Gott och konstruktivt bemötande vid bokning. God uppföljning fram till resan. Bra men inte fancy hotell i Wagrain som var en ny och mycket bra skidort för mig. Nära till lift. Väl fungerande fly... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kort flygtid och kort transfer. Så skönt. Bra avgångstid från Arlanda så man slapp gå upp kl. 04:00 för att hinna. Lite snålt med bara 15 kilo i resväskan. Det funkar inte på en skidsemester. Bra hote... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Redan köpupplevelsen var över förväntan. Tydlig information, personlig service, tålmodig säljare som vände och vred på olika alternativ. Deras eget hotell hade lika service minded personal som gav... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mycket bra sista minuten paketpris för egen transport. Bra boende på Villa Avisio i Canazei. Värden Filippo som gav fantastiskt bra service och var väldigt trevlig. Fri transfer till och från huvud... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lion Alpin startades i början på 80-talet och är idag en del av Skandinaviens största alpresearrangör, koncernen SkiTravelGroup. Vi arbetar med att skräddarsy och utveckla unika paketresor till familjer, grupper och par. Våra skidresor går till Alperna, närmare bestämt Österrike och Italien.
Kyrkogatan 20-22, 411 15, Göteborg, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lions mycket unga personal var trevliga och bra på alla sätt. Jag anmälde mig inte till några aktiviteter men jag upplevde att de alltid fanns till hands via ett mobilnummer om jag skulle behöva deras hjälp på något sätt.
Stort extraplus att de ringde mig innan avfärd bara för att kolla läget samt även skickade SMS under vistelsen för att kolla att allt var okej. Jag har aldrig upplevt det tidigare med någon annan arrangör och även om det inte är nödvändigt så är det en trevlig gest som uppskattas.
Jag anmälde mig inte till några aktiviteter men det fanns något varje dag om man är intresserad av det.

Antwort von Lion Alpin
Åkte till Schladming v8 med Lion och det var verkligen friktionsfritt.
Trevlig personal och allt klaffade. Bodde på Planai och kan rekommendera det.

Antwort von Lion Alpin
Redan från incheckningen på Arlanda gick allt hur smidigt som helst. Inga väntetider i onödan, lätt med allt bagage och specialbagage. Flygen höll tiden. Bra bemötande på flygplatsen i Salzburg. Lättillgängliga och supertrevliga guider under hela vistelsen och många trevliga aktiviteter under veckan. Hotellet Kirchboden var bra med pool och god mat. Till och med vädret var på vår sida. Det enda som vi kunde ha önskat mer av var snön i offpisten. Vi åker gärna till alperna med er igen.

Antwort von Lion Alpin
Att hotellet (Enzian) var väldigt fräscht, jättetrevlig personal och guider, att det bjöds på kaffe o kaka på em, mysig lounge där många hotellgäster sammanstrålade efter skidåkningen em samt efter middagen på kvällen, perfekt med wellnessavdelning-badade i inomhuspool och ångbastu varje kväll, jättesköna sängar och sängkläder, otrolig service med att man kan skicka bud med guide som handlar matvaror åt en i närmsta by, så bekvämt att hotellet låg 100m från huvudliften, fin utsikt över pisterna från balkongen, otroligt god och fräsch mat, saknade ingenting på frukostbuffén, så så bra!!

Antwort von Lion Alpin
Vi åkte till Canazei med Lion på Sportlovet. Väldigt bra paketerat med skidhyra, liftkort och halvpension. Bra pistvisningar och utflykter i det enorma skidsystemet och mycket engagerade och serviceinriktade guider.

Antwort von Lion Alpin
Vi reste till Schladming med Lion Alpin. Guiderna Elin, Elton och Sofie åker jag gärna med igen. Allt fungerande och hotellet överträffade förväntningarna vi hade. Vi bodde på Hotel Planai.

Antwort von Lion Alpin
Åkte med hela familjen + 2 andra familjer till Schladming med Lion i år, och vi hade en superbra upplevelse. Bodde på Planai vilket är ett kanon hotell precis vid liften med halvpension. Trevliga och kunniga guider med en känsla för service. Samtalet man får en vecka innan resan känns proffsig och ökar upp pulsen och suget på att komma ner. Personalen i Göteborg ska ha stor eloge för deras fina service och tålmodighet med alla frågor man har innan resan.
Andra året i rad vi åkte med Lion och det blir definitivt Lion nästa år också!

Antwort von Lion Alpin
Vi hadde en utmerket leilighet på Grafenberg resort, inkludert en praktisk skikjeller med låsbare skap og skotørkere! Transporten med egne ski fungerte utmerket. Vi opplevde ingen matkø ved frokosten (spiste ved 8-tiden) og ved middag (fra kl 18). Hyggelig overraskelse med kake og kaffe etter skituren (16-17). Kort vei til gondolheisene var et pluss, som transporterte oss til Grafenberg eller G-link forbindelsen til Flachau. Flott skiområde med varierte løyper! Langrenn anbefales ikke for viderekomne, alt for flate løyper nede i dalen, et godt stykke unna hotellet. (Hvilket barna verdsatte :)) Alpinopplevelsene var supre, med mange trivelige restauranter i bakkene!

Antwort von Lion Alpin
Resan överträffade våra förväntningar både med resa och boende. Mycket trevlig och kunnig personal

Antwort von Lion Alpin
Boendet mkt bra men tyvärr alldeles för långa mat köer både till frukost och middag. Kunde organisera det bättre. Sen var tyvärr deras kälkåkningsaktivitet inte bra då det inte gavs någon information o chokladen var odrickbar.

Antwort von Lion Alpin
Välorganiserad resa till fin ort med bra skidåkning och utmärkt hotell!
Guiderna stack ut lite extra: omtänksamma och väldigt tillgängliga. Vi kunde till och med skriva inköpslista och de handlade åt oss (finns ingen affär i Zauchensee). Det är fin service!

Antwort von Lion Alpin
Gott utbud av frukost och middag. Servering vid bordet. Trevligt och personligt bemötande. Utbud av spa, pool och gym.

Antwort von Lion Alpin
Allting fungerade som förväntat, bra info och trevlig personal

Fint boende i st Anton
Trevlig och hjälpsam personal på plats

Antwort von Lion Alpin
Hela upplevelsen var otroligt smidig och bra uppstyrd. Bokning, allt fixat klart och grym personal hemma och på plats som hjälpte till med vad det än behövdes.
Fanns mycket aktiviteter planerade som man kunde vara med på som va väldigt bra uppstyrt och rekommenderar att man hakar på dessa. Tusen tack för toppen service, ser fram emot att boka resa med er igen nästa år!

Antwort von Lion Alpin
Dette var vår første reise med Lion Alpin, og vi ble virkelig imponert over hvor godt ivaretatt vi følte oss under oppholdet. Guidene var veldig hyggelige, imøtekommende og profesjonelle, og de arrangerte en rekke morsomme aktiviteter for oss å delta på. Leiligheten vi bodde i var sentral og komfortabel, og det var en stor bonus at guidene stakk innom for å sjekke inn med oss i løpet av uken. Skianlegget i Canazei var også helt fantastisk, og med strålende sol nesten hver dag gjorde det vårt opphold helt prima. Alt i alt en fantastisk ferieopplevelse, og vi kan anbefale Lion Alpin til alle som ser etter en uforglemmelig skiferie i alpene!

Antwort von Lion Alpin
Vi bokade en resa med Lion Alpin till Italien för att åka skidor under vecka 4. Allt fungerade helt perfekt, tom över förväntan.
Servicen var fenomenal och hela processen fungerade ypperligt. Allt från: Bokning, resa, transer och service på plats. Boendet var väldigt trevligt och låg mitt i byn. På plats så hjälpte guiderna oss med allt ( de var oerhört proffesionella och trevliga) de såg till så vi hade all information om evenemang, skidturer, afterski mm för att vi skulle kunna vara med på det vi ville.
Första gången vi reste med Lion Alpin men absolut inte den sista. Vi sitter redan nu och förbereder var vi vill resa med Lion nästa år.

Antwort von Lion Alpin
Verkligen serviceinriktad personal i Zauchensee. Trevliga, hjälpsamma och gav det där extra leendet.
Trevligt hotell, nära till liften, fin skidåkning. Japp. Men det är ändå personalen som sticker ut.

Antwort von Lion Alpin
Bra boende på Lion Alpins egna hotell i Schladming. Transfern var smidig, frukost och middag var bra.
Men det som sticker ut och ger den extra höga poängen var Lion Alpin guiderna; hjälpsamma, trevliga, engagerade och med ett ständigt leende på läpparna. Kunde inte varit bättre.

Antwort von Lion Alpin
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.