Madman Gaming Bewertungen 304

TrustScore 5 von 5

5,0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Doświadczenie podczas zakupu było fantastyczne. Pan Marcin wykazał się wiedzą, zaangażowaniem i umiejętnością czytania potrzeb mojego syna. Pomógł nam dobrać dodatkowy sprzęt aby dopełnić całość. Jest... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastyczne wsparcie użytkownika, od początkowego kontaktu, poprzez pomoc w doborze podzespołów, aż po wsparcie już po dostarczeniu sprzętu do domu. Polecam każdemu, dla kogo ważne jest zarówno właśc... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Computergeschäft
  2. Elektrofachmarkt

Vom Unternehmen geschrieben

Specjalizujemy się w budowaniu komputerów gamingowych jak i zestawów profesjonalnych na indywidualne zamówienia klienta oferując przy tym kilka gotowych pre-buildów skonfigurowanych tak by wyciągnąć maksimum z proponowanego sprzętu. Dbamy o to by każdy zestaw nie tylko działał wyśmienicie ale też wyglądał ponadprzeciętnie zachowując balans pomiędzy ceną a jakością. Komputery budujemy z podzespołów wiodących producentów takich jak Asus, MSI, Noctua, NZXT, Corsair czy Fractal Design dbając o takie szczegóły jak temperatury, doznania akustyczne czy okablowanie. Każdy zestaw jest dopieszczony tak jakbyśmy tworzyli go dla siebie dzięki czemu nasi klienci otrzymują w pełni skonfigurowany i gotowy do pracy komputer. Oferujemy przy tym najprostszy konfigurator PC na Polskim rynku tak by nawet niedoświadczeni użytkownicy byli w stanie zbudować wymarzony komputer w mniej niż 10 minut bez konieczności porównywania pomiędzy sobą setek zestawów czy tysięcy podzespołów komputerowych. Naszymi klientami są osoby szukające komputerów PC oferujących ponadprzeciętną jakość jak i standard wykonania dlatego też dbamy o to by każdy czuł się u nas wyśmienici oferując doradztwo i wsparcie na najwyższym poziomie. Na każdą wiadomość email czy telefon odpowiadamy w maksymalnie 4h a przeważnie dużo szybciej - oczywiście w godzinach otwarcia sklepu. W razie pytań zachęcamy do kontaktu.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amazing service and quality of product

Very good communication after i ordered. We exchanged multiple emails and the guys at madman gaming answered every question and gave me also choices on components. I was constantly updated about the progress and got even a call to let me know about expected delivery date which was accurate in the end. The packaging was really well made and the pc arrived without any problems. They even includes all the boxes of the individual components. The pc runs very well, and the cable management and temps i see are very good

15. Mai 2026

Dobra robota

Szukałem rzetelnej firmy, która zbuduje mi mocny i dobrze wyglądający komputer w krótkim czasie i się nie zawiodłem. Ekipa Madman Gaming wykonała kawałej dobrej roboty.

3. Mai 2026

Świetna obsługa

Świetna obsługa! Przyszedłem z zamiarem zakupu, który musiał odbyć się najlepiej tego samego dnia bo zapewne następnego żona by mi ten pomysł wybiła z głowy. Panowie stanęli na wysokości zadania i około 2 godzin później wracałem już ze złożonym piecem do domu. Polecam!

21. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalna obsługa od momentu…

Profesjonalna obsługa od momentu złożenia zamówienia aż do jego dotarcia pod wskazany adres. Komputer został idealnie spakowany do transportu, czego początkowo najbardziej się obawiałem. Wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo. Dostałem powiadomienie na każdym etapie realizowania zamówienia, kiedy przyszły części, kiedy zaczął się montaż, kiedy wysyłka, a koniec końców zamówienie zostało zrealizowanie jeden dzień przed deklarowaną dostawą. Jestem bardzo zadowolony i w przyszłości na pewno będę brał inne Wasze oferty pod uwagę. Polecam z całego serca.

29. März 2026

Recenzja Madmangaming

Sprzęt dobrze zabezpieczony, dotarł w terminie wcześniej przewidzianym, po rozpakowaniu przesyłki mogłem liczyć na wsparcie podczas montażu karty graficznej oraz podczas rozwiązywania innych problemów.

14. März 2026

Wszystko sprawnie

Wszystko sprawnie , komunikacja na wysokim poziomie , doradztwo i realizacja takze warte polecenia :) złożenie PC samodzielnie zakupując i składając sprzęt wyszło by mnie drożej niz w Madmangaming po przeliczeniu wszystkiego , wiec była to dobra decyzja zaoszczedzony czas i srodki !

13. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profesjonalna i zrozumiała pomoc dla…

Profesjonalna i zrozumiała pomoc dla rodzica laika, kupującego sprzęt dziecku. Bardzo dziękuję. Uzyskałam pytania na wszystkie moje wątpliwości na każdym etapie procesu sprzedażowego, sprzęt dostarczony do domu z instrukcją jak go finalnie złożyć. Wszystko bez zarzutu. Serdecznie polecam.

25. Februar 2026

Perfekcja

Szczerze nie mogło być lepiej. Od samego początku czułem, że Pan Kamil ma ogromną wiedzę. Pomógł złożyć mi komputer jaki tylko sobie wymarzyłem pod względem mocy jak i samego wyglądu. Komunikacja przebiegała bardzo sprawnie, a gdy tylko miałem jakieś pytanie bądź problem to został on rozwiązany w dosłownie parę minut. Gorąco polecam!

1. März 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr