Limfjordenskoereskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en dejlig oplevelse at tage kørekort her. Sød og frisk kørelærer, der lærer en de især vigtige forhold til at begå sig i trafikken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I fredags bestod min datter køreprøven. Det er stort, da hun er autist og lider af angst. Men ved valget af Limfjordens køreskole lykkedes det med Bettinas empati og forståelse for hendes behov. Hun... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde Betina som kørelærer, verdens bedste må jeg sige, hun gjorde det nemt og lære og til teori var hun fantastisk med hvordan hun snakkede om de forskellige ting, så det ikke blev kedeligt❤️ 5... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Limfjordenskøreskole. Man har kunnet følge med i undervisningen rigtig godt. Jeg har haft René som kørelærer og har kun gode ting at sige om... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Limfjordens Køreskole Tilbyder kørekort til kategori B - Til førstegangserhverver, generhverver og rutinekørsel - Undersivning og kørsel foregår i og Skive og omegn. Og man er altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og se hvordan der bliver undervist :-)

Hervorragend

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har tager kørekort hos Limfjordens…

Jeg har tager kørekort hos Limfjordens Køreskole, og det er et forløb jeg har været rigtigt glad for. De er en super god skole med gode og tålmodige lærer. Syntes at man igennem årene hører skrækhistorier om kørelærer men det er der bare slet ikke noget af her. Både Betina og René er super søde og dygtige. Der er kun ros herfra.

2. Juli 2024

Super oplevelse

Jeg skulle generhverve, så det var et kort forløb.
Betina, som er en rigtig dygtig kørelærer, er ligrfrem saglig, og utrolig sød. Jeg kan kun varmt anbefale Limfjordens køreskole.
Min datter skal absolut også senere tage kørekortet hos Betina.

4. Juli 2024

Perfekt forløb

Min oplevelse på Limfjordens køreskole har været helt perfekt. Der er ikke en finger at sætte på forløbet.
Betina har lært mig sindssygt meget, og er rigtig god til at sætte sig ind i ens situation.
Jeg siger mange tak, og kan helt klart anbefale køreskolen<3

2. Juli 2024

Super sted at tage kørekort

Super sted at tage kørekort
Betina er en god kørelærer og meget forstående og forklarer tingene så det er nemt at forstå
Man vil ikke fortryde hvis man starter på et af holdene

25. Juni 2024

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tak for de smukke ord det gør os alle glade her på Limfjordens Køreskole

Fantastisk køreskole!

Jeg tog kørerkort hos Betina, og jeg synes hun var rigtig god til at hjælpe og forklare hvordan man gør, og så har hun god tålmodighed. Helt klar det rigtige valg af kørerskole.

18. Juni 2024

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tak Oskar tak for de pæne ord

Fantastisk Køreskole

Fantastisk Køreskole, turbo forløbet kan godt anbefales. Den kan måske godt være hård hvis man er stram kalender ellers virker det normale forløb højst sandsynligt os

17. Juni 2024

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tak for de pæne ord husk du er altid velkommen til en kop kaffe eller en softice på Limfjordens Køreskole

Det helt rigtige sted

Jeg tog kørekort hos Betina og det er jeg utrolig glad for. Betina er omsorgsfuld, hjælpsom og en god lærer. Derfor vil jeg klart anbefale Limfjordens køreskole.

11. Juni 2024

Tak for de pæne ord

Dejlig oplevelse

Jeg havde Betina og hun var simpelthen så rar! Og man bliver talt pænt til. Jeg er meget glad for at have valgt Limfjordens køreskole.

30. April 2024

God køreskole

Jeg havde René som kørelære, meget tålmodig, hjælpsom og flink kørelære. Jeg er super glad for mit valg af køreskole

15. April 2024

Antwort von Limfjordenskoereskole

Tak for de smukke ord, og du er altid velkommen til en kop kaffe på køreskolen

Rigtig god

Jeg tog mit kørekort hos Bettina. Hun er virkelig tålmodig og god til at hjælpe. Derudover er der altid gratis kakao til teori undervisning. Kan varmt anbefales til alle der skal tage kørekort

12. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i…

Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg og undervisningen bliver forklaret på en virkelig gode måde! Kørelærerne på køreskolen er mega dygtige og køreskolen kan klart anbefales!

12. März 2024

Antwort von Limfjordenskoereskole

Vi vil gerne sige tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi Ønsker dig det bedste fremover. Vh Limfjordens Køreskole 🫠

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rene var min kørelære

Jeg har hørt meget godt om Betina, dog ikke haft hende som Kørelære, derfor vil mine udtalelser formegentlig ikke være særlig nyttige, for fremtidige elever. Men syntes det er et hyggeligt sted og placering, og min kørerlære har haft en venlig tilgang til tingene

6. März 2024

Limfjordens køreskole

Rigtigt god, hyggelig lille køreskole. Bestod både teori og køreprøve i første hug. Kan anbefales herfra.

13. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestod begge prøver første forsøg

Bestod begge prøver første forsøg. Mega god køreskole. Venlige og tålmodige og giver elever plads til læring. Mega god oplevelse anbefaler dem.

11. März 2024

SUPER køreskole

Betina er en super dygtig, professionel og mega skøn kørelærer! Der er plads til sjove og hyggelige momenter, mens man stadig lærte en hel masse. Jeg bestod både køre- og teoriprøven i første omgang. Betina er forstående og klar på de mange spørgsmål, som man nu en gang kan have. Jeg kørte i Betinas Audi, som er super nem at lære og køre i.
Dermed kan jeg klart anbefale Limfjordenskøreskole!

11. März 2024

Antwort von Limfjordenskoereskole

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr