Lovidam

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

sämsta bolaget jag någonsin haft kontakt med . Minus 5 på allt produkten kontakten samt ingen som helst kvalite på det de säljer . Varning köp absolut inget av dem. går ej att returner eller att få... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en klänning som var allt annat än den på bilden, ville returnera och det skulle inte vara något problem bara jag betalade returen själv med spårbart. Nu snart 4 månader senare ligger pake... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

UNDER ALL KRITIK! Så dålig service, ännu sämre kvalitet på kläderna. Jag beställde en sweatshirt i stl L, fick knappt på mig den. Jag väger 57 kg, är 165 cm lång. Mailade till kundtjänst för r... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING! Beställde varor som aldrig kom fram, men krävdes ändå på att betala fakturan. En annan beställning var en klänning i strl XL, som är Strl small men märkt med XL. Där Lovidam vägrar att låta... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

Konstiga BH

Konstiga BH. Massor av hyskor och hakar både i framknäppningen och för axelbanden. Storleken är obefintlig. Ett riktigt bottennapp. Rekommenderar verkligen INTE köp av deras varor.

Sjukt besviken

Sjukt besviken. Köpte en klänning som inte inte ens ser ut som på bilderna samt storleken var sjukt liten. Skrev till dem om mitt problem och jag får svar att jag kan få tillbaka 10% utav mina pengar......

Blufföretag

Tyvärr kan man inte trycka ett stort minus framför stjärnan. Köpte och blev blåst på ett par sandaler, som verkligen inte uppfyllde beskrivningen på Lovidams hemsida. De går inte att använda. Stenhård plastsula, liten i storleken. Höga kostnader för retur, blev erbjuden 10% i avdrag av Lovidam. Ja, det blev läropengar, aldrig mer Lovidam.

Alltså skrattretande

Alltså skrattretande. Det värsta jag varit med om. Beställde en dress i xxl som var såå snygg i annonsen. Tyget var under all kritik och min dotter som är en xs kunde ha den men ser bedrövligt ut. Hon får använda den som pyjamas. Beställ INTE därifrån. Orkar inte bestrida för ser hur andra haft det så dom kan ta mina hundralappar och stoppa upp nånstans där solen inte skiner.🤬

2. September 2023

Oseriöst

Oseriöst. Efter 4 veckor och fortfarande ingen leverans.
När man mailar och ber om leveransdatum så får man samma svar,
Produkten är precis skickad och sitter fast i tullen ?! Och pga force major på flygplatsen kan det ta tid ? 😂🤷🏼‍♂️

Jag varnar för detta, bättre att leta vidare.

1. September 2023

Returpolicyn är värdelös

Returpolicyn är värdelös. Du får info att det är för dyrt för dig att skicka till Kina. Så du erbjuds istället ersättning på 10% av summan och får behålla det du inte vill ha 🤯

29. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan inte returnera varorna då det…

Man kan inte returnera varorna då det blir så dyrt så får man behålla varorna istället. Dåligt då det är svårt att veta hur kläderna sitter. Storlekarna är minst 1 storlek för liten. Jag har xl i vanliga fall men kläderna jag beställde är högst som en L .

28. August 2023

VARNING!

VARNING!
Lovidam är ett oseriöst företag som inte levererar.
Bojkotta Lovidam!!
Beställde från dom, men jag fick aldrig min beställning. Skrev mail till dom som bara krävde pengarna, och skyllde på leveransbolaget.
Mailade med leveransbolaget som hänvisade att jag skulle ta det med Lovidam där jag beställt varorna. Tillslut ringde jag klarna och förklarade för dom. Efter ca 2 månader av att försöka få dom att dra tillbaka fakturan, blev det nekat så jag behöver ändå betala 400 kr för varor jag aldrig fick.
Välj en annan sida/företag att beställa era varor ifrån.
Katastrof företag.

28. August 2023

Beställde sandaler, dålig kopia

Beställde sandaler som påstods vara I. Jacobsen. Har ett par hemma sedan tidigare. Fick ett plagiat, samma gjutning av sulan men utan märkesid, plastsula. Kom i vadderad påse, ingen info eller kvitto. Riktigt dåligt.

25. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skickade tillbaka ett par byxor

Skickade tillbaka ett par byxor. Gjorde det genom posthanteringen ok skönsberg sundsvall. Sedan har dom kommit fel påstår ni så nu vet jag inte var mina byxor är fick ändå betala dom för att inte hamna hos kronofogden. Bedrövligt tycker jag. Kommer aldrig handla mer hos er. Mycket besviken tycker ni ska ha retursedel.

15. Juni 2023

Varningen beställ aldrig från Lovidam

Hej alla som har skrivit omdöme här om Lovidam eller de som läser innan de blir lurade. Jag beställde ett par luftkudde skor hos de innan jag beställde jag läste om var skorna är tillverkade och de är bra om man har problem med benen det stod massa med fel info och videoklipp för att få folk köpa! jag fick jätte hårda dåliga skor, det stod de är tillverkade i Italien och massa andra lögn. när jag vill lämna tillbaka de de hade massa konstiga retur krav en av kraven man stå själv för returen till kina!! skorna kommer från Italien och de ska returneras till China man ska stå själv för frakten! beställer du nåt där du blir lurad. Lovidam är inget förtag de grejerna man ser hos de det finns på Temu jätte stort förtag i China det enda de gör är kopiera all info för den grejen du beställer på deras hemsida och klistra i Temu. De beställer bara åt dig och fördubbla priset, de har eget konto bara när man kommer till betalning de skickar den summan som varan kostar och resten behåller de till sig själva. de levererar ingenting så allt de har finns det på Temu med halva priset.
jag undrar om man kan anmäla dom? skriv gärna här råd, tips.

7. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Företagets idé bygger på att leverera…

Företagets idé bygger på att leverera varor som gärna gjorts reklam för hos lika skrupelfria sociala medier. Håller som bäst på att strida med Lovidam att då de skickat något jag inte beställt levererats ändå vill att jag betalar returfrakten. Handlade tack och lov med betalning via Klarna så innan vi är överens så får de förmodligen inte en krona betalt! Tänker inte ge mig i första taget, gangsterföretagen måste lära sig...

14. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr fick jag uppleva samma sak

Tyvärr fick jag uppleva samma sak, 10% i kompensation eller fixa returen själv.
Beställda byxor i storlek M passar möjligtvis en 9 åring, finns det inget sätt att stoppa deras verksamhet?
arg och besviken

17. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förfärligt material och inte det minsta…

Förfärligt material och inte det minsta likt bilderna på det jag beställd.

Känns orimligt att inte kunna returnera med enkelhet till ett företag.
Ska kolla upp vad jag kan ha för stöd i lagen för ångerrätten.

Vid kontakt för returer

” Vi är ledsna att höra att du inte är nöjd och vi förstår din situation.

Retur är dock inte kostnadseffektivt för dig.
Du måste stå för frakten för att returnera varorna.
Frakten är mycket dyr, är inte kostnadseffektivt för dig.
Vi rekommenderar att du behåller dessa varor och i ditt fall kan vi erbjuda dig en återbetalning på 10 % som kompensation.”

10. August 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mor skickade efter tre klänningar…

Min mor skickade efter tre klänningar men va inte dom som hon skickade efter så vi returnerade dom direkt men efter tre månader så ligger dom fortfarande kvar i tullen i kina och klarna vill ha betalt ,men fick att det är ut hämtat men dom vill inte registrera returen för dom vill ha pengarna

1. Juni 2023

Bluffbolag

Köpte två power banks som gick sönder efter ett par månader. Lovidam vägrar ta reklamationen. Köp aldrig något från dessa skojare.

10. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr