Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan. Bra men inte fancy hotell i Wagrain som var en ny och mycket bra skidort för mig. Nära till lift. Väl fungerande fly... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kort flygtid och kort transfer. Så skönt. Bra avgångstid från Arlanda så man slapp gå upp kl. 04:00 för att hinna. Lite snålt med bara 15 kilo i resväskan. Det funkar inte på en skidsemester. Bra hote... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Redan köpupplevelsen var över förväntan. Tydlig information, personlig service, tålmodig säljare som vände och vred på olika alternativ. Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket bra sista minuten paketpris för egen transport. Bra boende på Villa Avisio i Canazei. Värden Filippo som gav fantastiskt bra service och var väldigt trevlig. Fri transfer till och från huvud... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.
Kyrkogatan 20-22, 411 15, Göteborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bra boende på Lion Alpins egna hotell i Schladming. Transfern var smidig, frukost och middag var bra.
Men det som sticker ut och ger den extra höga poängen var Lion Alpin guiderna; hjälpsamma, trevliga, engagerade och med ett ständigt leende på läpparna. Kunde inte varit bättre.

Antwort von Lion Alpin
Mycket bra läge på hotellet vi bodde på. Bra service och god mat! Vi kommer gärna igen!

Antwort von Lion Alpin
Överskådligt enkelt och väldigt tydlig information/bokning

Antwort von Lion Alpin
Hotel Kirchboden in Wagrain is a very nice hotel in a good location with an excellent restaurant, evening meals are very good. My only improvement comment has to do with the fact that restaurant staff are also doubling as bartenders in the bar, sometimes with mixed results. Specialised bartenders would make sense.

Antwort von Lion Alpin
Vi var ett gäng på sex grabbar som åkte ner till St.Anton. Allting gick väldigt smidigt från att vi landade i Ischgl tills vi var ute i backarna. Planerar redan nästa till Italien nästa år. Tack för en grym vecka Lion Alpin!

Antwort von Lion Alpin
Afterski team Sweden resan som Lion Alpin ordnar varje år till Zell am See måste vara världens roligaste skidresa. Innehåller allt man vill ha och även de man inte visste man ville ha. Guiderna från afterski team Sweden visar en hytter på berget som är helt unika.
Ska man göra en resa till Österrike ska man åka med på den resan. Afterski team Sweden är Sveriges skönaste landslag. 🇸🇪❤🇦🇹☀️🍺🤘

Antwort von Lion Alpin
tack för en supervecka i Canazei, Dolomiterna. Hotel Italia var utmärkta - bra service, god mat, trevlig personal. Rummen var basic men vi hade ju baren att sitta och umgås i.
Reseledningen var bra och trevlig förutom aviseringen inför hemfärd, som inte stämde.

Antwort von Lion Alpin
Hade en fantastisk resa till Zauchensee med Lion Alpin! Bra organiserat med hämtning på flygplatsen i Salzburg, transport till hotell, frukost, middag och aktiviteter varje dag. Fint bemötande av samtliga guider, en toppenresa helt enkelt!
Ett litet förbättringförslag är att inkludera fler varma pesce/vego-alternativ på frukosten. Det fanns äggröra, men det hade varit fint med stekt potatis/svamp eller bönor också. I övrigt jättebra frukost och gott kaffe, bara en sådan sak!

Antwort von Lion Alpin
Väldigt nöjd med resan till Canazei, Dolomiterna med Lion Alpin! Resan bra, superbra respons och info inför resan, väldigt bra guider på plats och fint av Andreas att ringa en vecka innan bara för att kolla att allt var under kontroll! Boendet precis som förväntat, resan ok, rättvisa och bra beskrivningar på hemsidan.
Det som faktiskt kunde vara bättre är
- mer information om själva transfern (ut och hem), vad händer när vi kommer till Innsbruck? Vilken buss? Stopp för rast / mat?
- ännu mer bilder , info, så man får en bättre "på-platsen" känsla innan resan. Hur är detta boende, vilka restauranger finns, annan info om byn, var ligger den lift man startar dagen vid etc

Antwort von Lion Alpin
Super ställe med fantastisk skidåkning och reseledarna Matilda,Matilde och Edgar som förgyllde vår vistelse 😍

Antwort von Lion Alpin
Bodde på hotell Kirchboden, bra storlek på rummet saknade dock balkong fanns inga rum kvar med balkong. Bra mat och trevlig hjälpsam personal i restaurangen. Nära till skid buss och backar. Trevliga guider

Antwort von Lion Alpin
Väldigt smidigt och över förväntan. Från bokning och kommunikation till mottagande, boende, mat och service. En underbar vecka i Wagrain. Stort tack!

Antwort von Lion Alpin
Bra service under hela vår vistelse i Canazei. Väldigt välskött skidsystem dolomiti superski och duktiga värdar samt trevliga utflykter. Superbra service på Villa Avisio! Att vädret var strålande hela veckan gjorde inte saken sämre. Helt perfekt!

Antwort von Lion Alpin
Precis tillbaka från resa till Wagrain. Hotell Wagrainer Hof levererade en mycket angenäm vecka med mycket bra halvpension. Fin wellness avdelning med pool, Relax och 4 olika bastu. Bra skidåkning i 4-5 orter. Flyg och transfer fungerade mycket väl. Enda besviken var vädret tyvärr.

Antwort von Lion Alpin
Kom precis hem med familjen från en vecka i Wagrain med Lion och vi är supernöjda!
Bodde på Grafenberg Resort och allt var kanon!
Rent och snyggt överallt med en fantastisk spa del med pool och bastu.
Personalen på hotellet och guiderna var alltid trevliga och hjälpsamma och var tillgängliga alltid. Bra utrymmen för skidor och pjäxor.
Kommer definitivt att åka med Lion igen!

Antwort von Lion Alpin
Fantastiskt boende och väldigt bra guider som gjorde det lilla extra för att toppa en redan superbra resa
Stort tack för en verklig upplevelse

Antwort von Lion Alpin
Rent och fräscht. Tillräckligt med husgeråd för matlagning till flera personer. Diskmaskin! Trevligt med en liten hall mellan toaletten och det kombinerade köket/vardagsrummet. Bra med förvaringsmöjligheter och krokar. Sköna sängar. Fungerande WiFi. Flera vägguttag så alla hade möjlighet att ladda sina olika devices. Balkong. Utsikt mot gatan och mot Mottolino. Saknade info från hotellet om vad som gällde för gästerna, t ex gällande sopor. Låsbara skåp till skidor och pjäxor - bra. Pjäxtorken fungerade inte, men lagades efter några dagar. Mycket nära till mataffär, skidbacke, skiduthyrning och bra restauranger. Serviceinriktade och trevliga guider som månade om oss gäster.

Antwort von Lion Alpin
Fantastisk vecka med härlig skidåkning och med ett fantastiskt boende på hotell Miramonti! Rekommenderas varmt.

Antwort von Lion Alpin
Fantastisk personal, hjälpsamma och bemötande i både backen och på flygplatsen. Mat,städning, skidåkning i världsklass

Antwort von Lion Alpin
En helt fantastiskt fin vecka i en mysig liten by med detta superfräscha hotellet med nära till lift, trevlig personal, magisk mat och alla tänkbara bekvämligheter. Att det sen kom massor med snö och därefter sol gjorde inte upplevelsen sämre. Väldigt nöjda!

Antwort von Lion Alpin
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.