Madman Gaming Bewertungen 305

TrustScore 5 von 5

5,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Very good communication after i ordered. We exchanged multiple emails and the guys at madman gaming answered every question and gave me also choices on components. I was constantly updated about the p... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Doświadczenie podczas zakupu było fantastyczne. Pan Marcin wykazał się wiedzą, zaangażowaniem i umiejętnością czytania potrzeb mojego syna. Pomógł nam dobrać dodatkowy sprzęt aby dopełnić całość. Jest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalna obsługa od momentu złożenia zamówienia aż do jego dotarcia pod wskazany adres. Komputer został idealnie spakowany do transportu, czego początkowo najbardziej się obawiałem. Wszystko posz... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastyczne wsparcie użytkownika, od początkowego kontaktu, poprzez pomoc w doborze podzespołów, aż po wsparcie już po dostarczeniu sprzętu do domu. Polecam każdemu, dla kogo ważne jest zarówno właśc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft
  2. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Specjalizujemy się w budowaniu komputerów gamingowych jak i zestawów profesjonalnych na indywidualne zamówienia klienta oferując przy tym kilka gotowych pre-buildów skonfigurowanych tak by wyciągnąć maksimum z proponowanego sprzętu. Dbamy o to by każdy zestaw nie tylko działał wyśmienicie ale też wyglądał ponadprzeciętnie zachowując balans pomiędzy ceną a jakością. Komputery budujemy z podzespołów wiodących producentów takich jak Asus, MSI, Noctua, NZXT, Corsair czy Fractal Design dbając o takie szczegóły jak temperatury, doznania akustyczne czy okablowanie. Każdy zestaw jest dopieszczony tak jakbyśmy tworzyli go dla siebie dzięki czemu nasi klienci otrzymują w pełni skonfigurowany i gotowy do pracy komputer. Oferujemy przy tym najprostszy konfigurator PC na Polskim rynku tak by nawet niedoświadczeni użytkownicy byli w stanie zbudować wymarzony komputer w mniej niż 10 minut bez konieczności porównywania pomiędzy sobą setek zestawów czy tysięcy podzespołów komputerowych. Naszymi klientami są osoby szukające komputerów PC oferujących ponadprzeciętną jakość jak i standard wykonania dlatego też dbamy o to by każdy czuł się u nas wyśmienici oferując doradztwo i wsparcie na najwyższym poziomie. Na każdą wiadomość email czy telefon odpowiadamy w maksymalnie 4h a przeważnie dużo szybciej - oczywiście w godzinach otwarcia sklepu. W razie pytań zachęcamy do kontaktu.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Zamówienie

Szybka dostawa, pełny profejsonalizm w pomocy doboru komponentow oraz kontaktu z klientem, gorąco polecam!

6. Februar 2025

Bardzo polecam

Bardzo polecam , super dobór komponentów szybki czas realizacji oraz świetna obsługa klienta . Pozdrawiam i polecam !

2. Februar 2025

Awesome team

Awesome team, they did a great job with my son's gaming computer. I definitely recommend these guys!!

29. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetny wybór i doświadczenie klienta!

Po pierwsze bardzo duży wybór opcji doboru części wymarzonego PC-ta do pracy twórczej 3D czy grania. Świetny kontakt z Panem Marcinem, który doradził jaka karta GPU będzie najlepsza do opisanych przeze mnie potrzeb i na bieżąco informował o postępach prac, a także odpowiadał na moje dodatkowe pytania. Komputer przyszedł do mnie solidnie zapakowany i mailem dostałem instrukcję co i jak by go bezpiecznie rozpakować i uruchomić. BIOS skonfigurowany, Windows w pełni zainstalowany, drivery wgrane i po włączeniu gotowy do pracy. Jak będę robił upgrade za jakiś czas na pewno zgłoszę się ponownie do Madman Gaming!

27. Januar 2025

Największe wrażenie przyniosło mi

Największe wrażenie przyniosło mi , ogólne wykonstruowanie komputera.
Współpraca z ekipą MadManGaming zaowocowała wiele radości dla mnie.
Według mnie na prawdę to co robią, jest jak najbardziej profesjonalne i angażując się wielka parą co do klienta to wychodzi im świetnie.

18. Januar 2025

Bardzo polecam 👍👍👍👍

Naprawdę bardzo pozytywnie oceniam całą proces tworzenia stacji roboczej. Z prędkością światła odpisują na maile i pomagają swoim doświadczeniem. Pełen profesjonalizm, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Sprzęt najwyższej klasy, złożony ekspresowo po przyjściu części. Zapakowany solidnie, nic nie miało prawa się wydarzyć podczas przesyłki. Tuż po przyjściu komputera zapewnili solidne wsparcie przy konfiguracji dwóch ekranów. Pan Marcin z ekipa stanęli na wysokości zadania i nie są to górnolotne pochwały tylko szczera opinia po przejściu całego procesu zamawiania komputera z ekipa Madman Gaming.
Serdecznie polecam!
Jan Zyznarski

15. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komputer na zamówienie od madman gaming

Komputer spełnia oczekiwania jak na swoją cenę. Bezproblemowa komunikacja w sprawie zamówienia. Komouter złożony jak i wysłany szybko oraz bardzo dobrze zabiezpieczony przy transporcie. Polecam z całego serca

15. Januar 2025

Super firmą

Kupiłam od pana Marcina komputer dla syna. Od początku kontakt na najwyższym poziomie. Od wytłumaczenia co będzie najlepsze, dopasowania do ceny, instruktażu jak wygląda proces tworzenia i wysyłki do ostatecznego uruchomienia komputera miałam wsparcie. Kontakt mailowy naprawdę bardzo jasny, rzeczowy i bardzo szybki. Sprzęt super i w dobrej cenie. Syn bardzo zadowolony. Pozostaje tylko polecić bo nie często spotyka się takich fachowców z pasją do tego co robią i z takim podejściem do klienta.

22. November 2024

recenzja zakupu komputera

Jestem bardzo zadowolony z zakupu i procesu składania mojego nowego komputera. Od samego początku wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Obsługa klienta była profesjonalna, doradzili mi w doborze odpowiednich podzespołów, które idealnie pasują do moich potrzeb. Sam proces składania był szybki i precyzyjny, komputer działa bez zarzutu. Widać, że firma dba o detale i stawia na jakość. Zdecydowanie polecam tę firmę każdemu, kto szuka niezawodnego sprzętu komputerowego

7. Januar 2025

Pavel

Dear Madman Gaming Team, thank you for the best computer ever! It looks amazing and I hope to work with you in future. I really recommend this service. Communication with Marcin was great so we were able to find the best solution for me. Thanks!

3. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Świetna obsługa i perfekcyjnie złożony sprzęt

Z całego serca polecam! Pan Marcin to prawdziwy fachowiec – a, który wykazał się ogromnym profesjonalizmem i indywidualnym podejściem do moich potrzeb. Sprzęt, który dla mnie złożył, działa rewelacyjnie – jest wydajny, cichy i dokładnie taki, jak chciałam. Dbałość o szczegóły i świetna obsługa sprawiają, że chętnie polecę go znajomym.

19. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chciałbym serdecznie podziękować firmie…

Chciałbym serdecznie podziękować firmie Madman za złożenie mojego komputera zgodnie z moimi wymaganiami! Miałem dość specyficzne oczekiwania, a zespół Madman poradził sobie z tym zadaniem perfekcyjnie.

Komputer został złożony dokładnie według moich wskazówek. Wszystko zostało starannie skonfigurowane, a sam sprzęt działa bez zarzutu. Szczególnie doceniam profesjonalizm pracowników — zawsze byli dostępni, chętni do odpowiedzi na pytania i pomocni w wyborze najlepszych rozwiązań.

Dostawa była szybka, a komputer dotarł do mnie solidnie zapakowany.

Polecam firmę Madman każdemu, kto szuka profesjonalnej obsługi i wysokiej jakości usług. Jeszcze raz wielkie dzięki!

16. Dezember 2024
Madman Gaming-Logo

Antwort von Madman Gaming

Bardzo dziękujemy za review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Komputer został złożony szybko i bez…

Komputer został złożony szybko i bez najmniejszych zastrzeżeń! Samodzielnie wybrałem podzespoły (zamiast decydować się na gotowy zestaw), korzystając z profesjonalnych porad Pana Marcina. Jego pomoc w korespondencji mailowej była nieoceniona – fachowo doradzał, jak najlepiej dobrać komponenty, aby całość działała sprawnie i wydajnie. Widać, że Pan Marcin doskonale zna się na swojej pracy. Komputer dotarł w idealnym stanie w ciągu około 1,5 tygodnia. Prezentuje się wyjątkowo elegancko, a jego działanie spełnia wszelkie oczekiwania. Praca wentylatorów jest doskonale wyregulowana – podczas gry urządzenie działa cicho, jednocześnie utrzymując temperatury na optymalnym poziomie. Jestem niezwykle zadowolony zarówno z obsługi, jak i końcowego efektu

14. Dezember 2024

Polecam:)

Super kontakt. Jestem bardzo zadowolona z pomocy w składaniu komputera ( zwłaszcza że to dla mnie czarna magia). Wszystko wykonane na czas, polecam:)

6. Dezember 2024

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr