Bredt sortiment og fremragende service. Er totalt begejstret for at LowCarbLife findes. Det er den bedste hjemmeside til en, når man kører en LCHF livsstil. Dejlig bredt sortiment og super rare o... Mehr ansehen
Brødet svarede til det der var beskrevet på hjemmesiden. Smagen var rigtig god. Servicen var tilfredsstillende og leveringen ligeså. Alt i alt en god oplevelse, som kan anbefales, hvis man gerne vil s... Mehr ansehen
Altid god service. Et lille firma, der gør hvad de kan, for at skaffe gode lowcarpprodukter til deres kunder.
En fremragende hjemmeside skønne og lækre low-carb produkter. Det sparede mig for en masse tid og skuffelser at kunne bage derhjemme, som alle var skuffende. Men da jeg fandt Low carb life, blev livet... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Massere af lækre produkter med reduceret indhold af kulhydrater. Produkterne er i høj kvalitet og til rimelige priser, samlet ét sted. Gør hverdagen nemmere, hvis du ønsker fødevare med reduceret indhold af kulhydrater. Et udvalg af: Rugbrød - Kiks - Chips - Pasta - Dressing - Chokolade - Brød - Gratis fragt på alle ordrer over 549 kr. og mulighed for gratis afhentning på Fyn. www.lowcarblife.dk.
Industrivej 12, 5492, Vissenbjerg, Dänemark
- 44 116 916
- Kundeservice@lowcarblife.dk
- lowcarblife.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Især jeres knækbrød smager super godt
Især jeres knækbrød smager super godt. Også jeres tortillas.
Jeg har endnu ikke prøvet jeres havrefibermel, men skal snart bage, så det bliver spændende
Gode produkter
Gode produkter
Overskuelig hjemmeside
Eneste minus - lidt mang udsolgte vare
Som diabetiker er jeg rigtig glad for…
Som diabetiker er jeg rigtig glad for at handle hos lowcarblife. Der er mange gode madvarer med meget få kulhydrater. Jeg er dog ked af at den hvide chokolade har været i restordrer i et stykke tid nu.
Ingen problemer🤟
For det første er det vildt gode produkter, til en overkommelig pris. Og så er der aldrig problemer med bestilling, levering og service 😊
God low carb brød til fair pris.
Hurtig ekspedition og meget fin service
Tak for altid hurtig betjening…
Jeg kan kun tilslutte mig de mange stjerner. Endnu en gang er jeg sent ude med brød til påskebordet, men jeg kan som altid regne med en vanvittig hurtig betjening fra Low Carb Life….jeg takker endnu en gang
Påskehilsner
Sidsel
Gode produkter og god service
Hurtig levering og dejligt med en lille…
Hurtig levering og dejligt med en lille hilsen
Et godt produkt
Har prøvet man low carb produkter og har generelt ikke min forventning særligt højt. Må dog sige ar knækbrødet er virkelig lækkert og rugbrødet er helt fint.
Super webshop og super service
Jeg har i flere år handlet hos Low Carb Life. For det første er jeg vild med deres brød produkter. For det andet har jeg sjældent oplevet så udsøgt en service og hjælpsomhed. Og man kan altid komme i kontakt med dem f.eks via telefon.
Jeg er så tilfreds 🤗
Godt brød, lav på kulhydrater
Jeg har været fast kunde hos lowcarb i over et år nu. Er især rigtig glad for rugbrødet. Det smager godt og gør det nemt at spise “almindelig” dansk frokost/madpakke med meget færre kulhydrater. Også melblandingerne til brød/boller er rigtig gode. Jeg er fan!
Bredt sortiment & fremragende service.
Bredt sortiment og fremragende service.
Er totalt begejstret for at LowCarbLife findes. Det er den bedste hjemmeside til en, når man kører en LCHF livsstil. Dejlig bredt sortiment og super rare og hjælpsomme individer bag. Har bestilt 3 ordre fra dem nu og der skal med garanti bestilles igen herfra.
11 ud af 10 kan anbefales. Ville give mere en 5 stjerner hvis dette var muligt.
Det smagte godt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.