sämsta bolaget jag någonsin haft kontakt med . Minus 5 på allt produkten kontakten samt ingen som helst kvalite på det de säljer . Varning köp absolut inget av dem. går ej att returner eller att få... Mehr ansehen
Lovidam
Das sagen Bewerter
Beställde en klänning som var allt annat än den på bilden, ville returnera och det skulle inte vara något problem bara jag betalade returen själv med spårbart. Nu snart 4 månader senare ligger pake... Mehr ansehen
UNDER ALL KRITIK! Så dålig service, ännu sämre kvalitet på kläderna. Jag beställde en sweatshirt i stl L, fick knappt på mig den. Jag väger 57 kg, är 165 cm lång. Mailade till kundtjänst för r... Mehr ansehen
VARNING! Beställde varor som aldrig kom fram, men krävdes ändå på att betala fakturan. En annan beställning var en klänning i strl XL, som är Strl small men märkt med XL. Där Lovidam vägrar att låta... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fick en undermålig vara som säljaren…
Fick en undermålig vara som säljaren inte vill erkänna är felaktig eller att den marknadsförts felaktigt. Företaget erbjuder retur men som det så ofta är med dessa företag så kostar returen nästan mer än varan så returrätten är per definition icke-existerande. Det känns heller inte som en trygg returprocess. Blev erbjuden en 15% rabatt på priset med motiveringen att "detta äter upp hela deras vinstmarginal" vilket jag ifrågasatte och fick ett ganska oproffessionellt och spydigt svar på. Beställ inte härifrån!
Tyvärr ett bedrövligt företag som…
Tyvärr ett bedrövligt företag som skickar fel produkter och tvingar en att stå för returen själv eller få tillbaka 10% av kostnaden.
Handla inte av detta företag!
Skojeri företag handla ej här varorna…
Skojeri företag handla ej här varorna stämmer ej i storlek o utseende går ej att returnera.
I ordered two pairs of legging that…
I ordered two pairs of leggings that cost 680 sek. The package was left outside my door. This was not agreed. I had no notification that this was procedure as I usually pick up parcels from the local post office in the supermarket. The package was a flimsy plastic that could easily have been damaged along route.
When the leggings arrived they looked nothing like the photo online; thin material, way to large for a small.
I immediately sent a message to Lovidam stating my displeasure with the substandard quality of the items and asked for a return label.
They responded saying it was at my own cost but that it would cost me more than the price of the items to return, and they suggested I keep the items and offered me 10% off. No reputable company would do that. I fortunately had not paid before delivery as I had gone through Klarna. It seems that many have been suckered by this charlaton company.
From what I have read on this site it turns out some of you have actually tried to return your items but the items got lost and you had become responsible for making payment anyway! Coincidence?
DO NOT BUY FROM THEM. THE QUALITY IS EXTREMELY POOR, THE SIZING IS NOT CORRECT AND EXTORTIONATE IN PRICE WHICH YOU WOULD EXPECT ONLY FROM A DESIGNER BRAND.
Varning för att göra beställningar av detta företag!!
Oseriöst och ej kundorienterat företag! Beställde en tunika som inte alls stämde med beskrivningen. De totalvägrade att godta mitt klagomål trots att det var synnerligen välgrundat! Varnar för att beställa från dem!
Oseriöst
Oseriöst! Lurar en på pengar Bh 3pack köp en och få 2 gratis köptexxl de var sååå små passa mitt barnbarn som är 11år
Aldrig mer därifrån😠😠😠
Väntan Väntade nästan 4 veckor på varan,dåligt!
Väntade nästan 4 veckor på varan,dåligt!
Oseriöst företag!
Varken material eller mått stämde
Varken material eller mått fanns i annonsen. När jag bad om dem skickade de info och måttabell, men varken materialet eller måtten stämde.
Dessutom mätte ena axelsömmen 10 cm och den andra 8,5 cm!!
De krävde att jag skulle returnera till en adress i fastlandskina.. (porto ca 280 SEK) eller behålla tunikan och få en rabatt på 10%. (Tunikan skulle ha kostat 290 SEK)
Tack och lov att jag valde betalning via Klarna. De klev in och utredde ... och annullerade allt. Phew!
Jag fick en fläckig tröja
Jag fick en fläckig tröja. De vill att jag ska betala för retur till Kina med spårnummer för att returnera den. Helt otroligt. De anser att man ska betala returkostnaden för en vara som är defekt där DE skickat ut en skitig huvtröja alternativ 10 % rabatt om man behåller defekt produkt. Varning!
Har inte beställt något men jag ser på…
Har inte beställt något men jag ser på bilderna att deras produkter kommer från Wish. På wish säljes dessa produkter för 20% av priset.
Jag skulle ge dem noll om jag kunde.
Jag skulle ge dem noll om jag kunde.
Jag köpte två klänningar och så som alla andra skriver fick jag nåt helt annat.
Jag har rapporterat detta till Klarna och de har skrivit en anmärkning på företaget, de förklarade att om ett företag har många anmärkningar så får de avbryta samarbete.
Så min uppmaning är att ni som har råkat ut för bedrägeri och falsk marknadsföring anmäl detta, så kan vi tar ner Lovidam.
Aldrig mer!
Lurendrejeri med att säga att man skickat rätt produkt fast man inte har de. Trodde klarna skulle stå upp för konsumenterna men absolut inte
Extremt lurendrejeri
Beställde klänning i bommulsmix, fick en klänning i 100%polyester, fel färg och fel mönster. Kom 9 dagar för sent.
Jag skickar att jag fått fel produkt, det enda svar man får är: vi har skickat rätt produkt, det kan vara ljuset som gör att klänningen ser annorlunda ut!
Haha, så skrattretande.. Sen skriver dom att det måste vara en förlust för er då vi endast tjänar 10% på varan själv...
Synd att man inte kan sätta noll. Bluff!!!
Synd att man inte kan sätta noll. Inte ens värda en stjärna.
Bluffbolag. Du får inte det du beställt.
Dyrt och usel kvalitet. Köp inget här. Varning!!
Bluff bluff bluff
Bluff bluff bluff , skulle skriva vad som hänt mig men orkar inte. Nu varnar jag andra köpare, låt bli det är som att slänga pengar i sjön. Så varning för den Lovidam, blir förvånad att Klarna vill kopplas till detta företag.
Produkten jag köpte stämmer inte med…
Produkten jag köpte stämmer inte med bilderna som visades i deras reklam. Produkten kom mycket sent och var i mycket dålig kvalitet OCH varan hade produktionsfel. Kan inte användas. Retur och återbetalning bara om jag betalar returen. Värdelös kundservice. HANDLA INTE AV DETTA BLUFFFÖRETAG!
Stor bluff
Så dålig kvalitet och håller inte alls måttet, ingen retur sedel och bara massa jobbiga mail när man ska försöka returnera. Bluff företag!
Verkligen besviken!!!
Ser VERKLIGEN INTE ut som på bild!!!!!! Tur att jag inte lagt ut så mycket pengar ändå. Ser ut som en clown i kläderna. Beställ inte därifrån!!!!
Uselt
Hela företaget är en stor bluff. Uselt företag rakt igenom i klädernas kvalitet och hur de behandlar sina kunder. De borde STOPPAS i sitt samarbete med Klarna. Jag handlade för 1640 kr och kläderna går inte att använda. Helt felsydda. Varnar er för detta företag!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.