Najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia. Kupiłam garnitur i po praniu garnitur się rozszedł. Zgłosiłam reklamację której nie uwzględnili i łaskawce jedyną opcję jaką dali to zwrot 40% wartości lub... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Pomimo informacji na stronie o wysyłce następnego dnia jeśli zamówienie zostanie złożone do godziny 15:00 tak niestety się nie dzieje, a po skontaktowaniu się ze sklepem otrzymujesz informację, że oni... Mehr ansehen
Nie polecam! Na zamówienie czekałam około 2tyg. Garnitur okropny jakościowo. Paska nie było możliwości zapiąć, ponieważ jest taki sam dla roz S jak i dla XL. Ze zwrotem pieniądzu problem, po dwóch tyg... Mehr ansehen
Kupiłam w tym sklepie online drugą sukienkę i ponownie wszystko było ok. Kupiłam rano i na drugi dzień w południe sukienka była u mnie. Natychmiastowe maile z potwierdzeniem zapłaty, zamówienia i wy... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jest ok
Ja jestem bardzo zadowolona szybka wysyłka dobry kontakt sukieneczka hiszpanka prześliczna taka jak na zdjęciu super materiał 🥰🥰
TOTALNY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA
Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się wystawić negatywnej opinii w Internecie, ale tutaj niestety nie idzie przejść obojętnie. Zamówienie złożyłam w czwartek rano, gdyż potrzebowałam sukienek na weekend, a oferowali wysyłkę tego samego dnia, jeśli zostanie złożone do 15. Mimo mailowych próśb i zapewnień, że dojdzie do piątku ostatecznie nie wysłali paczki. Kontakt z obsługą klienta BEZNADZIEJNY. Na maile odpisują po kilku godzinach. Na infolinii czeka się godzinami, aż ktoś raczy odebrać. Oferowałam dopłatę za wysyłkę na paczkomat weekendowy, byle tylko paczka doszła. Otrzymałam informację zwrotną, że zamówienie zostanie wysłane na sobotę i już więcej nie mam się kontaktować. FINALNIE otrzymałam ją w poniedziałek po komunii. TOTALNY BRAK SZACUNKU DO KLIENTA. Nikt tam się nie stara o dobry wizerunek firmy patrząc na tyle negatywnych opinii. Sukienka za 300 zł, a materiał w bardzo słabym gatunku. Tyle w temacie. Nie polecam.
Nie wiem jak oni te ubrania szyją
Nie wiem jak oni te ubrania szyją, że szwy są krzywe, ubrania nie leżą totalnie na osobie o bardzo standardowych wymiarach. Materiał gryzie, swędzi skóra, naprawdę nie warto u nich nic zamawiać. Szkoda chociażby tych 40 zł za sweterek...
Oszustwo
Oszustwo. Sprawa została zgłoszona do odpowiednich instytucji. Sprzedają ubrania, które są tandetne. Jakość lepsza jest z chin niż z tego. Ceny wysokie, a ubrania jakościowo za przysłowiowego piątaka. jak tak można oszukiwać ludzi. Dramat i tragedia jak wam nie wstyd pseudo handlarze...Nie kupujcie nic stamtąd, bo stracicie tylko pieniądze i swój czas. Oszustwo, tandeta ubrania.
Kontrola ZUS!!!!
Kontrola ZUS!!!!! Mobbing
SPRAWA Z PANIĄ MAGDALENĄ M. PRACOWNICĄ BIURA, KTÓRA BĘDĄC NA ZWOLNIENIU LEKARSKIM OD PARU MIESIĘCY, MIMO WSZYSTKO CAŁY CZAS PRZYCHODZI DO PRACY ZGŁOSZONA DO ZUS-u Z DNIEM DZISIEJSZYM W FORMIE SKARGI FORMALNEJ.
Jakość towaru bardzo niska
Jakość towaru bardzo niska, rozmiar zamawiany a dostarczony także się różni.
Bo jeżeli rozmiar XL to w rzeczywistości S/M no to coś tu nie pasuje. Chyba że rozmiar dla krasnali.
Nie polecam sklepu.
Okropna jakość
Pierwszy raz spotkałam się z taką praktyką i takim potraktowaniem klienta. Zamówiłam tam bluzkę okazało się, że jakość materiału jest tragiczna, gorzej niż z bazaru. Wysłali mi bluzkę z dziurą a następnie nie przyjęli zwrotu, ponieważ uznali, że to ja dokonałam szkody co jest nieprawdą. Wysyłają wadliwy towar. Omijać sklep z daleka!!!!!!!
Kupiłam tu sweter ,okazał się złej…
Kupiłam tu sweter ,okazał się złej jakości na dodatek nie mogłam go założyć bo nie chciał mi przejść przez głowę, zrobiłam zwrot i po miesiącu upomniałam się o pieniądze to mi napisali że nie zwrócą bo na swetrze były plamy i żebym im wysłała 19.90 to mi go przyślą z powrotem
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.