Lindbergmodehus Bewertungen 293

TrustScore 1 von 5

1,1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Varning!! Värsta sortens lurendrejeri! Dom använder sig av AI-genererade bilder och det som skickas är rent skräp till ockerpriser. Det går inte att returnera och det går inte att få pengarna tillbaka... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta köpet någonsin. Fula dyra kläder och en returpolicy som innebär att du ska skicka paketet till Kina med spårningslänk vilket i sig kostar flera hundra och sen inte innebär att du får några peng... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

000000stjärnor! Nu har det gått ett halvår o jag har returnerat en vara o betalat frakt till Kina, de erbjöd mig 20% av beloppet tillbakaHar inte fått ett öre. . De svarar inte ens när jag skriver! He... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Måste vara ett blufföretag. I maj beställde jag en kappa som kom efter en månad - och var för liten. Ville returnera den och fick då två alternativ. Retur direkt till Kina (dyrt) eller behålla kappan... Mehr ansehen

1,1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Katastrof

Katastrof , hela företaget är en bluff.
Köpte ett par skor men de gick inte att få på sig,
Jag har returnerat mina skor till adressen de skrev att jag skulle skicka dem , det kostade 240 sek. Nästa lika dyrt som skorna men ville returnera av princip.
Posten sa att rekommenderat bara går att spåra i Sverige.
När jag skriver får jag bara svar från en AI att de måste ha spårningsnummer
Använd inte detta företag

24. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lägsta betyg spammare hela bunten

Lägsta betyg spammare hela bunten! Köpte ett par skor som kom trasiga och kundservice vägrar reklamera dem. Produkterna kommer ifrån Kina så för all del var försiktig.. Det är lurendrejeri!
Varan beställdes 29 april och kom inte först 23 maj !

29. Mai 2025

SCAM!

SCAM!!
Jag beställde en klänning till ett bröllop, beställde både S och M för att någon av dem skulle passa. Det stod ingen leveranstid förrän i orderbekräftelsen, och det var efter bröllopet. När de kom fram var lapparna bortklippta/obefintliga och klänningarna satt inte bra. Jag hörde av mig till dem och ville returnera, vilket man enligt deras sida kan göra mot fraktkostnad. Det står ingen adress på hemsidan så jag bad dem skicka den så att jag kunde returnera.
De svarade med att jag kunde få 10% rabatt. Jag sa att jag vill ha adressen för retur.
De svarade att jag kunde få 20 % rabatt(!), men ingen adress. Då sa jag att jag ville ha 75% rabatt för att kunna ge bort klänningarna som inte passar, eller så kan de skicka adressen.
Inget svar från dem sedan 10/6, alltså över en månad sedan, trots flera påminnelser.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag önskar jag kunde ge minuspoäng..

Jag önskar jag kunde ge minuspoäng... Vill varna för att köpa något härifrån. Leveransen tog en evighet, när jag väl fick tröjan jag beställt (tog drygt 3 veckor!) ville jag returnera den direkt. Får som svar att de kan betala mig 10% av vad jag betalat. WHAT? tack och lov scrollade jag igenom deras återbetalningspolicy och ser att det ska gå att returnera inom 30 dagar efter mottagandet. Vem vet om de betalar..? scam bolag...

15. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det är en kinesisk onlinebutik

Det är en kinesisk onlinebutik. Kläderna är av extremt dålig kvalité. Undvik till varje pris. Du får stå för returen till Kina och det är inte säkert du kommer få några pengar tillbaka. Obefintlig kundservice.

Beställningen tog flera veckor

Beställningen tog flera veckor. Bad om att annullera ordern vilket dom sa att dom skulle göra. Ytterligare någon vecka senare dök beställningen upp och då radiotystnad från detta lurendrejeri företag. Returfrakten 500kr som kunden ska stå för, eftersom de tydligen skickades från Kina…

11. Juli 2025

KÖP EJ AV DETTA FÖRETAG!! SCAM

KÖP EJ AV DETTA FÖRETAG!!
Köp istället från Temu!
Företaget säljer kläder för det dubbla/trippla priset på exakt samma kläder från temu. Bilderna på kläderna är inte det du får och dåligt sydda och helt missvisande.Säljer en kläning för 800 men 50%rea men hittar likadan på temu för 130kr. Går inte att skicka tillbaka trotts att det står på deras sida att man kan. Finns ingen kundtjänst utan får bara automatiska/bot svar. Returen får du betala själv till China(deras företag är i Nederländerna el annat land) men försvinner och inte registreras till Företaget att dom mottagit det. Så några pengar får du inte tillbaka. Riktig BEDRAGAR FÖRETAG och borde inte få existera på svenska marknaden eller överhuvudtaget...

19. Mai 2025

Oseriöst företag !

Varnar för detta oseriösa företag som kallar sig ”Lindberg modehus” och som min mor trodde var svenskt. Företaget är registrerat i Nederländerna men produkterna kommer från Kina. Som flera nämnt håller inte leveranstiden dom utlovat (tog nästan fyra veckor innan lev). vilket är förståeligt av dess ursprung och varorna måste dessutom betalas innan leverans. Min mor fick två klänningar av mycket dålig kvalitet, överensstämde ej med webbfotot och saknade lappar med materialbeskrivning samt tvättråd. Jag har skrivit otaliga meddelanden och får bara upprepande ”robotsvar” (AI) med oacceptabla erbjudanden och begäran om foton osv. trots att jag skickat allt dom begärt. Har varit tydlig med att jag endast vill göra en retur och inget annat, då upphör kontakten. Ska ta kontakt med Konsumentverket och eventuellt Konsument Europa. Uppmuntrar andra som blivit drabbade att göra samma för att stoppa oseriösa företag som Lindberg modehus.

10. Juli 2025

Oanvändbar kappa

Oanvändbar kappa. På tok för liten i storleken.
De kräver att man sänder varan till Kina med rekommenderad post för att man ska få pengarna åter. Det kostar nästan lika mycket som varan.
Köp inget från Lindberg modehus!

10. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det här företaget är en stor bluff

Det här företaget är en stor bluff! Handla aldrig någonsin från detta företag, ni blir lurade!! Min 80-åriga mamma beställde en klänning som för det första kom för sent och sen inte alls uppfyllde förväntningarna. När hon kontaktade "kundservice" svarade de så sent så tiden för att få returnera varan hade gått ut. Helt omöjligt att få ett vettigt svar och enbart erbjudande om 10% tillbaks på varan. Den skulle dessutom skickas till en adress i Kina!! De hänvisar till att man ska tänka på miljön och inte skicka något i onödan, ett skämt!

9. Juli 2025

VARNING!!!

VARNING!!!
Jag beställde en kashmirtröja storlek xl. Efter tre veckor fick jag en bomullströja i två storlekar mindre. Tröjan som är ljusblå hade även svaga skiftningar i rött. Efter påpekande blev jag erbjuden 10% sedan 20% vilket jag inte accepterade. Sedan dess har jag inte hört av dem. Retur var inte aktuellt.
Detta är det sämsta och mest oseriösa företag jag handlat av. Håll er borta

6. Juni 2025

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag. Kan bara instämma i samtliga negativa recensioner. Skickar plastiga kinesiska varor som är helt omöjliga att returnera. VARNING!!!

Bluff

Bluff! Köpte 2 par linnebyxor. Lapparna i byxorna var bortklippta! Kommer aldrig beställa från dom igen. 900kr för Kina byxor.🤬

18. Juni 2025

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Beställde produkt i tron att detta var ett EU-baserat företag. Väldigt lång leveranstid, redan där anade vi oråd. Fick en produkt som såg ut som något som gjorts i syslöjden på högstadiet. Ingen etikett med tvättråd eller storlek. Alldeles för liten storlek. När vi skulle returnera produkten så upptäckte vi att företaget inte alls var särskilt europeiskt utan kinesiskt.... Jättevarning för detta företag!

5. Juli 2025

Lindberg mode

Stjernen er for levereringen af varen.
Jeg købte en klänning, hvor hverken kvalitet, stoff og finish var i overensstemmelse med det på fotografiet viste.
Skrev straks og bad om returseddel, så jeg kunne returnere varen (konsumenträtten) og få mine penge tilbage.
Det er de pligtige til jfr konsumenträtten, uden betingelser.
Først tilbød de nedslag i varens pris, derefter bad de om foto, så de kunne se at varen var ubeskadiget, det fik de 3 x - derefter tavshed.
Aldrig skal man handle med Lindberg.
Overvejer konsumentretten.

1. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr