Lindbergmodehus Bewertungen 293

TrustScore 1 von 5

1,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning!! Värsta sortens lurendrejeri! Dom använder sig av AI-genererade bilder och det som skickas är rent skräp till ockerpriser. Det går inte att returnera och det går inte att få pengarna tillbaka... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta köpet någonsin. Fula dyra kläder och en returpolicy som innebär att du ska skicka paketet till Kina med spårningslänk vilket i sig kostar flera hundra och sen inte innebär att du får några peng... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

000000stjärnor! Nu har det gått ett halvår o jag har returnerat en vara o betalat frakt till Kina, de erbjöd mig 20% av beloppet tillbakaHar inte fått ett öre. . De svarar inte ens när jag skriver! He... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måste vara ett blufföretag. I maj beställde jag en kappa som kom efter en månad - och var för liten. Ville returnera den och fick då två alternativ. Retur direkt till Kina (dyrt) eller behålla kappan... Mehr ansehen

1,1

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Mike van Beek (Support)

Mike van Beek (Support)

Hej Kenneth,

Vi ber verkligen om ursäkt för besväret.

Som ett tecken på god vilja vill vi erbjuda dig en kod på 50 % butikskredit, som du kan använda för framtida köp hos oss. Observera att det är mycket svårt att returnera varor på grund av internationell logistik, vilket är anledningen till att vi försöker erbjuda en enklare lösning.

Vänligen meddela oss om du vill ha koden, så skickar vi den till dig direkt.

Delivered by Zendesk

On July 3, 2025 at 9:08:43 AM UTC,

Jag väntar på retursedel?

Hälsningar Sandra A

On Wednesday, 2 July 2025 at 10:33:02 +02:00, :
Hej

Glömde ni bort att skicka retursedel till mig?

Hej

Jag vill gärna byta ut jackan till rätt storlek. 1storlek större.

Tack för att du skickade bilden av regnjackan! Jag ser att den är i gott skick, vilket är toppen. Istället för att g�� igenom processen att returnera jackan, skulle vi vilja erbjuda dig ett alternativ: en 10% återbetalning av kostnaden för jackan som ett mer hållbart alternativ. Detta hjälper till att minska både koldioxidutsläpp och förpackningsavfall som orsakas av returer.

Om detta låter bra för dig, låt oss veta så kan vi direkt börja processen för återbetalningen. Om du istället vill fortsätta med att returnera jackan till vårt lager, ordnar vi det också!

Vänligen hör av dig med hur du vill gå vidare.

Annie R.

Tack för att du hörde av dig! Självklart hjälper vi dig med returen av regnjackan. För att vi ska kunna gå vidare och se till att du får en retursedel, behöver vi att du skickar en bild på jackan. Det hjälper oss att verifiera att den är i gott skick och oskadad.

När vi har fått bilden kan vi omedelbart gå vidare med nästa steg i returprocessen.

Tack för ditt tålamod och hör gärna av dig om du har några fler frågor!

Annie R.

Hej
Tyvärr så var regnjackan för lite, så jag måste få returnera den.
Kan ni skicka en retursedel.

Order LM10776

2. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AI genererade bilder och returlager i Kina

Anade lite misstankar när jag såg att det var AI genererade bilder på klädesmodellerna men beställde två jackor då de såg intressanta ut. Leveransen tog lång tid och om jag hade läst lite mer på webbsidan så hade jag fattat varför. Paketet skickades från Kina och retur behövde även göras till Kina. Jag vill göra en retur och blev ombedd ta kort på varorna såsom de togs emot. Jag gjorde så och blev erbjuden 10% av beloppet tillbaka. Jag svarade att jag ville returnera varorna och har inte hört något på 3 veckor från dem efter det. Köp inte av detta företag.

10. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man lär så länge man lever

Leveransen tog lång tid trotts att det stod 3 arbetsdagar (3 veckor) och när den väl kom visade det sig att Large skjortan var som en normal small i storleken. När jag ville byta fick jag istället erbjudande om 10% återbetalning och att behålla varan vilket enligt supporten skulle värna om miljön:) Jag nekade erbjudandet och erbjöds då istället 20% vilket skulle bli 100kr och en oanvändbar produkt...Jag godtog ej detta utan ville naturligtvis få motsvarande produkt eller pengarna tillbaka.
Då blev det bara tyst och dom svarar nu inte längre på mail. Ett företag som jag verkligen inte rekommenderar.

3. Juli 2025

Varning ⚠️ varning ⚠️

Varning ⚠️ varning ⚠️
Köp inte från detta företag!
Köpte en tröja fick fel färg och ingen produkt information eller tvättråd!
Köp inget där!!!!!!!

28. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag beställde ett par sneakers st…

Jag beställde ett par sneakers st 44......fick storlek 42, storlekarna stämmer inte alls! Dessutom var skorna tillverkade av ett plastliknande material, och luktade inte gott. SKORNA GÅR INTE ATT BYTA DÅ DET MEDFÖR HÖGA KOSTNADER, SKORNA MÅSTE SKICKAS TILLBAKA TILL CHINA!

27. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Not meeting any what so ever expectations

Not meeting any what so ever EU 2025 expectations! A simple Drop-shipping company, Not meeting the EU expectations Not from Holland, China import, sizes way too small, no return possibility, Summary: place your order, wait long, get 10% back, throw or giwe away,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bland det värsta jag varit med om

Bland det värsta jag varit med om. Beställde loafers strlk 42 o 44 men det visade sig att båda skorna var precis samma storlek. Den som var 42 var bara förhöjd med en löjlig innersula. Står att leveransen ska komma inom 6-9 arbetsdagar, kom efter en månad. Deras service är löjligt dålig, fick min beställning 19/06 o har försökt lämna tillbaka men de svarar långsamt o har ingen ingen bra kundservice.

19. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Håll er borta från detta bolag

Håll er borta från detta bolag, bara skräp och de bryr sig inte det minsta om att lösa eventuella problem. Fick en jacka som är för liten, storlekarna är inte europeiska. Kontaktade kundtjänsten och baserat på det extremt snabba svaret så är det definitivt bot/ai-hanterat. En massa bilder skulle skickas och jag upptäcker då att jackan är trasig i armhålan, sömmen har gått upp. De erbjuder då ett 10-procentigt prisavdrag, för vi ska ju tänka på miljön och hur alla transporter påverkar miljön. Allt skickas från Kina så jag tror inte miljötänket riktigt stämmer. Efter att jag påpekar att jackan är trasig och att allt annat än full återbetalning är otänkbart upphör deras återkoppling. Helt tyst. Scam är allt jag har att säga.

25. Juni 2025

Urusel kvalitet!

Snittet på jackan jag beställde stämmer med bilderna. Men kvaliten på tyget är under all kritik! Tunt, sladdrigt och helt utan foder, vilket inte framgick i beskrivningen. Ingen tvättinformation heller. Kina-skräp, helt enkelt. De försöker se ut som ett Europeiskt företag, men snart står det klart att det är från Kina. Tyvärr för sent. Förväntar mig inte att kunna returnera, men beställer aldrig mer från dem!

Ingen returinfo

Beställde ett par skor som inte alls motsvarade förväntningarna. Jag kontaktade dem för att göra en retur men fick då erbjudandet att få tillbaka 10 procent av priset. Jag tackade nej och upprepade att jag vill returnera skorna. Efter det har det varit helt tyst trots att jag skrivit ett nytt mejl och påmint om returen.

27. Juni 2025

Dropshipping skräp

Dropshipping skräp, lång leveranstid. Omöjligt att få returnera och dålig kvalitet.
Undvikande och mycket utdragen kontakt med "support" som försöker övertyga o hur omständligt det är för mig som kund att returnera varorna.

Process från Löp ca 6v leveranstid, efter ytterligare 4 veckor fortfarande inte genomförd "retur".

5. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Actually it should be complete zero…

Actually it should be complete zero instead of one star. I have ordered expensive trouses in bomul but got some in polyester and wrong size. It took 3 weeks for delivery, although sent from Sweden to Sweden! And the product is Chinese with no information about it. Impossible to return the wrong product and get money back. They answer emails but the emails seem to be written by a lunatic. Instead help with return they asked me to call a US number. Do not buy anything from this shop, at least I will neve do this mistake again.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ångerrättj Jag vill returnera en klänning som…

Hej Jag vill returnera en klänning som var för stor och fel färg, passade inte mig. Först skulle jag skicka foton på att den var ok. Därefter har jag mailat efter adress enligt krav (kinesisk) och rätt returformulär. Inget svar. Försökt ett flertal gånger. Uttröttningsmetod att kunden till slut ger upp. Ångerrätt inom 30 dagar står det. Ren lögn! Lurendrejeri! Akta er för detta företag! Lena Wohlström

16. Juni 2025

Oseriöst!!!

Vill egentligen inte ge någon stjärna alls. Har säkert skickat 20 mail och bett om returadress. Har även försökt ringa men inget svar. Mailen som man får tillbaka är bara en massa upprepningar, spelar ingen roll vad man ställer för frågor. Man blir erbjuden att behålla plagget och få, först 10 % och sedan 20% i återbetalning....men ingen returadress. Så oseriöst företag och så lurad kund.

Köp inte skräp kläder av Kina

Köp inte skräp kläder av Kina
Mycket dåligt kvalitet och storlekar stämmer inte. Jag beställde en jacka passade inte mig mejlade servicen för retur dom svarar inte och går inte att returnera Många blev utnyttjat och förfalskade hela informationen
Jag hoppas att polisen ska reagera

Scammers that ignore EU laws

This Chinese company scammed many people, they completely ignore the EU laws. The item came after two month, they refused to cancel the order before that, for returns they request you to ship to China. They update ToS all the time to avoid responsibility. None of this is legal, it was also police reported. With Swish it's really hard to get the money back.

22. April 2025

Jag vill varna för Lindberg Modehus

Jag vill varna för Lindberg Modehus – ett företag som medvetet bryter mot distansavtalslagen. De annonserar om 30 dagars returpolicy men när jag försökte returnera en för liten kappa, nekades jag med helt ologiska argument. Deras kundtjänst svarar bara med generiska, AI/Zendesk‑mallar – jag har aldrig fått kontakt med en riktig person.
ARN prövade ärendet och gav mig rätt, men Lindberg Modehus ignorerar både mig och beslutet.
Detta är ett bedrägligt företag - TAG VARNING!!! Dropshipping
Vill gärna dela detta hos er!
/Lotta Persdotter

29. Januar 2025

Vilket skämt

Vilket skämt! Handla inte här, kläderna kostade nog 20:- att sy, jättebilligt material och dåligt sytt. Försöker returnera och blir erbjuden 10% av inköpspriset.

18. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr