Linexstore Bewertungen 26

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb na lang overleggen met Anna, zij is van linexstore,een camera set gekocht,Anna zou dan mij een link sturen met 20 euro korting ,nadat ikink heb ontvangen heb ik meteen besteld en betaald ,en be... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niks hier kopen via bol .com hier een scooter voor me kids gekocht 2 allebei na 3 dagen kapot na 4 weken krijg bol.com een terugkoppeling dat er schade zit terwijl ik ze netjes had verpakt in een doos... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoverkart gekocht via bol com ,na 1 dag blokkeerden de hendels vaak ,retour gestuurd ,ik zou een andere of gerepareerde krijgen ,bijna 2 maanden ondertussen verder en nog steeds niet ontvangen Al... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een elektrische auto gekocht. Ik had moeite met het installeren van de auto. De remote control werkte niet en ik wist niet hoe je de wielen moest vast maken. Via de app op een eenvoudige manier ben ik... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hoverkart besteld voor mijn dochter

Hoverkart besteld voor mijn dochter, echter ik kreeg een reeds gebruikte met de nodige beschadigingen. Foto gemaakt en via de mail verzonden, week later krijg je een mail dat zij geen foto hebben ontvangen, terwijl deze bij mij in de geschiedenis stond, ah fijn netjes weer foto gestuurd en ja, toen was het stil en nog steeds, waardeloos bedrijf snap niet dat Bol.com hier mee werkt, trouwens Bol is ook niet de goedkoopste hoor, mankeert ook het een en ander aan. Er staat één ster, helaas kon ik niet nul aangeven

5. April 2021

Slecht en onpersoonlijk bedrijf

Ik heb voor mijn jongste zoon een (Mercedes) skelter besteld bij Linexstore via Bol.com.

Levering is allemaal netjes verlopen en de skelter zag er netjes uit.
Mijn zoontje was dan ook dolblij met de skelter. Na 2 dagen vies weer te hebben gehad kon de skelter op de 3e dag naar buiten en kon ermee gereden worden. Helaas was dit van korte duur!! Al na 10 minuten!!! brak de aandrijving van de trappers op de ketting af.

Na een e-mail te hebben gestuurd en reactie (na enkele dagen) te hebben ontvangen moest deze retour gestuurd worden. Ik heb zelf aangegeven dat de skelter omgeruild of gerepareerd mocht worden. Zij hebben gekozen voor reparatie.
Na 4 weken was de skelter nog niet gerepareerd en heb ik een e-mail gestuurd dat ik ze nog 1 week gaf om of de gerepareerde of een nieuwe te sturen. Bij de 1 na laatste dag van dit termijn hebben ze een e-mail gestuurd dat de gerepareerde skelter volgende week verstuurd zou worden en was dit ook het geval.

Bij het opnieuw in elkaar zetten van de skelter kwam ik erachter dat er een onderdeel miste. Nu was ik het zat heb ik geprobeerd te bellen zonder succes. Toch maar weer een e-mail gestuurd en aangegeven dat ik een nieuwe wilde hebben aangezien we 6 weken verder zijn en nog steeds geen werkende skelter. Om nog maar te zwijgen dat mijn jongste voor de 2e keer de hele dag heeft lopen huilen.
Overigens ook bol.com hierover geïnformeerd.
Mail ontvangen dat ze het onderdeel zouden opsturen. Ik heb direct gereageerd dat we station gepasseerd zijn en ik een nieuwe wilde en dat het makkelijker zou zijn om telefonisch contact hierover te hebben. Toch het onderdeel ontvangen en natuurlijk hebben ze nooit gebeld. Bol.com geeft aan dat hoe jammer het ook is voor mijn zoontje wel volgens de richtlijnen hebben gewerkt.
Overigens zijn zij zeer onpersoonlijk in hun mails. Ik was altijd mevrouw van der .... terwijl ik alle mail ondertekende met Robert en ondertekende zij alle mails met Linexstore i.p.v. een naam.

Uiteindelijk werkt de skelter weer (op een barst na, wat ik laat voor wat het is omdat ik weer geen 6 weken wil wachten) en heeft mijn zoontje er plezier mee.

Ik zal nooit meer iets kopen bij dit bedrijf en het lezen van andere reviews (wat ik eerder had moeten doen) kan ik aanbevelen om anderen dit bedrijf links te laten liggen.

Voor Bol.com is dit slechte reclame, want uiteindelijk worden zij geassocieerd met dit bedrijf.

31. März 2021

Oplichters ,onbetrouwbaar

Al verschillende mails gestuurd en ze blijven beloven dat er die week werk van gemaakt Word maar track en tracé code blijft leeg
Laten ondertussen na laatste mail niets meer van zich horen ook niet via bol com die hun ervoor gecontacteerd hebben
Schandalig ,oplichters!ik heb tot nu toe veel geduld gehad en telkens beleefd gebleven maar nu heb ik er genoeg van!

17. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor Linexstore oplichters en dupeerd gezin

Om te beginnen schrijven we nooit reviews maar deze keer zijn we echt gedupeerd en voelen zeer de noodzaak om andere consumenten te waarschuwen voor Linexstore. We waren op zoek naar een wagen voor onze zoon zijn verjaardag, onze keus was gevallen op de ML 350 kinderauto van Linexstore, een partner op Bol.com. Vol enthousiasme wachtten we de aankoop af. Zodra het binnen zou komen zou ik het in elkaar zetten en als verassing het in de kinderkamer plaatsen om de kleine bij thuiskomst te verassen. Nadat ik het pakket had ontvangen was me enthousiasme snel bekoeld.

1.Letterlijk alles is van plastic! En dit terwijl er bij de verkoopbeschrijving de waan word gewekt dat het van kunststof is. Voor de mensen die het ook niet wisten en weten, Kunststof en plastic zijn niet hetzelfde. Plastic is een kunststof, maar niet elke kunststof is een plastic. Van deze formulering heeft Linexstore slim gebruik van gemaakt. Zelfs het stoeltje waar de kleine op moest zitten was zeer hard plastic en absoluut niet kindvriendelijk.

2.Geen Nederlandse handleiding, rechtstreeks vanuit China naar Sittard naar de klant. Als consument verwacht je enigszins wel een nederlandse handleiding, natuurlijk weet je dat alles vanuit China komt tegenwoordig, maar dat het letterlijk in doos en al word doorgestuurd is niet te geloven. Dan zouden we het net zo goed zelf kunnen importeren vanuit China voor de helft van de prijs ipv 124,99 euro, aangezien Linexstore letterlijk niets heeft bijgedragen aan het proces, enkel het opsturen naar ons.

3.Misleidende productinfo. De keus voor deze auto was mede gekomen door dat we zagen dat de accuduur maar liefst 1.5 uur is. Na wat te vergelijken met andere aanbieders is dit zeer lang, aangezien het gemiddelde 1 uur is. Toen ik in de chinese/engelse handleiding keek zag ik ipv 1.5 uur 1 uur accuduur! Dit was wederom weer een teleurstelling. Ook staat er in de advertentie massieve banden...de banden zijn allerminst massief en eerder hol van binnen. Ook staat er bij de advertentie 7 km per uur...en wat blijkt er in de handleiding te staan 3km per uur. Ook de belastbaarheid van 25 en 40 kilo word tegengesproken in de handleiding van 20 kilo. Dus even een korte opsomming van misleidende productinformatie van de advertenties van Linexstore vergeleken met de handleiding:
-Geen 40 kilo belastbaarheid, geen 25 kilo belastbaarheid, maar 20 kilo belastbaarheid
-Geen 7 km per uur, geen 5 km per uur, maar 3 km per uur.
-Geen 1.5 accuduur, maar 1 uur accuduur
Door meerdere advertenties te plaatsen met verschillende productinformatie hopen ze natuurlijk een bredere doelgroep aan te spreken. Er zijn maar liefst e
4.Het model ML350 is een laag model. Op de foto's lijkt de ML350 hoger uit te vallen zoals een echte mercedes ML350. Dit was ook een van de redenen dat we deze kinderauto hadden uitgekozen.

Na al deze teleurstellingen te hebben ontdekt, heb ik alsnog de auto voor de kleine in elkaar gezet om hem te verassen voor het idee' De beslissing om alles per direct terug te sturen was natuurlijk al bij opening genomen.

Nu je alles te hebben gehad zou je denken, blijkt Linexstore het niet te retour willen nemen?! Ze geven bij navraag via bol aan dat de auto buiten is geweest en ze deze niet terug nemen en dus terugsturen en het geld behouden. Dan zal je begrijpen dat het onrecht wat je word aangedaan onacceptabel is.
Om op deze manier je geld te willen verdienen als bedrijf zijnde, maar ook als mens zijnde moet je toch niet willen. Ik zou me echt kapot schamen dat nota bene waar een gezin mee is gemoeid je hun hiermee belast. Schandelijk. We hebben ons letterlijk aan alle voorwaarden gehouden die Linexstore stelt. Momenteel hebben ze 277 producten op Bol, wat letterlijk bijna allemaal uit China komt en bij aankomst in hun bedrijf word doorgestuurd naar de klant. Wanneer een klant hun plastic troep niet wilt gaan ze liegen en bedriegen.Schandalig! Linexstore we zullen ons geld tot de laatse cent terug krijgen

22. Februar 2020

Valse product informatie

Camera's hier toen der tijd besteld die volgens de website HD kwaliteit hadden moeten zijn. Dat was het dus absoluut niet, dit was gewoon te triest voor woorden, je kon niks aflezen van een paar meter van de camera af. Hiermee is de gehele functie van de camera verdwenen omdat je er niks mee kan op moment dat het nodig is.

Andere set die ik had liggen is nou terug gerouteerd ivm met boven staande reden.

Ik heb toen gezocht op prijs en kwaliteit (op basis specificaties die ik kon vinden bij product informatie) en kwam toen bij deze website uit. Wel... als ze eerlijk waren geweest over hun product had ik het nooit gekocht en dit is dus ook heel makkelijk oplichting te noemen omdat zij valse product informatie opgeven.

Enigste pluspunt was wel dat het de volgende dag gelijk binnen was.

Ik koop er nooit meer iets en raad het iedereen af.

Update: Mijn product review is zo te zien geweigerd om te plaatsen op hun website, want na een aantal weken is het nog steeds niet geplaatst. Dus ik heb zo vermoedde dat de reviews die er staan ook gewoon nep zijn op hun website.

28. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr