Linhardt Auto Bewertungen 31

4,7

Endnu en gang super service, bedste mekaniker ever 💪. Og altid et dejligt smil - tak.

Jeg har ikke været på værkstedet men da jeg stod med kølerhjelmen åben og olie ud over hele motorrummet på en rasteplads på Sjælland og prøvede at lave en gal løsning på at olieproppen var røget ko... Mehr ansehen

Vi har brugt Lindhardt auto et par gange, både til køb af en bil og rep af en anden. I den forbindelse har vi fået den bedst service man kunne ønske sig, samt tid og ro til at svare på spørgsmål og gi... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Reparation af alle bilmærker. Køb, salg og bytte af brugtvogne for enhver pengepung. Ingen opgave er for stor eller lille! Vi arbejder med kunden i centrum - det er vigtigt for os, at du føler dig vel informeret. Vi tilbyder fleksibel finansiering, både til reparation og bilkøb. Gratis lånebil!

4,7

Hervorragend

Godt

God kontakt og god service.

14. November 2016

Antwort von Linhardt Auto

Vi er så glade for i er tilfredse! Håber det gik godt med velkomst af det lille nye familie medlem, og tillykke med lille F :)

Super firma

Super firma. Altid glad Mekaninker , og kontor dame er mega søde

6. November 2016

Tak for de fine ord :)

Imødekommenhed--bilservice--viderestilling til bilsyn --alt under 2 timer-- 5 stjerner

Dette er stedet, en mindre virksomhed, hvor det handler om at dit køretøj får en god behandling.
PÅ hjemvejen har du en klar aftale med dig selv at her vil du komme igen.
5 store stjerner

5. November 2016

Antwort von Linhardt Auto

Tusind tak for de fine ord! Vi er så glade for, at vi fik lov at hjælpe dig. Vi glæder os til, at se dig igen :)

God Service

God service ........

Antwort von Linhardt Auto

God service til gode kunder ;) Vi håber de nye vinterdæk får dig godt kørende!

Perfekt levering!

Kører gerne 20 km. for at få Rene til at lave min bil (denne gang var det dog kun nye vinterdæk) .

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de fine ord! Det er dejligt, at gense kendte ansigter.

Super godt sted

Altid tid stemning og super god serves.

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de fine ord:) God weekend til dig og familien!

God service

Altid god service og tingene er i orden når du køre der fra

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de 5 flotte stjerner.. Hils Bettina og god weekend til jer begge :)

Service - på højt plan.

Sublim service, personlig betjening.
Vi er MEGET tilfredse 😊

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de fine ord! God weekend :)

Riggig god service

Der er så skønt at komme der nybagt kage står klar kaffen er godt varm, og alt det kan man nyde mens Rene laver bilen

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de fine ord Karin :) God weekend!