Lookiero Bewertungen 248

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitt första paket var spännande att få, beredd på att få skicka tillbaka större delen då jag gått ner 25 kg i vikt och var lite osäker i vilken stl jag befinner mig. Döm om min förvåning när allt pas... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina kläder och bra service. Krånglat lite med leveranser och returer sedan de bytte från UPS till Postnord, men Lookieros kundsupport har alltid svarat snabbt och löst ev problem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tyvärr så är jag inte nöjd, jätte sen leverans, när den väl skickas så får man direkt meddelande om att man har 5 dagar på sig att välja. När sista dagen passerats så hade inte kläderna kommit. Om jag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har tidigare fungerat smärtfritt men nu när jag inte får min retur att fungera. Har testat både på UPS (som tidigare fungerat klanderfritt) och Postnord, så fungerar inte min returetikett, och trots a... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Vom Unternehmen geschrieben

Lookiero är din personliga online Personal Shopper-tjänst. Du får 5 noggrant utvalda plagg levererade i en box att prova hemma. Behåll det du gillar och betala bara för de plagg du vill ha!

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

248 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 58 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra urval, perfekt passform, lätt att returnera

Min första box var okej. 3 av 5 plagg behöll jag. Har fått två boxar efter det, och båda har varit ett urval av kläder som passar mig perfekt. Jag har varit noga med att beskriva min stil, vad jag vill framhäva, vad jag absolut inte vill ha (skor, ytterkläder, etc) och vad för slags kläder jag vill ha (vardag, färger, jeans, skjorta, preppy, lite festligt osv osv) Jag har valt ungefär vad jag är beredd att ge för ett plagg, och vilka större kedjor jag normalt sett handlar på (Kappahl, hm osv)
Jag är inne dagligen och gillar/ogillar förslagen, vilket i slutänden gör att min box blir mer exakt. Retursedel och returpåse ligger i boxen. Enkel hantering och jag är enormt nöjd. Får 5 plagg var tredje månad.

30. Januar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt och kul

Jag fick hem kläder helt i min smak fast med små detaljer som satte touchen på looken. Blev så imponerad att min personal shoper lyckades hitta så rätt så snabbt! Supernöjd och kommer absolut göra om detta igen då det var ett kul sätt att prova och köpa nya kläder!

22. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I love the "Lookiero experience"!

I love the "Lookiero experience"!! You can choose style, colours, brands how ever you like them and also the amount of money you like to spend on each detail.
My personal shopper is the best!!

16. Januar 2026

Varit kund i snart 1 år

Varit kund i snart 1 år. Älskar plaggen jag får hem, oftast blir det 4 av 5. Då och då blir det 5 av 5. Sällan blir det 3 av 5. Aldrig skickat hem allt.

16. Dezember 2025

Antwort von Lookiero

Tack för din kommentar, vi är verkligen glada att de artiklar som din stylist valde ut passade dig så bra!
Vi ser fram emot att skicka fler boxar med nya plagg till din garderob!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jätte snälla mäniskor som jobbar hos…

Jätte snälla mäniskor som jobbar hos Lookiero, alltid hjälpsam. Mycket nöjd!

3. November 2025

Hej Nika,

Tack så mycket för din kommentar, vi är glada att Lookieros tjänst har tillfredsställt dig och att vi har lyckats uppfylla dina behov och besvara dina frågor.
Vi ser fram emot din nästa beställning och hoppas att vi ses snart igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rolig och praktisk tjänst.

Rolig och praktisk tjänst.

3. November 2025

Hej Josefin!

Vi är glada att din box har gjort din dag lite gladare.
Tack för din kommentar och vi ser fram emot att träffa dig igen i nästa Lookiero. Vi ser fram emot att välja ut nya looks som är specialdesignade för dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fina kläder som passar min stil

Fina kläder som passar min stil, men skulle önska mer kjolar och klänningar

30. Oktober 2025

Hej Christina,

Tack för din kommentar, vi är glada att du gillade plaggen du fick.
Om du vill se andra typer av artiklar kan du skriva till din personliga shopper. Kom ihåg att du kan lämna dina kommentarer när du beställer en Lookiero eller när du checkar ut.

Vi hoppas att vi ses snart igen, vi ser fram emot att skicka fler artiklar som är utvalda just för dig

Hej Catrin,

Vi är glada att du gillade de plagg som din stylist valde ut åt dig.

Vi hoppas kunna överraska dig med dina framtida beställningar!

Roligt

Roligt, spännande och får mig att tänka om! Enkelt att returnera, men många nya oväntade plagg i garderoben, väldigt kul!

24. Oktober 2025

Hej Jenny,

Tack för din feedback, vi är verkligen glada att höra att din Lookiero-box har gjort din vardag lite gladare.
Vi hoppas att vi ses snart igen, vi ser fram emot att överraska dig igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra och fint mottagande och snabba…

Bra och fint mottagande och snabba leveranser.

23. Oktober 2025

Hej Pernilla,

Tack för din kommentar, vi är verkligen glada att höra att din upplevelse med Lookieros tjänst har varit positiv i alla avseenden.
Vi ser fram emot att skicka nästa box och att välja ut fler plagg som är specialdesignade för dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Blev så positivt överraskad över hur…

Blev så positivt överraskad över hur mycket jag gillade mitt första paket! Har redan rekommenderat er till många :)

22. September 2025

Hej Lovisa,

Vi är verkligen glada att din Personal Shopper lyckades överraska dig med din Lookiero!
Tack för att du delade din kommentar och rekommenderade oss till dina vänner.
Vi ser fram emot din nästa beställning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tycker det fortfarande är roligt när…

Tycker det fortfarande är roligt när jag får se vad min personal shopper har valt åt mig

19. September 2025

Hej Caroline,

Tack för din feedback.

Vi är glada att du har haft en positiv upplevelse med Lookiero och att din stylist har valt kläder som passar dig perfekt!

Vi ser fram emot din nästa beställning och hoppas att vi kan överraska dig igen.

Pse see my review 4 days ago

Further new update.......And their reply is in German......still not got refund.,.........New update, seems they refunded wrong amount but they will now fix this. I'm still feeling jaded and unsure due to 3 days of emails, letter writing to fix something that was not my fault.
Pse see my review 4 days ago. I did everything Lookieros asked for Inc Declaration, heard nothing since. I reviewed a refund of £22 with no explanation. I should be refunded £90. I have since sent further emails to customer support but am getting no replies. This is infuriating and distressing.

6. Oktober 2025

Dear Linda,

We sincerely apologize for the inconvenience this has caused. Our team has already processed the corresponding refund.

If you have any questions, please do not hesitate to contact us.

Kind regards

Lookiero Customer Service

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tycker om allt kläder som ni väljer bra…

Tycker om allt kläder som ni väljer bra kvalitet

10. September 2025

Hej Darley,

Tack för din feedback.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jättebra kläder men returfrakten svår

Jättebra kläder men returfrakten nu senast var väldigt bökig att fylla i. En massa information man skulle besvaras.

9. September 2025

Hej Anna,

Tack så mycket för din feedback.
Vi är glada att du gillade de plagg du fick.
Vi kommer att ta hänsyn till de problem du hade med returen till Lookiero för att kunna förbättra vår service. Kom ihåg att kundtjänsten alltid står till ditt förfogande och att du kan kontakta oss på https://support.lookiero.com/hc/se om du har några problem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Behöll allt i tre paket…

Alla tre paket jag fått innehöll toppenkläder som jag behöll.
En gång var byxorna förstora som jag då skickade in för byte och det tog bara två dagar att få ett par byxor som passade ✨️
Jag är helnöjd! Skönt att inte behöva handla samtidigt som det blev kläder jag förmodligen inte vågat välja själv, kombinerat med sådant som var klockrent jag 😉

16. September 2025

Hej Nancy!
Tack så mycket för din kommentar! Vi är verkligen glada att höra att din stylist har skickat perfekta plagg till dig och förnyat din stil.
Vi ser fram emot att förbereda ett nytt urval som är skräddarsytt just för dig!

Just what I needed

Just what I needed, some fresh vibes I wouldn’t choose for myself. I kept 1 item and found 1 half price in Debenhams. Will defo do again, just make sure you’re on it with managing your subscription as you can choose infrequent boxes at your control.

18. September 2025

Dear Lisa,

Thank you so much for your lovely feedback! We’re delighted to hear that Lookiero brought some fresh vibes to your wardrobe and helped you discover pieces you might not have chosen yourself. It’s great to know you found something you loved and are excited to shop with us again!

We also appreciate your tip about managing subscription frequency — it’s a great way to keep things flexible and tailored to your schedule.

If you ever need any assistance or styling advice, don’t hesitate to reach out. We look forward to styling your next box!

Best wishes,

Återbetalar 45% i rabatt för en reklamation

Hade bara positivt att säga fram tills idag.

I min box i juli valde jag att behålla ett par skor för strax under 1000-lappen. 2 månader har nästan hela skon lossnat från yttersulan och jag reklamerar. Skon är alltså obrukbar efter två månader. Dom erbjuder mig en inneliggande rabatt på 374 kr 🤬

Vågar givetvis inte handla mer från Lookiero med tanke på att saker faktiskt behöver reklameras och då vill jag känna mig trygg.

18. September 2025

Hej Cecilia,

Vi beklagar att din upplevelse med Lookiero inte varit positiv. Vi kommer självklart att ta hänsyn till det inträffade för att förbättra vår service.
Vi hoppas att du vill ge oss en ny chans i framtiden.

Lookieros kundtjänst

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr