Lyn Generhverv Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Var virkelig ned i kælderen, da jeg stod til at miste mit kørekort, ringede til lyn Generhverv, et fantastisk og professionelt firma, super hurtigt og effektivt. Og ikke mindst billigt. Har lige bestå... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt kører på skinner. Fra første henvendelse blev jeg behandlet korrekt og med det samme. Det meste kommunikation foregår på SMS - meget naturligt for en kørelærer, der har kontoret i bilen. Kompetent... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for exceptionel service og rådgivning. Hjælpen fra Lyn Generhverv gjorde det væsentligt mere trygt og let at generhverve mit kørekort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sofjan er en 12/10 kørelærer! Mega grineren og klæder en rigtig godt på til både teori og køreprøven! Forhåbentligt skal jeg ikke tage kørekortet igen, men hvis jeg skulle, så ville det 100% være her!... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er en køreskole, Som hjælper med at generhverve kørekortet lynhurtigt. Du står IKKE i kø med unge mennesker, der skal tage kørekortet for første gang i deres liv. Vi forstår nemlig at kørekortet er noget af det vigtigste i din hverdag. Derfor skal der ikke være unødig bump på vejen for, at generhverve det igen hurtigt. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få kørekort Lynhurtigt 😊👍 Hilsen Lyn Generhverv 2397 9080

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en god oplevelse med at…

Tusind tak for en god oplevelse med at generhverve mit kørekort, og en speciel tak til kørelæren sofjan, jeg kan varmt anbefale køreskolen til alle som skal tage kørekort eller generhverve.. top karakter herfra.. 😊👍

28. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

LynGenerhverv lever op til sit navn…

Mine venner anbefalede mig at finde en køreskole i nærheden af hvor jeg bor da det vil blive nemmere når man skal mødes med kørelærer osv. Giver selvfølgelig god mening.

Jeg tjekkede nogle køreskoler i Albertslund og Taastrup, skrev mine oplysninger på deres formularer der er tilknyttet de forskellige sites.

Efter jeg har fyldt oplysninger på diverse køreskole-sites, ser jeg en reklame fra LynGenerhverv. Alene navnet vakte min interesse eftersom min intention var at få generhvervet i en fart. Jeg var dog lidt skeptisk med at tage ind til Østerbro pga. afstanden.

Sofjan fra LynGenerhverv ringede nogle timer efter jeg har udfyldt mine oplysninger. Af alle køreskoler der fik mine oplysninger og detaljer om historik, var Sofjan den eneste der ringede til mig. Det betød at jeg tog beslutningen med det samme. Jeg vil uden tvivl hellere have et samarbejde med en køreskole der ringer og er engageret, end at jeg skal trække på dem. Så det var begrundelsen for mit valg af køreskole.

Ved generhverve er man afhængig af Borgerservice og Færdselsstyrelsen, der har lange behandlingstider, noget som køreskolerne ikke kan administrere.
Jeg fik min endelige accept fra Borgerservice om fredagen, hvorefter jeg orienterede Sofjan at vi kan fortsætte forløbet.
Om søndagen bliver jeg tilbudt en teoriprøve, der ligger om tirsdagen. Den består jeg heldigvis og Sofjan skaffer en køreprøve til dagen efter. Om onsdagen består jeg køreprøven og får stukket et midlertidigt kørekort i hånden, med forbehold for at jeg først må køre om nogle dage, da min dom endnu ikke var udløbet.
Jeg har kort fortalt opnået at have et førebevis fra første dag efter min dom, endda tidligere.

Fra Sofjan endelig ku gå i gang med behandling af mit forløb, til jeg havde et kørekort i hånden gik der præcist fem dage. Det er inkl. teori- og køreprøve, og den forberedelse der skal til.

Hvor godt jeg har det med denne behandling kan slet ikke beskrives, det matchede så godt til min forventninger.

5 stjerner for ovenstående hjælp, i mit tilfælde er for lidt. Hvis jeg havde flere stjerner at give ud af, havde Sofjan fået dem alle.
Til foråret skal jeg generhverve mig mc kort. Jeg behøver ikke at ringe rundt. Jeg ved lige akkurat hvem jeg skal kontakte hvis det skal gå hurtigt.

LynGenerhverv lever op til sit navn. Skal det gå stærkt med kørekortet kan de stærkt anbefales. Har man god tid og kan tage det afslappende, er der frit valg mellem alle de andre køreskoler.

10 stjerne herfra

15. Oktober 2025

Kan varmt anbefales 👌👍☺️

Kan varmt anbefales 👍😉Både til nye bilister og dem der skal generhverve. Kørelæreren Sofjan er utroligt god til at lære fra sig og er et virkelig, varmt og humørigt menneske. Jeg sku generhverve og han var med hele vejen👌☺️ Så igen, du behøver ik at lede på alverdens køreskoler, her vil du få den bedste service og en der ved hvad der skal til, for at få sit kørekort 👍👍👍

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var gået helt i stå og kom ikke…

Jeg var gået helt i stå og kom ikke videre med at tage kørerkort før deadline.

Her fik de mig skubbet godt i gang.
Hurtig teori og hurtig kørerprøve så vi nåde det på trods af en dårlig start fra mig.

Husk at få aftalt detaljer om hvordan det skal foregå, så glider det nemt med begge prøverne.
Tak 😊

30. September 2025

Absolut en fantastisk oplevelse

Absolut en fantastisk oplevelse. Meget højt serviceniveau. Jeg skulle generhverve og jeg dumpede min første teoriprøve. Der blev bestilt en ny prøve samme dag.
Der blev efterfølgende hurtigt bestilt en køreprøve.
Her er der tænkt på at “eleven” er i første række så absolut de varmeste anbefalinger herfra.

29. September 2025

Generhverv uden problemer

Virkelig varm anbefaling og en fantastisk kørelærer.
Jeg har i dag færdiggjort mit generhverv af kørekort og bestod min teori- og køreprøve i første hug med hjælp fra Sofjan. Han formåede at gøre begge prøver væsentligt nemmere for mig ved hjælp af hans fremragende måde at undervise på. Jeg har kun godt at sige om mit forløb, og jeg vil til enhver tid anbefale ham hvis man skal have generhvervet sit kørekort.

25. September 2025

Super

Virkelig en god og professionel køreskole hvor flexibilitet og kvalitet er i top både teori og køreundervisning hvis de kunne havde fået flere stjerne havde jeg givet dem det.

17. September 2025

Generhvervelse

Da jeg først fik af vide at jeg skulle generhverve, var jeg udfordret i forhold til at vide hvor jeg skulle starte/overblik samt nervøs fra det teoretiske samt praktiske. Forløbet hos Sofjan var tydeligt og forudsigeligt. Allerede fra første samtale følte jeg mig rolig og betrygget og kunne se frem til at klare mig. Derudover følte jeg mig forberedt på, hvad der var forventet af mig. Mange tak for den gode hjælp! Og tydelighed. (Bestået teori og praktisk 1 forsøg) Bh

9. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen lever op til navnet

Servicen lever op til navnet. Sofjan er målrettet og hjælpsom med at få dig i mål. Det tog ikke lang tid at komme til prøve og Sofjan gjorde det til en afslappende oplevelse med gode tips til prøverne.

Jeg var sent ude med min tilmelding, men det blev der rykket på således jeg ikke skulle undvære kørekort i længere tid.

3. September 2025

Den varmeste anbefaling

Jeg kan kun give den varmeste anbefaling af køreskolen. Jeg skulle generhverve mit kørekort og fra første opkald til skolen følte jeg mig opmuntret og godt sat i gang med at få generhvervelsen i hus. Jeg fik adgang til online teoriprøver og fik hurtigt booket en prøve. Op til køreprøven hjalp videoen med teori rigtig meget - det var simpelt og let forståeligt og gjorde det nemt at huske til prøven. Jeg har været rigtig glad for prøveforløbet, især på grund af den gode, hurtige og lette kommunikation med køreskolen og følte jeg var i gode hænder hele vejen.

17. Juli 2025

Overskrift: sådan skal det GØRES

Overskrift:
Generhvervelse gjort til perfektion – 11 stjerner herfra!

Anmeldelse:
At skulle generhverve kørekort er ikke ligefrem en oplevelse, man glæder sig til – men Soffjan og hans team har gjort det så godt, at jeg nærmest glemmer det svære ved processen. Fra start til slut har alt været professionelt, trygt og effektivt.
De leverer ikke bare et godt stykke arbejde – de leverer til perfektion. Jeg er 11 ud af 10 tilfreds og sender min varmeste anbefaling videre. Tak for hjælpen! tak mvh finn

10. Juli 2025

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse. Bestod teori og køreprøve i første forsøg takket være goodway. Super professionelt team hele vejen rundt. Kan klart anbefales!

9. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanvittig god service – langt over forventning!

Jeg skulle generhverve kørekort og kom i kontakt med Sofjan. Kort efter vores første snak modtog jeg et link til teorien, og derfra kørte det bare. Kommunikationen var knivskarp – man følte ærligt talt, at servicen var 24/7. Det er næsten absurd, hvor meget man får for så lidt!

Jeg havde udskudt det hele alt for længe, og pludselig blev det akut – men Sofjan og hans team trådte til med det samme. De fandt lynhurtigt tider til mig og tog fuldstændig styringen, så jeg kunne fokusere på at læse op og bestå.

Det, man får for pengene, er helt vildt:
– Klar og menneskelig kommunikation
– Rolig og professionel guidning hele vejen
– En kørelærer, der på 25 minutter i bilen fik fjernet dårlige vaner, jeg havde haft i årevis
– Og vigtigst af alt: en følelse af tryghed og støtte hele vejen igennem.

Jeg bestod køreprøven – og det skyldes i høj grad Sofjan og hans tilgang. Han er ikke bare rar, han er også dybt professionel og oprigtigt interesseret i, at du lykkes.

Tak for et fantastisk forløb – og for at gøre noget, der ellers kan være stressende, til en virkelig god oplevelse. Kan ikke anbefale Lyn Generhverv nok.

– Martin

3. Juli 2025

Stort stort 5 tal

Jeg valgte at generhverve mit kørekort hos Sofjan. Og der bliver virkelig levet op til begrebet "lyn generhverv" jeg fik mine prøve langt hurtigere end forventet.
Sofjan er en flink mand, som vil gøre sit for at du får dit kørekort hurtigt og at du føler dig set og hørt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

11. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr