Licentiecode Deal Bewertungen 85

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had probleem met installatie. Probleem gemeld bij LicentiecodeDeal op 29-3-1926 om 14.28 uur. Kreeg bericht terug om 14.42 uur. Na gebeld te hebben kreeg ik medewerker aan de lijn die mij zeer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd keurig op afgesproken tijd per telefonisch geholpen door vriendelijke Jurgen. Na een paar dagen kreeg ik steeds een pop-up venster te zien en kon niet veel meer doen met dat programma. Dit pro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adobe element aangekocht, maar met mijn kennis kon ik het achteraf makkelijke installatie niet laten slagen. Na te hebben gebeld, gaven ze tips, en mocht het toch nog niet lukken kon ik ze vragen v... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Op advies van collega hier 2 licenties gekocht; voor Microsoft Office en Premier Pro. Helaas werkten beide licenties niet meer na 1 maand. Het duurde even (2 weken), maar uiteindelijk werd ik gebeld d... Mehr ansehen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

85 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb begin februari office 2024 pro…

Ik heb begin februari office 2024 pro plus besteld op USB welke snel geleverd werd.
De installatie verliep eenvoudig en werkte perfect.
Vandaag had ik wat problemen waar ik zelf niet uit kwam met het pakket, en besloot een mail te sturen in de hoop hier snel een reactie op te krijgen.
Binnen 10 minuten werd ik al gebeld en middels telefonisch support weer op gang geholpen.
Dat is nog eens een goed product met een perfecte service.
Ik zal dit bedrijf aan iedereen aan raden.

11. März 2025

Beste Duinkerken,

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat de levering van Office 2024 Pro Plus soepel is verlopen en dat de installatie eenvoudig was. Het doet ons ook plezier te weten dat ons team u snel heeft kunnen helpen met uw vragen.

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we zijn altijd hier om u te ondersteunen. U bent van harte welkom om ons te benaderen met eventuele vragen of problemen in de toekomst. We stellen het ook zeer op prijs dat u ons bedrijf aanbeveelt aan anderen!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Top service

Ik heb heb hier een aantal licenties besteld en ontvangen. Ze werken perfect en zal in de toekomst altijd hier bestellen. Bedankt voor jullie service en diensten zeker een 5 sterren verdiend.

8. März 2025

Antwort von Licentiecode Deal

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en prijzen. Onze klantenservice staat altijd klaar om te helpen, dus het is fijn om te weten dat onze ondersteuning gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Licentie Adobe Photoshop & Premiere…

Licentie Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024 gekocht. Installatie loopt vast met een vreemde foutmelding. Er is een script gemaakt welke iets doet met de activatie. Om dat werkend te krijgen dien je de virusscanner uit te zetten. Instructies opgevolgd, echter weer een foutmelding. Na opnieuw contact de nieuwe 2025 versie ontvangen. Ook deze geeft hetzelfde issue. Opnieuw twee keer telefonisch contact, waarna aangegeven wordt dat het retour formulier ingevuld kan worden. Zodoende gedaan, echter na meerdere keren vragen wat de status is , nog steeds geen retourstorting.

Verder valt op dat bij de 2025 versie een bestand m0nkrus.nfo toegevoegd is met installatie notes en verwijzing naar WWWMONKRUSWS. Grote twijfel of de aangeboden software legitiem is.

Gezien het niet retourstorten en grote twijfel op legitiemheid geef ik 1 ster.

30. Januar 2025

deskundig geholpen

Had problemen met downloaden en installeren van een fotoprogramma. Heb vervolgens intensief telefonisch contact gehad met Jurgen, die met veel geduld voor mij als amateur het probleem heeft opgelost!
Klasse!

1. März 2025

Beste Ben,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn zeer blij te horen dat Jurgen u zo goed heeft kunnen helpen met het downloaden en installeren van het fotoprogramma. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te weten dat ons team, en in het bijzonder Jurgen, het probleem voor u heeft kunnen oplossen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

excellent service and helpful…

excellent service and helpful assistance!

1. März 2025

Antwort von Licentiecode Deal

Hartelijk dank voor uw geweldige review! We waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en ondersteuning.

U bent altijd van harte welkom bij ons, en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen!

Adobe Elements op verkeerde laptop

10 februari Adobe Elements geistalleerd op een Windows 10 laptop met een licentie wat prima verliep en dan kom ik er achter dat de ondersteuning ophoudt in oktober voor windows 10, nieuwe laptop gekocht maar wat nu? Gemaild naar Licentiecode Deal en werd gelijk terug gebeld de licentie werd verlengd zodat ik kon installeren op de nieuwe laptop. Top service ik kan niet anders zeggen, bedankt voor de coulance.

19. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zelfde ervaring als andere reviewers

Zelfde ervaring als andere reviewers. Software bevat een virus, dus je moet volgens de verkoper de controle uitzetten. Dat toch maar niet gedaan en geld terug gevraagd. Dat krijg je dus niet omdat je de software binnen hebt gehaald.. totaal onbetrouwbare leverancier, koop hier nooit, je bent je geld kwijt.

18. Februar 2025

Beste René,

Hartelijk dank voor uw recente review. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen. Uw feedback is van groot belang voor ons, omdat we continu streven naar verbetering van onze producten en diensten.

We willen graag enkele punten verduidelijken met betrekking tot de licentie- en activatiecodes die wij u altijd verstrekken. Bij aankoop van onze software ontvangt u standaard een unieke licentiecode en een activatiecode. Deze codes zijn essentieel voor het activeren van uw software en zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van alle functionaliteiten die wij aanbieden.

Wat betreft uw zorgen over virussen: we willen u geruststellen dat er van een virus geen sprake is. Het kan voorkomen dat sommige virusscanners bepaalde bestanden onterecht als een virus classificeren. Dit is helaas een veelvoorkomend probleem en heeft te maken met de manier waarop virusscanners werken. Wij adviseren u daarom om tijdelijk de realtime beveiliging van uw virusscanner uit te schakelen terwijl u onze software installeert. Nadat de installatie is voltooid, kunt u de realtime beveiliging weer inschakelen en de software opnieuw scannen. U zult zien dat er geen ongewenste bestanden of virusinfecties aanwezig zijn in uw software.

Daarnaast willen we u informeren over ons retourbeleid. Indien u een product wilt retourneren, vragen wij u vriendelijk om eerst een retourformulier in te vullen. Dit formulier dient volledig en naar waarheid ingevuld te worden. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze algemene voorwaarden, waarin ons retourbeleid uitgebreid is toegelicht. Het is belangrijk om te vermelden dat gedownloade bestanden om redenen van veiligheid en gebruiksgemak niet retour geaccepteerd kunnen worden. Echter, om u tegemoet te komen, kunnen wij voor u, op onze kosten, een nieuwe bestelling plaatsen bij een andere leverancier, zodat u alsnog gebruik kunt maken van de software.

Tot slot willen we u graag ondersteunen bij het installeren van de software. Ons team staat klaar om u te begeleiden door het installatieproces, zodat u met vertrouwen aan de slag kunt gaan. Als u specifieke vragen heeft of als er iets onduidelijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Gevraagd naar een licentie

Gevraagd naar een licentie. Vrij snel antwoord dat deze beschikbaar was.
Vervolgens bestelling geplaatst.
Als levering komt er een disk image met het programma waarvoor licentie werd aangevraagd. Maar er was gevraagd om een licentie voor Windows. dus teruggemailed.
Daarop werd een link gestuurd die verwees naar getintoway.com. Bestand gedownload.

Blijkt geen licentie te zijn maar een gekraakte versie.
En die crack bevat een virus.

Eea gemeld en gevraagd om geld terug. Wordt beantwoord met dreigementen en juridische stappen.

Nooit zaken mee doen.

13. Februar 2025

Beste .

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw zorgen. Wij willen u graag geruststellen dat onze software volledig vrij is van virussen en kwaadaardige software. Wij nemen de veiligheid van onze producten zeer serieus en staan 100% achter de kwaliteit ervan.

Het is belangrijk om te benadrukken dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele problemen die voortkomen uit het downloaden van software of activatiecodes van externe websites. Wanneer u ervoor kiest om software of activatiecodes van niet-officiële bronnen te verkrijgen, kan dit leiden tot het binnenhalen van ongewenste en mogelijk gevaarlijke bestanden, waaronder virussen.

Wij bieden garantie op onze producten tot aan de activatie en staan klaar om u te ondersteunen bij het gebruik van onze legitieme software. Als u vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte klantenservice en onduidelijke website.

Wees alert. Het verschil tussen Windows en Mac software is niet duidelijk en zo heb je een pakket gekocht waar je niks aan hebt.
Beroerde klantenservice die je dan niet verder helpt.
Eens maar nooit weer!!!

03-03-2025: aanvulling op reactie leverancier:
Men is nooit bereid geweest het probleem op te lossen. Vanaf eerste reactie op mijn mail is al aangegeven dat men niet wilde omruilen.
Hoe empathisch en oplossingsgericht de reactie ook klinkt, men is het allesbehalve.
Overigens ging het om een MS Office licentie voor Mac OS en niet om Adobe. Ik heb niet eens een Windows pc, dus de reactie klopt van geen kant.

1. Februar 2025

Antwort von Licentiecode Deal

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop en onze klantenservice. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als de verschillen tussen Windows en Mac software niet duidelijk voor u zijn geweest.

We willen u graag herinneren aan ons retourbeleid: u kunt binnen 7 dagen na aankoop een retour aanvragen. Echter, wanneer de software op een Windows-computer is geactiveerd, vinden we het moeilijk om een retour te verwerken, omdat dit oneerlijk zaken doen zou zijn. We hebben u daarom gevraagd om eerst de Adobe-licentie van uw Windows-computer te verwijderen, zodat u deze op uw Mac kunt installeren.

Op onze website staat duidelijk vermeld voor welke besturingssystemen de software geschikt is. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn als er misverstanden ontstaan. Als u zowel een licentie voor Mac als voor Windows wilt, is het helaas niet mogelijk om voor één prijs te bestellen, aangezien een van de activatiecodes al in gebruik is gesteld.

We raden u aan om contact met ons op te nemen, zodat we de activatie ongedaan kunnen maken en u een nieuwe licentie kunnen toesturen. We willen u graag helpen om een oplossing te vinden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In 15 minuten geregeld helder en…

In 15 minuten geregeld helder en duidelijk

20. Januar 2025

Beste Adrie,

Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Bij ons staat de klant centraal en we beschouwen onze klanten als hoogwaardig.

Mocht u ooit tegen problemen aanlopen, ook al vallen de producten niet meer onder de garantie, dan staan wij altijd klaar om u te helpen en te ondersteunen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we doen ons uiterste best om u de best mogelijke service te bieden.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Wij helpen u graag verder!

Jurgen

Office 2024

Bedankt voor telefonische hulp bij instalatie office 2024
Zeer behulpzaam, en goede deal
5 Sterren dik verdied

Bedankt
Gr roger

20. Januar 2025

Beste Roger,

Graag gedaan mocht u nog hulp nodig hebben in toekomst dan kunt u ons altijd een mail sturen.

Fijne dag, Gr Jurgen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij installatie aangekocht programma…

Bij installatie aangekocht programma werkte de productcode niet. Een mailtje gestuurd met probleem. Een uurtje later werd ik door hen opgebeld en werd probleem opgelost! Goede service

17. Januar 2025

Hoi Dirk,

Bedankt voor je positieve review! Het is fijn om te horen dat ons team snel heeft kunnen helpen met het oplossen van je probleem. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Fijn dat je blij bent met de oplossing.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel accuraat vriendelijk en behulpzaam

16. Januar 2025

Beste Jacco,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je onze service als snel, accuraat, vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren.

Jouw feedback is zeer waardevol voor ons en motiveert ons om onze service te blijven verbeteren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

super

super goed geholpen en uitgelegd.
Dankjewel

14. Januar 2025

Beste Christiaan,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je goed geholpen bent en dat de uitleg duidelijk was. Als je nog meer vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om het te laten weten. We staan altijd voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen door Licentiecode-deal.

14. Januar 2025

Beste Elze,

Met vriendelijke groet, Jurgen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr