor een product dat hun waarschijnlijk zeer weinig kost en mij al bijna 100 euro heeft gekost.

1. April 2024

Nagels blijven slecht zitten

Vol goede moed de startersset gekocht, maar de nagels blijven nog geen twee dagen zitten. Ze plakken slecht en sluiten niet mooi aan waardoor het echt stickers blijven.

Wil je veel geld uitgeven aan slechte kwaliteit, dan is dit de partij.

27. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie gel-lak-stickers voor je nagels

Mooie gel-lak-stickers voor je nagels. Perfect voor iedereen die geen zin heeft om tijd en geld te besteden aan een nagelsalon. De stickers zijn makkelijk aan te brengen en blijven met gemak 2 a 3 weken zitten zonder te chippen, bladderen of los te laten. Perfect voor vakantie. Mooie kleuren en designs en echt goede kwaliteit.

10. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr