Linhardt Auto Bewertungen 31

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endnu en gang super service, bedste mekaniker ever 💪. Og altid et dejligt smil - tak.

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Reparation af alle bilmærker. Køb, salg og bytte af brugtvogne for enhver pengepung. Ingen opgave er for stor eller lille! Vi arbejder med kunden i centrum - det er vigtigt for os, at du føler dig vel informeret. Vi tilbyder fleksibel finansiering, både til reparation og bilkøb. Gratis lånebil!

4,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

1000 tak Alex

Jeg har ikke været på værkstedet men da jeg stod med kølerhjelmen åben og olie ud over hele motorrummet på en rasteplads på Sjælland og prøvede at lave en gal løsning på at olieproppen var røget kom lærling Alex forbi. Sikke et held!! Han advarede mig mod at køre videre.... og fandt så olieproppen der var gemt og klemt i motoren!
Tak for hjælpen - du reddede dagen med venlighed og hjælpsomhed...
Vh
Eva

30. April 2018

Ærlig og reel mekaniker

Ærlig og reel mekaniker der ikke prøver at snyde dig. Han siger hvis en rep ikke kan svare sig. Og servicen er bare i orden.

5. April 2017

Tak for flotte ord.
Det er dejligt når vores grundprincipper, om tillid og tryghed når ud til vores kunder - og værdsættes :)

God dag

Super værksted

Altid super god service og gode priser mvh Carsten

Antwort von Linhardt Auto

Hej Carsten. Tak for de fine ord, vi bliver så glade når vores kunder er tilfredse! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service og et smil på læben. Har været yderst tilfreds hver gang min bil er blev tjekket igennem eller lavet.

Antwort von Linhardt Auto

Hej Joan. Tak for roserne, Vi er glade for dine oplevelser her hos os har været gode! :)

super service

simpelthen super service og pragtfulde mennesker

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de flotte ord! Vi er glade for, at i har haft en god oplevelse med os og vores arbejde :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service meget professionelt arbejde stor viden og erfaring kan varmt anbefales

10. Februar 2017

Antwort von Linhardt Auto

Hej Knud og Anne Marie. Vi er glade for, at i er blevet glade for resultatet - det blev også super flot!

Super

Dygtig og meget kompetent mekaniker

4. Februar 2017

Tak for de fine ord :)

perfekt

dette er et sted man møder venlighed forståelse og en god snak om tingene med et snit af humor.

3. Februar 2017

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de flotte stjerner og roserne!

Værksted med stor kvalitet

Her bliver man taget godt imod.
De er meget venlige, flinke og rare. Værksted med stor kvalitet.
De servicere vores biler og gør det altid til fair og laveste pris.
Jeg føler mig helt i trygge hænder når vi aflevere bilen.
Øv man kun kan give 5 stjerner, for de fortjener flere.👍👍👍
Kan varmt anbefales.

3. Februar 2017

Antwort von Linhardt Auto

Et stort og ydmygt TAK - hold nu op en dejlig anmeldelse at starte weekend på!

Super godt service

Jeg vi helt klart anbefale værksted til andre super godt service

29. Dezember 2016

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de flotte stjerner!
Dig og dine ønskes et lykke bringende nytår, vi glæder os til at se dig i 2017!

Stor anbefaling

Rigtig venlig betjening. Dejligt med forklaring på det udførte arbejde. Kommer helt sikkert igen.

21. Dezember 2016

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de flotte ord! Vi glæder os til at se dig igen - Glædelig jul og et lykkebringende nytår ønskes du og dine

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God fagligt og professinelt stykke arbejde

Fik en god fagligt rådgivning af dygtig mekaniker der havde et godt indblik i bilens tilstand.

13. Dezember 2016

Antwort von Linhardt Auto

Tak for de fine ord Jens.
Glædelig jul og godt nytår til dig og dine fra os hos Linhardt Auto

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel service og rar mekaniker

Vi har brugt Lindhardt auto et par gange, både til køb af en bil og rep af en anden. I den forbindelse har vi fået den bedst service man kunne ønske sig, samt tid og ro til at svare på spørgsmål og give vejledning til hvordan vi bedst passer vores biler.

6. Dezember 2016

Antwort von Linhardt Auto

Tak for den flotte anmeldelse! Vi ses :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service med et smil fra Rene og Line.
Mens man venter på bilen fik gummi på, kom Line med kaffen.
Tak vi køre gerne lidt efter denne service.

21. November 2016

Antwort von Linhardt Auto

Tak fordi i vælger, at krydse bæltet for at komme ned til os! Vi glæder os til, at se jer næste gang :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr