Lindt & Sprüngli Benelux Bewertungen 244

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke chocolade en behoorlijk wat variatie van smaken vooral de Lindor bonbons. De kwaliteit van de chocolade is hoogstaand. Enkel jammer dat bepaalde smaken tijdelijk zijn. De prijzen zijn nogal... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Lekkere chocolade, maar service kon beter. Adventskalender kies en mix besteld als kado. Kreeg ik een doos met de chocoladesnoepjes los erin, zonder kalender! Na een klacht hierover, kreeg ik via emai... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega leuke aanbieding gehad met de Black friday deal! 2 pakketten besteld 1 daarvan volgende dag geleverd en de andere wat langer (3 dagen) moeten wachten. Dit waarschijnlijk vanwege de drukte maar a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chocolade balletjes van Lindt, daar kan je mij midden in de nacht voor wakker maken. We waren laatst in de shop bij Bataviastad, wat een feestje en wat een vriendelijke bediening. En toen... Mehr ansehen

1. Schokoladengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lindt & Sprüngli is een Zwitserse chocoladeproducent met een lange en rijke geschiedenis. Het bedrijf werd in 1845 opgericht door Rodolphe Lindt, die een nieuwe methode ontwikkelde om chocolade te maken. Deze methode, die later bekend werd als "conching", zorgde voor een gladdere en romigere chocolade. Lindt is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest populaire chocolademerken ter wereld. Het bedrijf produceert een breed scala aan chocoladeproducten, waaronder melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade en pralines. Lindt is gespecialiseerd in het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en het maken van chocolade met een unieke smaak en textuur. Het bedrijf is ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om chocolade te verbeteren. Lindt is trots op zijn traditie en innovatie. Het bedrijf is toegewijd aan het maken van de beste chocolade ter wereld, voor mensen van alle leeftijden en uit alle delen van de wereld.

4,3

1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Poor service and lack of customer care at Lindt Bataviastad

I ordered an ice cream that was already placed crookedly on the cone. It almost fell off immediately, so I politely asked for a cup. This was refused with the explanation that cups are “only used for other things.”

In the end, I spent €70 on products in the store, yet they still refused to give me a cup to save the ice cream. When it finally fell off, I was told I had to pay €6.95 for a cardboard cup.

The cup was more expensive than the ice cream itself, let that sink in.

This is extremely disappointing and very unfriendly toward customers.
I’m usually a fan of Lindt, but after this experience, I won’t be coming back here.

17. Januar 2026

Super

Super. Bestelling in goede staat ontvangen. Snelle levering. Normale prijs. Ga vooral zo door. Medewerkers van Lindt👍🏼

27. Dezember 2025

Cadeauverpakking met chocolade besteld

Cadeauverpakking met chocolade besteld, we dachten een mooi cadeau voor de collega's. Cadeauverpakking zag er niet uit, veel te grote doos waardoor alles er rommelig in zat. Voor die prijs had ik een mooiere verpakking verwacht. Aangezien er op de website staat dat je ongeopende produkten binnen 14 dagen zonder opgave van reden retour mag doen dacht ik we doen het weer retour. Maar dan worden de regels ineens veranderd en is retouneren geen optie. Wij bestellen nooit meer bij Lindt. De chocolade is heerlijk maar de service is ronduit slecht.

5. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling geannuleerd… maar dan…

Voor het 2e jaar op rij voor een klein godsvermogen aan chocola besteld bij Lindt voor kerst. Want eerlijk is eerlijk met de chocola is niks mis. Maar dat geldt niet voor de “klantenservice” van Lindt.

Vorig jaar ging ook niet alles soepel, maar dit jaar ging er nog meer mis en de oplossing… nouja oordeel zelf.

Ik bestelde 12 kg chocola en zag daarna dat ik als ik in meerdere bestellingen zou bestellen de chocola veel goedkoper was?! Dus ik heb Lindt direct gebeld en deze bestelling geannuleerd. Vervolgens nieuwe bestellingen geplaatst en uiteraard zou ik het geld van de geannuleerde bestelling terugkrijgen binnen een paar dagen.

Na enkele dagen ontvingen wij onze bestelling en een paar dagen daarna… de bestelling die we hadden geannuleerd?!

Ik heb gelijk met Lindt gemaild en toen begon het wachten. Dagenlang werd er niet gereageerd en uiteindelijk gaf Lindt aan dat we de chocola bij uitzondering terug mochten sturen en dan ons geld zouden terugkrijgen? Alsof het mijn fout is! Ik was niet van plan om zelf voor deze kosten op te draaien en heb dit terug gemaild waarop de medewerkster aangaf dat de fout bij hun lag en daarom retourlabels aangemaakt zouden worden.

Van enige ludieke compensatie vanuit Lindt voor hun gemaakte fout is geen sprake.

We hebben de chocola van de geannuleerde bestelling retour gestuurd en wachten nu op het geld. Inmiddels wachten we al 3 weken op het geld sinds de bestelling geannuleerd is. En het gaat helaas niet om een klein bedrag dus beetje jammer dat het zolang moet duren.

Volgend jaar geen Lindt chocola meer voor de familie als kerstcadeau, want dit bedrijf stelt echt teleur met de afhandeling van dit soort fouten.

28. November 2025

Slechte adventkalender

De chocolade in de adventkalender is door de hele kalender heen verspreid
Dus bij het openen van een vakje tref je geen chocolade aan.
Dit omdat alles alle kanten op kan.
Slechte kwaliteit voor zo'n groot bedrag

10. November 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kies en mix zonder adventkalender

Goede chocolade, service kan echt verbeterd worden. Adventkalender Kies&mix besteld, pakket werd snel geleverd, de chocola lag los in de doos zonder de adventkalender. Melding gemaakt en foto opgestuurd, maar dit moest intern onderzocht worden.
Ondertussen is december begonnen/start van de adventkalender en ik kan de kalender niet kado doen zonder de doos/kalender.

Gebeld, maar dit wordt opgepakt door een andere afdeling en door drukte kan het langer duren. Zeer teleurgesteld in de service. Het kan natuurlijk gebeuren maar ik had gehoopt dat zij de doos direct na melding van de klacht zouden opsturen. Helaas..

2. Dezember 2025

Niet hier bestellen

Veel te lange verzendtijd
Krijg je eindelijk je pakje binnen en heb je zin in je adventskalender, blijkt dat er gewoon losse Lindt chocolade in je pak is gestopt waar geen advent kalender omheen zit.

Dit is echt heel slecht en een grote teleurstelling

26. November 2025

Ik had 2 mix adventkalenders besteld

Ik had 2 mix adventkalenders besteld. Krijg ik ze binnen toen kon ik niet zien in welke de ene soort chocolaatjes zaten en welke in de andere!
Wat ik ook een nadeel vond is dat je 'de deksel' er zo af kan halen, wat het hele adventkalender effect weghaald. Toen ik merkte dat de deksel gewoon los zat kon ik dus kijken waar de chocolaatjes zaten en uit dokteren van wie welke kalender was. Ook de de uitgekozen chocolaatjes klopte niet. Ik kom hier dus net voor het inpakken bij ons voor Sinterklaas dus net achter...heel jammer dit. (zelf de deksels maar vast gelijmd)

12. September 2025

Adventskalenders

Ik had twee zelf samengestelde adventskalenders besteld, maar alle chocolade waren gelijkwaardig verdeeld over de twee kalenders, waardoor ik alles zelf moest uitzoeken en verdelen. Beetje jammer dit.

16. November 2025

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr