Jeg har været i et 3 måneders forløb hos Majken Sofia. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg havde udfordringer med min fordøjelse og cravings! Jeg havde simpelhen brug for, a... Mehr ansehen
Servicen er elendig. Majken Sofia tåler ikke man er uenig eller uforstående for hendes kommunikation. Der bliver talt ned til dig og du er ikke i tvivl hvis hun synes nydelsesmåltidet var forkert.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv er at købe et forløb hos Majken Sofia! Hun er den dygtigste, mest forstående, engagerede og motiverende coach man kan få! Udover at have smidt en masse... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Majken Sofia er personlig træner og kost vejleder, som tilbyder online coachning, hjælp til kostplan, træning, muskel opbygning og meget mere. Majken Sofia har stor erfaring med bodyfitness, bikini fitness da hun har vundet mange gange.
Gammel Køge Landevej 55, 2500, København, Dänemark
- majkensofia.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Den bedste
Majken er den bedste coach jeg kender!
Det er mit anden forløb jeg har haft hos hende og er mega tilfreds på alle måde.
Hun er ærlig og loyal, føler bestemt hun tager sine klienter alvorlige og kæmper sammen med dem.
Majkens kostplaner passede perfekt til min travle hverdag især hvis man også har børn.
De er lækre, mættende og enorm nemme😍
Jeg skal fortælle jeg at hun har været efter mig med træningerne.. Mere vægt på😳
Og hold nu fast hvor er jeg dog glad for at hun har gjordt det! Resultaterne er sindsyge 🙌🏼
Jeg personligt kan 100% anbefale hende da jeg kun har haft en fantastisk oplevelse
begge gange.
Jeg har følt mig set og hørt, og mere til.
Majken vil være et sted i mine bagtanker for ALTID!
Jeg er taknemlig for vores veje mødtes
Tak for dig sødeste ❤️💪🏽
Jeg havde brug for en læge og en psykolog
Jeg vil sige et af det bedste ting ved Majken Sofia var helt klart, hvor meget jeg følte mig hørt, og set. Hun var hele tiden tilgængelig hvilket var rart, især hvis man er typen der føler jeg ensom meste af tiden.
Jeg valgte VIP forløbet fordi, ikke kun har jeg døjet med dårlig kostvaner siden folkeskolen da det er en form for trøstespisning for mig, men jeg har det rigtig svært ved at rumme mig selv og mine omstændigheder (jeg havde en del mentale udfordringer). Så jeg tænkte at det bedste vil være for mig at tage et coaching forløb hvor vi samtidig arbejdede på min kost, motion og det mentale. I stedet for at invistere i en psykolog som jeg troede vil koste sådan 7.000kr om måneden, blev jeg sammen med Majken enig om at et forløb med hende vil koste mig meget mindre og jeg få mere ud af det med hende.
Så de 4 måneder går, og jeg lægger mærke til at det går super de 3 første måneder, men får virkelig svært ved at hoppe op på hesten igen efterfølgende. Vi aftaler at forlænge den 4 måneder igen fordi vi begge får den forhåbning om at det nok skal blive bedre og at jeg ikke er klar til at give slip endnu og ikke har nået mine mål. Jeg vidste allerede de første dage, den gik galt den d. 4 måned, at ligeså snart jeg kom ud af rutinen vil det være rigtig svært for mig at starte igen, men Majken vejledte mig til at tage den med ro og bare give mig selv lov til at have det som jeg nu havde det.
Det jeg prøver at sige er at der liggede et dybere mentalt problem. Jeg havde behov for længere coaching, mere coaching og ikke bare høre at jeg “bare” skal følge planen. Jeg vil gerne personaliserer måltidende så jeg fik motivation igen, men nej det var ikke en “del af planen”.
Fx havde jeg behov om at snakke om traumaet omkring at min familie ikke accepterer mit tørklæde, men “det skulle vi tage senere” , senere kom aldrig.
Den sidste måned eller 2 fik jeg ikke kontaktet hende da jeg følte mig helt lost.
Jeg har nu fået en akut tid hos lægen da de mistænker mig for at have en mentalt lidelse. Jeg går også hos en specialiseret psykolog som kommer fra samme baggrund som mig og forstår mig meget bedre.
Jeg syntes helt klart at Majken er professionel og er rigtig god til det hun laver, og jeg havde nogle rigtig gode 3 måneder med hende.
Jeg ved at det et buisness og hun skal prøve at beholde sine klienter hvis hun kan, og tror helt klart at hun har den bedste interesse hos sine klienter og vil os det bedste. Men det jeg ville ønske at hun kunne gøre anderledes var, at da hun kunne se at mine problemer var mere end hvad hun kunne hjælpe mig med, kunne hun havde sparet mig for en masse penge og sagt til mig for starten, at jeg hellere skulle kontakte en psykolog som endda endte med at være billigere end det jeg endte med at betale hende og som jeg får meget mere ud af mentalt. Og jeg kunne havde brugt de 3-4 måneder hvor jeg følte mig helt fortabt til noget produktivt hvor jeg intensivt kunne fokusere på mig selv udelukkende, fordi hvis det mentale ikke fungere er det meget sværer at bibeholde en sund livstil. Især hvis man har en mentalt lidelse, som en coach aldrig kan hjælpe med.
Så min anbefaling til dig derude er at inden du vælger forløbet med Majken Sofia så tænk over om det en psykolog og lægen du har brug for eller bare en hurtig-midlertidig fix.
-Minna
Desperat efter penge selvom man hendes forløb og planer ikke passer til en
Jeg kan ikke anbefale at søge vejledning hos Majken Sofie, de planer man modtager er standard planer du får ren copy paste og går man hende på klingen bliver hun ubehagelig. Hendes svar til mine opdateringer var meget standard og hun kan slet ikke sætte sig ind i folk med børn og hvor svært det kan være at får tingene til at køre. Hun ville blot svare jamen du skal ændre din måde at tænke på og tænk positiv - ok men det ændrer ikke på at det er hårdt. Efter samtale med hende accepterede jeg at starte forløb og mens vi var i telefonen sendt hun mig link til betaling med det samme og det gjorde jeg mens hun stadig var i tlf med mig - på intet tidspunkt gjorde hun mig opmærksom på de 3.mdr binding- nej hun var så desperat og hurtigt til at modtage betaling. Hun på intet tidspunkt gøre opmærksom på hendes betingelser og nå man ikke skriver under eller acceptere de betingelser så ved ikke hvordan hun forventer at man betaler hende selvom man ikke er tilfreds med hendes service.Først en uge efter at have betalt fik jeg tilsendt en kostplan + træningsplan- det var heller ikke tilsat præcis til mig- jeg nævnte at kostplanen ikke passede med min tid og dag og så børstede hun det af med at sige jamen du skal bare spise grønt og kød… du behøver ikke følge den... træningsplanen nævnte jeg at der var nogle øvelser jeg ikke kunne lave men ingen ignorerede hun mine kommentarer. Hun ville spørge ind til hvordan jeg havde det og da jeg så brugt tid på at svare hende fik man intet svar eller fik jeg at vide at jeg var negativ og skulle ændre mit syn. Efter at have sagt til hende jeg ikke ønsker at fortsætte forløb besvarede hun jamen søde du har 3 mdr bindings tid- så selvom du ikke kan samarbejde med hende eller finder hendes “coaching” teknik passende så forventer hun at du skal betale hende..hun er slet ikke personlig men mere desperat efter ens penge - sorry men den går ikke med mig. Jeg nægter at give penge for noget jeg ikke modtager.
Hvis du virkelig vil ændre dit liv....
Det har taget mig mange år at knække koden til at få styr på mig selv og mit liv, men det lykkedes endelig sidste år. Det var en hård proces at ændre 44 års vaner og vinde troen på mig selv. Jeg var lige ved at springe fra efter den første måned fordi det føltes for voldsomt og for vanvittigt for mig. Heldigvis var det et af de tidspunkter, hvor jeg ikke lyttede til min indre stemme og i stedet til Majken. Og hurra for det. For det har ændret hele mit liv! 20 kg. tabt på ca. 11 måneder og en helt anden måde at se verden på.
Hendes positive tilgang er noget af det allerbedste, og hun sørger for at lave træningsprogrammer og madplaner, der passer til det man godt kan lide - for træning skal være sjovt og man behøver faktisk ikke leve af ingenting for at blive fit. Jeg har endelig fået et afslappet forhold til mad og har fundet en ro i mig selv, som jeg simpelthen ikke troede var muligt.
Jeg giver de varmeste anbefalinger herfra, det er virkelig en af de bedste oplevelser jeg har haft i mit liv.
Her er du tryg og altid i fokus! 🙏
Bedste investering jeg nogensinde har gjort er at tage kontakt til Majken Sofia ❤️ Jeg kom til Majken da jeg havde trænet i rigtig mange år uden rigtig at se de resultater jeg gerne ville.. Jeg spiste forkert og havde et årelangt misbrug at Coca cola og pressede ikke mig selv tilstrækkeligt i centeret, men blev hvor jeg var “safe” 😊
Majken formåede hurtigt at se mig, hele mig, som menneske og fik ret hurtigt spottet mine mønstre og givet mig værktøjet til at arbejde med mig dem & mig selv.
I dag afslutter jeg hos Majken, hvilket sku er lidt sørgeligt men jeg har lært så meget om mig selv, om kost træning mm.. Jeg står i dag, der hvor jeg får år tilbage drømmende om at være ❤️
Så til dig Majken Sofia, af hjertet tak… Tak for dig og tak for alt du har gjort for mig ❤️
Et forløb hos Maiken Sofia på 6 mdr
Et forløb hos Maiken Sofia på 6 mdr . Er nu afsluttet . Et forløb som har givet mig ; Ro omkring min mad , disciplin omkring min træning som er på 3 til 4 gange om ugen helst 4 . Et trænings program blev lavet ud fra at jeg har smerter i min ryg .
Sofia er altid klar på chat og svare på spørgsmål . Hun svare altid på ens opdatering samme dag eller dagen efter .. hvor fokus ikke ligger på ens vægttab. Men mere omkring mønstre og vaner, og med spørgsmål til det man skriver i ens opdatering . De fleste vil lære noget om sig selv i sådan et forløb , hvis man er åben for det .
Jeg tog en hurtig beslutning okt sidste år og det er de bedste penge jeg har brugt på mig selv . Ca 5 kg mindre .. gode vaner der holder ved . Træning jeg er vild med . jeg har opnået det jeg ville og mere til ... ( det kræver noget af en selv og det skal man være klar til . Hilsen en 45 årig kvinde . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk dejlig kvinde
Fantastisk dejlig kvinde, som altid er glad, positiv og super motiverende, samt støttende i ens proces, ligegyldigt hvad man går igennem eller hvilke bump der er på vejen, er Majken der altid ved ens side og støtter en hele vejen igennem! ❤️ Kan kun anbefale hende til alle, der ønsker at nå nogle mål eller bare gerne vil i gang, men man har brug for støtte, råd og vejledning, så er Majken lige den du skal have fat i. Tusind tak for denne gang Majken ❤️
Har lige afsluttet et forløb på 10 mdr
Har lige afsluttet et forløb på 10 mdr. ved Majken.
Det har været nogle spændene og lærerige mdr. og jeg har lært utrolig meget om mig selv, mad og træning.
Majken er super sød og forstående, og samtidig er hun rigtig god til at give en peptalk, som har givet mig blod på tanden til at fortsætte, selvom jeg ind imellem havde lyst til at give op.!
Jeg mødtes med hende i sommers i Marbella, hvor hun tog sig tid til en træning med mig, det var super lærerigt og fedt at hun tog sig tiden til det.
Hvis du overvejer et forløb med Majken, så tøv ikke, det er alle pengene værd. Jeg kan kun give hende de bedste anbefalinger, hun er guld værd.! 👌🏻💋
Mit forløb ved Majken Sofia har været…
Mit forløb ved Majken Sofia har været rigtig lærerigt. Jeg er kommet på den rigtige sti igen. Hun har været en kæmpe støtte og motivationsfaktor igennem hele forløbet. Ved Majken Sofia får man en livsstil ændring, som man kan have med sig hele livet. Til sidst vil jeg bare sige til dig Majken Sofia, tak, bare TAK!
Majken Sofia - det ka’ noget 🥰🍑
Jeg har netop afsluttet er 4 måneders mentor forløb hos Majken og det var lige hvad jeg havde brug for - et kærligt los i numsen for at komme på rette vej ☺️ På kort tid har Majken formået at give mig de rette værktøjer og redskaber og ikke mindst formået at ændre mit mindset i forhold til træning og ikke mindst kost… ! Og ikke mindst har hun sørget for en markant bedre numse på blot 4 måneder. 🍑😃 Majken får mine varmeste anbefalinger… 🙌🏻
En investering for livet❤️
Jeg startede hos Majken tilbage i januar 2022. Meget har ændret sig, ikke kun det jeg ser på vægten, men også mit mindset. Majken har givet mig værktøjer til, at kunne klare den her vægttabsrejse, og når man afslutter hendes forløb og man skal stå på egne ben. Jeg vil til enhver tid anbefale Majken.
Tak for dig kære Majken ❤️
Bedste investering - den bedste coach
Jeg har lige afsluttet to år hos Majken, og det er to år jeg aldrig ville være foruden!
Majken er yderst kompetent, og der er ikke det, hun ikke kan svare på.
Der bliver ikke bare stukket en kostplan eller træningsplan i hovedet, Majken fortæller altid, hvorfor enten madplanen eller træningsplanen er sat op, som den er. Ydermere er Majken hammer skarp hvad angår hvordan og hvorfor, vi tænker og handler som vi gør. Hun er mega skarp til at komme med værktøjer til at ændre ens handlemønster.
Et forløb hos Majken er langt fra kun at opnå vægttab eller muskelmasse.
Undervejs lærer man en masse omkring mad, om træning og ikke mindst sig selv.
Majken er yderst sympatisk, og hun sætter sig altid ind i ens situation og giver sig tid til at hjælpe og støtte - uanset om det handler om selve forløbets formål, eller om det er mere private ting. Majken er ikke bare en coach, hun er en ven for livet!
Slutresultatet er ikke kun det ønskede formål med forløbet, men også et langt bedre mennesker, som ubevidst træder mere og mere frem, jo bedre man får det med sig selv.
Majken er hundrede procent det rette valg, hvis der ønskes en coach uden alt muligt fis - Majken har styr på det hele! 💪🤩
Tak for dig og din hjælp! ❤️
Fantastisk rejse
Jeg har virkelig været glad for vores samarbejde og mit forløb hos dig. Du har været en stor støtte, både hvad angår kost og træning, men også det psykiske. Du har været et stort pusterum, og det har gjort mit forløb bedre. Det har været rart at kunne forklare hvorfor det lige ikke har lykkes at vedligeholde min træning og kost. Det har været rart at have dig på sidelinjen, det har været rart at græde til en person som ikke vil dømme en og som faktisk havde fuld forståelse for ens situation, en coach som ikke kun tænkte på resultater for at blære sig med sine klienter. Du gør det godt, og vi opnåede resulater som gør mig glad i dag. Selvom jeg ikke nåede mit mål 100%, så er jeg glad i min krop i dag. Udover det har du lært mig en masse omkring kost som jeg ikke vidste før, som faktisk gør det nemmere at spise sundere men også have kendskab til mængderne af maden.
Majken, alt i alt, så er du skøn, og vi ses igen når jeg lige får mere tid.
Du må have det dejligt og god vind din vej.
Verdens bedste coach
Jeg har været i forløb hos Majken igen. Det har været en fantastisk rejse sammen med hende, og hold nu op hvor er jeg glad for at have hende ved min side. Jeg har lært en masse fra dette forløb. Jeg vil indrømme at jeg er en lille cheater, og efter dette forløb er jeg begyndt at tænke over hvad jeg spiser og har også lært at sige fra. Jeg har også lært at det er Ok og vælge sig selv og opfylde sin egen behov og ikke andres hele tiden. Majken Sofia er lyttende, rigtig dygtig og meget motiverende. Hun laver skræddersyede kostplaner og træningsplanlægning, der tilpasser dem til ens egen behov. For mig har jeg aldrig været i tvivl om det er penge værd, hele
Verdens bedste coach! ⭐️
Mine varmeste anbefalinger til søde og dygtige Majken! Jeg havde aldrig troet at det var muligt, at opnå et vægttab. Jeg havde fejlet utallige gange men Majken troede på mig. Hun gav mig troen på, at jeg kunne og hold nu op, hvor har jeg lært meget (oveni et vægttab på 10kg+) Et fantastisk samarbejde jeg aldrig nogensinde vil glemme. Majken er så dygtig til sit arbejde og med mennesker generelt. Hendes positive og motiverende væsen, smitter så meget af. Jeg vil anbefale hende til absolut alle! Jeg er så lykkelig for, at jeg tog skridtet og har lært Majken af kende. Og vil aldrig tøve med, at kontakte hende igen, hvis jeg måtte få brug for det. Igen mine varmeste anbefalinger ❤️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10 mdr med Majken 💪❤
For 10 mdr. Siden kontaktet jeg Majken for at komme med på hendes team😊 De 10 mdr. Har gjort en kæmpe forskel for mig og mit liv. Majken er en person der kommer ind under huden på en, hun er så positiv og deler så meget glæde og energi med sit team💪❤
Jeg fik nogle lækre madplaner efter mine ønsker, og træningsprogram efter det udstyr man nu har til rådighed, om det er hjemme træning eller i fitness. For mig var det ikke kun det Majken hjalp med, hun har lært mig, at det er iorden at priotere sig selv og sine behov først, frem for alle andres, og det har givet mig et stort overskud og en store glæde i min hverdag. I dag kan jeg forstå og læse min krop, så jeg er ikke I tvivl når min krop ikke har det godt.
Så jeg giver de bedste anbefalinger til Majken, og jeg vil komme til at savne hende😊❤
Professionel coach og vejleder
Super godt forløb med en professionel vejleder. Majken er rigtig god til at håndtere psykiske udfordringer, hun lytter, kommer med god feedback og gode råd. Hun tager hånd om hver enkel menneske og gør dit bedste for at hjælpe en. Jeg har lige afsluttet et års samarbejde med fokus på vægttab og minimal træning. Jeg kan stolt sige at jeg har tabt 17 kg og lavet en kæmpe livstilsændring.
Jeg er så glad for at jeg tog kampen op om at ændre min livsstil og lære at elske og acceptere mig selv 🥰🌹
100% en god investering
Jeg forærede mig selv 1/2 års forløb hos MajkenSofia, det er en af de bedste investeringer jeg har gjort for mig selv👌.
Forløber blev sammensat fuldstændig efter mine behov, det er lækker mad man får og så er det samtidig hurtig og nemt at lave. Træningsprogram er overskueligt og bliver løbende justeret.
Det er MajkenSofia der står 100% for forløbet fra start til slut, med ugentlige videooptagelser og feedback. Opstår der spørgsmål er hun hurtig til at svare retur. Der er en rigtig god dialog og kommunikation fra start til slut😊.
Alt er samlet i en super nem app, måltider, træningsprogram, uge målinger og videochat. Den er super let og overskuelig og bruge.
MajkenSofia er en mega dygtig coach, hun går op i det 100% og man kan mærke hvor meget hun brænder for det. Hun er en kæmpe humørbombe og man bliver altid så glad i låget når man er “sammen” med hende.
Jeg vil ikke tvivle et sekund med at anbefale sådan er forløb til andre.
Jeg er i forløb hos Maiken lige nu og…
Jeg er i forløb hos Maiken lige nu og det har jeg været I 9 mdr. Jeg tager stadig et stykke tid endnu.
Jeg har tabt kg samt og en masse cm. Jeg har fået opbygget muskel masse, og jeg hviler i mig selv. Jeg elsker at jeg kan se fremgang, men det bedste er at hun coacher en så det giver mening. Hun er forstående og ligetil.
Jeg er glad for mit forløb, og forsætter til jeg når mit mål. Det er dejligt at der står en bag en, og det er motiverende for mig , at jeg ved hver uge skal jeg veje mig og sende opdatering. Maiken har desuden lært mig intet mad er forbi , men i rigtige mængder. Jeg har også lært, at selvom vægten står stille, rykker jeg mig alligevel.
Jeg er blevet stærk som aldrig før, min teknik i forskellige øvelser er gode. Jeg elsket mit træningsprogram. Jeg har fået opbygget muskelmassw. Det er det bedste jeg har gjort. Maiken sofia er guld værd og en stjerne for mig 🙃😊
Meget mere end træning og kost!🌟
Jeg har været i forløb før hos Majken og der tabte jeg en masse kilo. Jeg lærte en masse af mit første forløb og jeg stod på egne ben længe efter endt forløb.
Jeg havde brug for et lille spark bag i og jeg tog kontakt til Majken Sofia igen.
Igen igen var det den bedste beslutning!! Majken Sofia er så lyttende og møder en hvor man er. Det er skræddersyede kostplaner og træningsplaner og de bliver rettet og tilpasset ens hverdag. Jeg har aldrig skulle opgive noget mad eller sociale arrangementer. 👏🏻
I dette forløb lærte jeg rigtigt meget omkring mig selv, min vaner og min sult. Jeg havde brug for en opbakkende sparringspartner, så jeg kunne få madro. Vi snakkede en masse frem og tilbage, og jeg står nu med en endnu mere fyldt værktøjskasse.
Majken Sofia er rigtig dygtig, ærlig og ekstremt motiverende! For mig har jeg aldrig været i tvivl om det var pengene værd, hele min livstil er ændret og det kan man ikke sætte en pris på.
Jeg vil altid holde kontakt til Majken Sofia og følge hende. Hun er virkelig dygtig til at coache og har så meget viden og erfaring at dele ud af.
1000 stjerner her fra 🙏🏼💕
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.