Limfjordenskoereskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en dejlig oplevelse at tage kørekort her. Sød og frisk kørelærer, der lærer en de især vigtige forhold til at begå sig i trafikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I fredags bestod min datter køreprøven. Det er stort, da hun er autist og lider af angst. Men ved valget af Limfjordens køreskole lykkedes det med Bettinas empati og forståelse for hendes behov. Hun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Betina som kørelærer, verdens bedste må jeg sige, hun gjorde det nemt og lære og til teori var hun fantastisk med hvordan hun snakkede om de forskellige ting, så det ikke blev kedeligt❤️ 5... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Limfjordenskøreskole. Man har kunnet følge med i undervisningen rigtig godt. Jeg har haft René som kørelærer og har kun gode ting at sige om... Mehr ansehen

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Limfjordens Køreskole Tilbyder kørekort til kategori B - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i og Skive og omegn. Og man er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se hvordan der bliver undervist :-)

Hervorragend

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Ringede midt i deres ferie. Men alligevel fik de sat gang i det hele, med det samme.

11. August 2023

Antwort von Limfjordenskoereskole

Vi siger tusinde tak for den flotte anmeldelse Tobias, og siger pænt tak for at du valgte Limfjordens Køreskole. Vh Betina

Fantastisk køreskole!

Fantastisk god køreskole!!
Kun en KÆMPE anbefaling herfra.
Man møder den sødeste og mest profesionelle kørelærer, som går op i at du lære/forstår din teori, møder en på det niveau man er på og giver en gode råd med i rygsækken - hvor alt foregår i ens eget tempo!
Så står du og skal tage kørekort i Skive eller omegn, så vælg helt klart Limfjordenskøreskole !!

9. August 2023

Antwort von Limfjordenskoereskole

Wauuu jeg siger tuuusinde tak for den flotte anmeldelse, hver dag er en gave sammen med jer unge mennesker i er unikke og jeg er taknemmelig for timerne sammen med jer - igen Melissa tusinde tak for de hyggelige timer vi har brugt sammen . ønsker dig alt godt fremover!
Kh Betina

Super god køreskole

Super god køreskole.
Har lige været til generhvervelse.
Bestået til UG takket være Betina.
Med gode peptalks og vejledning hvor man skulle være særlig opmærksomt gik det flydende.
Ikke bare en god køre skole men også super fair pris.
Kan helt klart anbefale både for nyerhvervelse og generhvervelse.
Tusind tak for hjælpen.

4. Juli 2023

Bestået til ug.

Tilpasning til den enkelte, kvalitet, tillid og værdi for pengene, gennemsyrer alt hvad de gør.. Hos limfjordens køreskole har jeg lige generhvervet mit kørekort. Og rejsen har bestemt ikke været nem, pga. ventetid på prøver.. Dog har Betina og Morten ydet en fremragende service, som jeg næppe tror jeg finder andre steder.. hvilket også betød at køreprøven tog sin tur helt til Ringkøbing..
Ved nærmere eftertanke: må jeg indrømme at jeg, uden tvivl, heller ikke finder en bedre kørelærer end Betina. Hun er faglig stærk, super engageret, og motiveret for at uddanne de bedst bilister til de danske vej. OG DE ER BESTEMT KOMPETENTE til at løfte denne opgave.
Ved endt forløb har jeg svært ved finde noget jeg kan sætte en finger på.
OG KAN KUN varmt anbefale Limfjordens køreskole.

27. Juni 2023

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tusind tak for de søde ord... og som altid så er du også altid velkommen til at kikke forbi til en kop kakao eller kaffe... Tak for at du valgte Limfjordens Køreskole 😉 Kh. Betina

Mega fed køreskole

Mega fed køreskole, med en megasød kørelærer. Og den bedste og dejligste kørerskole i Skive 😃

27. Mai 2023

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service minded og Professionel alle pengene værd

Kan helt klart anbefale Limfjordenskoereskole. Du får en super service, af en person der sætter sig ind i dine behov og hjælper dig med det du har brug for. Hun tager sig tid til at hjælpe både på sms og over telefon kæmpe plus fra min side! Jeg vil ikke ha valgt en anden kørerskole!

2. Mai 2023

Tak for de pæne ord

Mega fed køreskole

Mega fed køreskole, med en megasød kørelærer, der er god til at forklare ting du ikke forstår eller er i tvivl om. Du lære og køre i en lille bil der er let at styre. Mega fed køreskole! :) <3

25. April 2023

Tak for de søde ord

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Den billigste i skive og får noget for pengene. Venlig kørelære fuld af sjov. Nem lille fin bil rigtig god at køre i.

25. April 2023

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tusind tak for den flotte anmeldelse!!!..der er altid en kop kakao eller kaffe kommer du forbi ... kærlig hilsen Betina

God og hurtig kommunikation

God og hurtig kommunikation, altid klar med svar på diverse spørgsmål.
Kan klart anbefales.

23. März 2023

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tusind tak for din flotte anmeldelse, de bedste ønsker herfra ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I dag havde jeg mulighed for at få mit…

I dag havde jeg mulighed for at få mit kørekort med Betinas fremragende køretimer, og denne begivenhed var meget vigtig og glad for mig. Jeg anbefaler virkelig, at du besøger Betina for at få dit kørekort. Den bedste køreskole i Skive. Mange tak

21. März 2023

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tak for de meget smukke ord

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr