Unternehmen hat geantwortet
Det er nemdt at bestille og de leverer hurtigt. De producerer de bedste eddiker, og derfor bestiller jeg dem og tager dem til Frankrig.
Unternehmen hat geantwortet
Vi elsker bare eddiker fra Westjysk smag. Graneddiken bliver bl.a.. brugt flittigt til alle former for mayonnaise og dressing der giver den lige den der… hmm hvad er det for et tvist… Øleddike er f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg blev meget overrasket over den fantastisk fine service som bestod af rigtig god indpakning, forskellige farvestrålende kort som reklame for hvad man handler med og ikke mindst et kort bundet med... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi tror på, at man kan smage forskel, når ting tager tid. Westjysk Smag brygger videre på de danske middelaldermunkes viden om naturens egne, kurrende kræfter, som de selv lavede urtemedicin af. Vi høster størstedelen af vores råvarer på vores gårds sprøjtefrie jord, fordi det har stor betydning for os, at vores likører er lokale og har samme gode smag flaske efter flaske.
Holstebrovej 112, 6900, Skjern, Dänemark

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
Dejlig vineddike og hurtig levering. Fin opskrift med i pakken

Altid helt fantastisk saft fra jer, - de ryger på mindre end 3 dage 😂👍🏻

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
Hurtig ekspedition! Og hvilke fantastiske produkter! Købte tre små likører for at prøvesmage (mælkebøtte, kvæde og marehalm), og det er virkelig lækkert. Mon ikke der snart lander en bestilling på en større flaske eller to?

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
Nøj hvor er deres safte gode. Jeg havde fået deres hyldeblomstsaft på en restaurant og det var den bedste jeg nogensinde har smagt. Så bestilte strakt nogen hjem til og valgte så også deres rabarbersaft og har da slet ikke fortrudt dette køb heller. Kan ikke sige så meget andet end Wow. Kommer til at handle med dem mange gange for fremtiden

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
Hurtig ekspedition. Modtog en fin pakke med en personlig lille hilsen :)

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
Fin og hurtigt levering, rigtig gode produkter, vi har prøvet noget af det og det er så godt 😊
Flot og personlig indpakning 🤩

Fantastisk oplevelse
Jeg fandt ved en tilfældig deres hjemmeside, ved en søgen på eddike, og jeg fandt hurtigt en “gavekurv” jeg skulle bruge som gave.
Hurtig fragt, flot indpakning. Alt var til fem stjerne

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
jeg oplevede at Vestjysk smag gør meget for at imødekomme mine ønsker.
Derudover god kommunikation, og hurtig svar på mail samt hurtig levering af bestilte varer

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
tusind tak for en hurtig og god betjening og nogle skønne produkter handler bestemt med jer igen

Antwort von Westjysk Smag - Likør og Eddike Bryggeri
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.