Very good communication after i ordered. We exchanged multiple emails and the guys at madman gaming answered every question and gave me also choices on components. I was constantly updated about the p... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Doświadczenie podczas zakupu było fantastyczne. Pan Marcin wykazał się wiedzą, zaangażowaniem i umiejętnością czytania potrzeb mojego syna. Pomógł nam dobrać dodatkowy sprzęt aby dopełnić całość. Jest... Mehr ansehen
Profesjonalna obsługa od momentu złożenia zamówienia aż do jego dotarcia pod wskazany adres. Komputer został idealnie spakowany do transportu, czego początkowo najbardziej się obawiałem. Wszystko posz... Mehr ansehen
Fantastyczne wsparcie użytkownika, od początkowego kontaktu, poprzez pomoc w doborze podzespołów, aż po wsparcie już po dostarczeniu sprzętu do domu. Polecam każdemu, dla kogo ważne jest zarówno właśc... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Specjalizujemy się w budowaniu komputerów gamingowych jak i zestawów profesjonalnych na indywidualne zamówienia klienta oferując przy tym kilka gotowych pre-buildów skonfigurowanych tak by wyciągnąć maksimum z proponowanego sprzętu. Dbamy o to by każdy zestaw nie tylko działał wyśmienicie ale też wyglądał ponadprzeciętnie zachowując balans pomiędzy ceną a jakością. Komputery budujemy z podzespołów wiodących producentów takich jak Asus, MSI, Noctua, NZXT, Corsair czy Fractal Design dbając o takie szczegóły jak temperatury, doznania akustyczne czy okablowanie. Każdy zestaw jest dopieszczony tak jakbyśmy tworzyli go dla siebie dzięki czemu nasi klienci otrzymują w pełni skonfigurowany i gotowy do pracy komputer. Oferujemy przy tym najprostszy konfigurator PC na Polskim rynku tak by nawet niedoświadczeni użytkownicy byli w stanie zbudować wymarzony komputer w mniej niż 10 minut bez konieczności porównywania pomiędzy sobą setek zestawów czy tysięcy podzespołów komputerowych. Naszymi klientami są osoby szukające komputerów PC oferujących ponadprzeciętną jakość jak i standard wykonania dlatego też dbamy o to by każdy czuł się u nas wyśmienici oferując doradztwo i wsparcie na najwyższym poziomie. Na każdą wiadomość email czy telefon odpowiadamy w maksymalnie 4h a przeważnie dużo szybciej - oczywiście w godzinach otwarcia sklepu. W razie pytań zachęcamy do kontaktu.
Kontaktinformationen
Łobzowska 22/1, 31-140, Kraków, Polen
- +48536349477
- kontakt@madmangaming.pl
- madmangaming.pl
Das haben sich andere Leute angesehen
Przeprowadzenie przez proces zakupu
Przeprowadzenie przez proces zakupu, cierpliwość na zadawane - czasami błahe - pytania oraz proaktywność w łączeniu komponentów pod styl i wydajność sprzętu - rewelacja! Kolejny też tu będzie kupowany pewnie ;)
Top experience!
Doskonała obsługa, kompleksowa pomoc i duża wiedza na temat poszczególnych komponentów konfigurowanego sprzętu. Personalizacja jak nigdzie!
Super kontakt, profesjonalna firma
Gorąco polecam firmę. Świetna obsługa, zwłaszcza doceniam profesjonalny kontakt na etapie konfiguracji sprzętu. Miałem możliwość spotkać przedstawiciela firmy osobiście w ich siedzibie w Krakowie oraz wymieniłem szereg maili zanim ustaliliśmy finalną konfigurację. Doceniam również możliwość osobistego odebrania sprzętu, dzięki czemu widziałem profesjonalną montownię, a nie jakąś piwnicę.
Jedyny mały minusik to fakt, że drugi dysk nie był aktywowany. Żaden problem, minuta roboty i po sprawie, ale gdyby ktoś nie ogarniał i zamówił w dostawie, to by mógł być smutny. Panowie, sprawdzajcie dwa razy czy wszystko jest skonfigurowane.
Stacja robocza do animacji 3d
Potrzebowałem stacji roboczej do pracy o dość konkretnej specyfikacji. Na pierwsze zapytanie ofertowe nie odpowiedziało mi AI i nie próbowało wcisnąć innego produktu niż ten, którego potrzebowałem. Mialem kontakt z profesjonalną obsługą i szybko wyjaśniliśmy nieścisłości w mojej specyfikacji. Bardzo szybko komputer był u mnie. Miałem małe problemy techniczne (moja wina), ale błyskawicznie zostałem poinstruowany telefonicznie co mam zrobić. Bez wahania wybrałbym Madman Gaming ponownie. Komputer działa świetnie.
Re-we-la-cja
Od jakiegoś czasu chciałem złożyć komputer i w tym celu korzystałem zróżnych konfiguratorów internetowych, aż trafiłem na stronę Madman Gaming. Przejrzyste i pomocne urządzenie, a że sprzęt nie należał do tanich, postanowiłem zadzwonić do Sklepu. Mimo dość późnej pory, bliskiej zamknięcia sklepu, pan Kamil był bardzo pomocny, fachowo ocenił przygotowany przeze mnie zestaw i dodatkowo pomógł w wyborze komponentów.
Sprzęt przyjechał solidnie zapakowany, w terminie wskazanym w mailu. Wszystko działa świetnie.
Sklep i jego Pracownicy godni polecenia.
Zdarzało mi się samemu składać PC i był…
Zdarzało mi się samemu składać PC i był to dla mnie fun, ale chciałem teraz obudowę SFF i uznałem, że to mnie przerasta. Zdecydowanie polecam tę firmę, bezproblemowy kontakt i doradztwo. Czułem się bardzo dobrze zaopiekowany. Sprzęt działa świetnie.
Sprzęt zakupiony w tej firmie…
Sprzęt zakupiony w tej firmie perfekcyjnie działa i spełnia moje wszystkie oczekiwania
Wzorowa firma - mega komputer gamingowy - pełna profeska
Firmę spotkałem na Poznań Game Arena (PGA) w październiku 2025. Od początku pełne profesjonalne podejście. Po targach zamówiłem komputer gamingowy. Dotarł niedawno. Jestem mega ale to mega zadowolony z obsługi, doradztwa i cennych uwag. Na każdym etapie wzorowy kontakt telefoniczny i mailowy, sami o wszystko dopytują, o wszystkim też informują, pełne wsparcie. Sprzęt z górnej półki dobrany mega drobiazgowo. Wszystko działa jak należy. Karta graficzna ze względów bezpieczeństwa przyszła oddzielnie, Kamil zdalnie pomógł ją zamontować. Pasjonaci i eksperci w tym co robią. GORĄCO POLECAM !!! WSZYSTKO WZOROWO !!!
Do zakupu komputera w Madman Gaming skłoniły mnie pozytywne opinie o firmie znalezione w internecie.
Do zakupu komputera w Madman Gaming zachęciły mnie pozytywne opinie w internecie i rzeczywiście jestem bardzo zadowolony z realizacji mojego zamówienia. Załoga Madman Gaming stanęła na wysokości zadania, sprzęt złożony i przetestowany, dotarł do mnie solidnie zapakowany. Bardzo duży plus dla firmy za cierpliwe i szczegółowe udzielanie odpowiedzi na dużą ilość moich pytań oraz telefoniczną pomoc Pana Kamila w konfiguracji sprzętu już po jego zakupie, nawet po godzinach pracy! Wielki szacunek!
Profesjonalizm w najlepszym wydaniu
Profesjonalizm z jakim się spotkałem jest na najwyższym poziomie! Jak potrzebujesz komputera to Panowie dopasują go idealnie do Ciebie. Jak zmieniasz PC to trafiłeś w dobre miejsce.
Jestem bardzo zadowolona z komputera…
Jestem bardzo zadowolona z komputera który zakupiłam. Widać , że dołożono wszelkich starań do złożenia sprzętu, a same podzespoły są bardzo dobrych firm! Sama praca już po włączeniu i zainstalowaniu programów to bajka. Rendery wyglądają świetnie, nie ma mowy o najmiejszym przeciążeniu ani chwili zastanowienia się. Bardzo polecam, kontakt z panami z firmy super, mili i pomocni zarówno telefonicznie jak i mailowo.
Profesjonalna obsługa- polecam
Profesjonalna obsługa- polecam. Elastyczne terminy wysyłki.
Wszystko wzorowo rzadko spotykane żeby…
Wszystko wzorowo rzadko spotykane żeby ktoś interesował się klientem i tak pomagał nie mówiąc o fachowym złożeniu takie komputera tylko liczcie się z tym że kartę rtx 5080 czy rtx 5090 będą wysyłali w osobnym pudełku i trzeba samemu ją wsadzić pozdro.
Polecam każdemu kto składa nowy komputer :)
Bardzo sprawny kontakt, fachowa pomoc w doborze komponentów i wiadomości przy każdym etapie od złożenia zamówienia, po montaż i testy, aż do wysyłki i "opieka" po dostarczeniu komputera.
5 gwiazdek bo 6 się nie da
5 gwiazdek tylko dlatego że sześciu się nie dało. Świetny sprzęt, cudowny zespół. Wszyscy bardzo mili pomocni i wyrozumiali. Dostawa bez zarzutów, dla niewprawionych jest instrukcja montażu karty graficznej w paczce. Naprawde polecam!
Świetna obsługa klienta i topowy produkt
Bardzo dobry wybór jakościowych komponentów. Świetna komunikacja na każdym etapie realizacji- zero opóźnienia. Komputer świetnie zapakowany, bezpiecznie dotarł na miejsce. Pojawił się problem z hałasującymi wiatrakami karty graficznej - został natychmiast i z pełną uwagą rozwiązany. Na 100% polecę Madman Gaming każdemu kto będzie chciał kupić komputer składany na zamówienie.
profesjonalna obsługa
profesjonalna obsługa
bardzo dobra komunikatywność zespołu
bardzo dobrej jakości sprzęt
terminowość
Kontakt z ekipą wzorowy
Kontakt z ekipą wzorowy, na każdym etapie sami informują co się działo z moim zamówieniem, bez dopytywania z mojej strony. Ja właściwie nawet się nie odezwałem do momentu otrzymania kompa. Sam sprzęt śmiga idealnie, okablowanie puszczone z idealną precyzją, wizualny efekt jest tak fajny, że już samo patrzenie na odpalonego kompa jest bardzo przyjemne. Podzespoły dobrane z głową.
Gorąco polecam, widać, że ludzie którzy pracują znają się na reczy.
Zdecydowanie polecam!
Bardzo dobry kontakt, doradztwo odnośnie podzespołów, zamówienie podzespołów spoza konfiguratora. Bardzo dobra komunikacja odnośnie postępu w realizacji zamówienia. Komputer dostarczony zgodnie z umówionym dniem dostawy. Komputer bardzo dobrze zabezpieczony na czas dostawy. Po uruchomieniu wszystko działa sprawnie, szybko i cicho.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.