Fik lavet Expoy Gulv af LevelFloor. Efter 10-14 dage begyndte gulvet at blive skjoldet og misfarvet. Top Coat er af ektrem ringe kvalitet. LevelFloor har i første omgang bekræftet deres fejl men... Mehr ansehen
Dårligt håndværk - holder ikke hvad de lover og ødelagt gulv samt konkurs - rent amatør firma. Fik lavet 30m2 epoxe gulv hos dem. Gulvet er stadig blødt og kan ikke hærde da det ikke er blandet ko... Mehr ansehen
Meget tilfredsstillende forløb. Fra første kontakt har Thomas været rådgivende og fleksibel. På trods af, at vi fra vores side har måtte rykke opgaven flere gange, har de været fleksible og forst... Mehr ansehen
Høj kvalitet, kundeservice og faglighed Tobias var ude hos os og se på vores garage gulv som både havde ujævnheder og huller Vi fik en professionel og grundig vejledning til den bedste løsning... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Slidstærke, håndlavede og æstetiske gulve. I mere end 10 år har vi leveret fugefrie kvalitetsgulve til kunder – og håber nu på, at vi også må levere til dig. Vi servicerer både private og erhverv, og vi står for hele processen. Det betyder, at vi både er dem, der tegner og planlægger – dem, der står med spartlen i hånden – og dem, der følger op på, om gulvet er nøjagtigt, som du har drømt om. Vores kundekreds spænder bredt. Vi leverer til den private husejer, der drømmer om et eksklusivt, lækkert og robust gulv, som ingen andre har. Og vi leverer til den store industrivirksomhed, der skal have mange kvadratmeter holdbar kvalitet uden kompromiser. Vores gulve skaber sammenhæng i rummet. De styrker helheden og komplementerer indretningen. Gulve er vores passion, og det vil du kunne mærke i hele samarbejdet, fra start til slut. Husk, at du selvfølgelig altid er velkommen til at give os et kald til en behovsafdækning, en ny ordre – eller blot en uforpligtende snak. Vi glæder os til at høre fra dig.
Rugårdsvej 103C, 5000, Odense C , Dänemark
- +4531367898
- kontakt@levelfloor.dk
- levelfloor.nu
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
I fortjener ikke et eneste stjerne
I fortjener ikke et eneste stjerne, så useriøst at i ikke retter jeres fejl i har lavet og ikke tager tlf eller ringer tilbage, det 2år siden.. anbefaler aldrig at benytte dem

Antwort von Level Floor ApS
Dårligt håndværk og amatør samt ødelagt gulv
Fik lavet 30m2 epoxe gulv hos dem. Gulvet er stadig blødt og kan ikke hærde da det ikke er blandet korrekt sammen ved påførelse. De kom og så på reklamationen og ville lave det hurtigt men efter 3 måneder med dårlig undskyldninger er det stadig ikke lavet og nu har de erklæret firmaet konkurs.
Et mere seriøst firma har kikker på og har aldrig set noget ligende. Vil koste 30K at udbedre og gulvet er total ødelagt.
Flinke fyre, lidt dårlig kommunikation
Flinke fyre som gav mig fin rådgivning omkring epoxy/polyurethan til mit halvfærdige badeværelsesgulv efter jeg havde haft dårlige oplevelser med et andet firma.
Vi aftalte at de skulle lave gulvet færdigt men vi gik desværre noget skævt af hinanden omkring, hvor lang tid det i værste fald ville tage dem at skaffe en speciel RAL-farve hjem. Efter 6 ugers ventetid uden at komme nogle vegne blev vi enige i mindelighed om jeg skulle prøve at finde et andet firma, og de anbefalede mig også et.
Hvis jeg skal have lavet noget en anden gang i standardmaterialer vil jeg ikke være bange for at give dem chancen.

Antwort von Level Floor ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.