Jeg var hos Hudklinikken (Youngstorget) for å få fjernet noen føflekker, og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Behandlingen gikk raskt og profesjonelt, og jeg følte meg godt ivaretatt fra start t... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har en veldig dårlig opplevelse av vikarlege babak daraie. Tar deg ikke seriøst, stiller diagnoser uten samenheng. Tok ultralyd hos fysio i en skulder før jeg gikk til legen, han mente fysioen tok f... Mehr ansehen
Hadde akutttime ventet 1 time. 1 gang hos ny fastlege itillegg. Låste døra og gikk. Har ett viktig møte sa hun . Jeg har akutte smerter ut av helvete o.a. Så hadde jeg fått time dagen etter men den s... Mehr ansehen
Sandnes legekontor!! Fastlege Babak Daraie (vikar for fastlege) Han er respekt løs lege babak! Hører ikke absolutt hva du kommer til timen han svarer ikke på tlf eller på appen! Han er superior je... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Legelisten.no er den største fiaskoen
Legelisten.no er den største fiaskoen dem noen gang har laget.
Legelisten.no beskytter legene og alle innen helse sektoren.
Legelisten.no er i et mafia system, der leger kommer først og pasienter ikke blir hørt.
Å dette er veldig syn, for da vil ikke folk finne ut av hvilke leger dem ska holde seg unna.
Bare positive meldinger blir sendt inn i systemet til legelisten.no.
Å negative meldinger som kan hjelpe folk til å ikke velge den legen blir slettet, eller ikke sendt inn i systemet.
Leger og helse har alt for mye makt, hvis dem vil så ødelegger dem personer/Pasienter, å dei kan bare komme med en unnskyldning, å komme unna det dem har gjort.
Legeliste.no dere er faktisk også skyld i at folk får en lege dem aldri skulle fått.
Men det driter dere en lang i, å da driter dere også i folkets helse.
Legelisten.no slutt å beskytt leger, legg til alle anmeldelser/meldinger, ta vare på pasienter, så redder dere også liv.
De sletter de dårlige vurderingene på…
De sletter de dårlige vurderingene på sidene dems. Helt umulig å gi en ekte vurdering på siden dems
Svært skeptisk
Har ved to ulike anledninger skrevet anmeldelser på to forskjellige leger. Ser at jeg ikke er den eneste som har opplevd at det ikke har blitt godkjent, selv om det ikke inneholdt støtende ord eller noe som kunne oppfattes som nedsettende. Det har jeg heller ikke noe ønske om å skrive da jeg ikke synes det har noe hensikt. Har i utgangspunktet hatt utbytte av å bruke legelisten, men kjenner at det ikke virker troverdig eller seriøst. Spesielt da den andre anmeldelsen inneholdt udelt positive ord om legen, men stilte meg noe tvilende til vikaren. Ser at det er flere som har mindre flatterende beskrivelser av leger og legekontorer, og skjønner derfor ikke hvorfor så mange opplever at deres anmeldelse ikke blir godkjent. Synes det i teorien er en grei måte å få en slags følelse av hvilken lege som kan være aktuell/uaktuell. Men er nå svært skeptisk til legelisten, dens innhold og deres aktører.
Gjelder Psykolog Ragnhild Stokke Røed
Gjelder Psykolog Ragnhild Klingenberg Stokke Røed
Vondt og trist
En trist opplevelse .
Vonde traumer skulle behandles .
Istedenfor opplevde vi svært lite fremgang med en behandler som ikke "var tilstede" .
Tillitsbrudd og skjev maktfordeling der man følte seg liten og ubetydelig .
Jeg sliter fortsatt etter denne opplevelsen med Ragnhild .
Forferdelig trist og sårt .
Meldingen ble avvist og man gjør seg tanker om vedkommende selv blir opplyst om å moderere informasjonen .
Legelisten.no finner man ikke seriøst .
Flere som har vist sin misnøye her på siden
Selektive med anmeldelsene som blir publisert?
Har sendt inn en positiv og en mindre positiv anmeldelse av to helt ulike behandlere. Ingen av anmeldelsene inneholdt skjellsord, ryktespredning eller annet upassende språk. Ingen av dem kom igjennom og ble publisert. Får meg til å lure på hvor mye vi kan stole på siden, hvor mye som blir filtrert ut, og av hvilke grunner…
Legelisten er absolutt ikke til å stole…
Legelisten er absolutt ikke til å stole på!
Legelisten får betalt av Bahman Mehdinia på frisk legekontor for å ikke publisere negative anmeldelser om ham!!! Dette er mangel på moral, etikk, verdier, menneskelighet og rettferdighet Ulovlig og sjokkerende!
Dette nettstedet bør ikke være lovlig!!!
Det må stenges!
Tillater ikke noen form for negativ…
Tillater ikke noen form for negativ holdning til leger. Enhver karakter er dermed misvisende.
Om du så skriver objektivt, og simpelthen påpeker nøyaktig hva legen gjorde, høflig og uten støtende ordbruk, så er det ingen sjanse for å få den publisert.
Du får ingen god begrunnelse på hvorfor den eventuelt blir avslått. Og de avslår selv de som på ingen vis bryter retningslinjene.
Nettstedet er derfor lite annet enn en propagandalinje for enkeltleger.
Ikke stol på legelisten!
Legelisten er absolutt ikke til å stole på! De nekter å publisere reele negative anmeldelser om fastlege Bahman Mehdinia og dette er ganske mistenksomt! Og de svarer med mangel på empati, fiendtlighet og frekkhet! Sjokkerende og skuffende at dette skjer i Norge og at denne nettsida er lovlig!
Ikke tro verdi
Ikke tro verdi, når man kan bare skrive postive og ikke negativ
Informativ og viktig.
Jeg synes Legelisten.no er både informativ, interessant og viktig. Her kan man søke opp enkelt og greit spesialister så vel som allmennpraktiserende.
Vi betaler for en tjeneste på lik linje med andre servicerelaterte tjenester. Da liker jeg å lese andres vurderinger.
Det vi må være klar over er at det er en bittelite prosent av pasient/kundemassen som faktisk skriver en anmeldelse. Det betyr at disse anmeldelsene kan gi en liten indikasjon på driften, kommunikasjon, tilgjengelighet og service.
Ulikheter og mangfold gjør at erfaring og opplevelser kan oppleves totalt forskjellig. Leger har også styrken sin på ulike områder. Det å informere litt mer om dette i anmeldelsene, savner jeg. Eksempler kan være tema barn, indremedisin, Flåttsykdom og for mange; psykiske lidelser.
Uansett, Tusen takk for at vi har Legelisten. Grunnen til at jeg ikke gir full pott med stjerner er for få anmeldelser fra kunder/pasienter.
Tanken er god, men i praksis ikke mulig.
Tanken er jo god. Man skal luke ut useriøse leger (antar jeg). Men det er et stort problem her: Kombinasjonen av legens taushetsplikt, og enkelte pasienters hevngjerrighet for helt andre forhold enn dem som beskrives på legelisten.no. F.eks. kan noen ha blitt nektet resepter som de ønsker, men som legen ikke ønsker/kan utstede. Jeg sjekket min egen lege, som jeg er veldig fornøyd med, og får opp et par beskrivelser som ikke engang hadde passet på ham om han hadde hatt en dårlig dag.
Useriøst
Useriøst. Jeg har skrevet mine positive erfaringer og de publiseres med det samme. Så hadde jeg en veldig negativ erfaring og ønsket dele den for å hjelpe andre. Min anmeldelse inneholdt bare ting som ikke ble godkjent, jeg kunne med andre ord ikke skrive noen verdens ting konkret. Skrev da en veldig kort anmeldelse hvor jeg ikke fikk skrive noe om hvorfor jeg ikke anbefalte denne legen. Etter en måned blir den uten forvarsel slettet. Jeg sender en klage på dette til legelisten og de kommer med det frekkeste og mest useriøse svaret. Jeg tenkte, kan dette virkelig være legelisten? De begynte også å snoket på meg på Facebook og andre plasser, noe de kalte «å gjøre undersøkelser». Jeg prøvde komme i dialog med de og hørte om jeg kunne ringe de. De bare unnlot å svare og du kan ikke ringe de. Mest useriøse siden som finnes, at den er lovlig forstår jeg ikke. Trodde også jeg kunne stole på det som stod der, men nå vet jeg at de bare poster det som passer dem og helst da positive erfaringer. De krevde dokumentasjon fra meg at jeg hadde vært hos legen da jeg skrev noe negativt, men ventet ikke på dokumentasjonen før de slettet anmeldelsen. De positive anmeldelsene jeg skrev krevde de aldri dokumentasjon på, så de kunne vært skrevet av en venn av legen for den slags skyld. Og måten de skrev det på var: «Du har ikke tilfeldigvis en dokumentasjon». Allerede her føler du fiendtlighet og ikke profesjonalitet. Det at de godtar for så å slette igjen uten å informere deg virker også veldig useriøst. Er også enig i tidligere anmeldelser her om at du ikke får sagt det du mener eller kommet igjennom med en negativ vurdering, så legelisten er totalt ubrukelig. Forstår virkelig ikke at de får holde på slik og ser at jeg ikke er den eneste som reagerer.
Legelisten er nødvendig
Hvis man skal velge hotell, restaurant, PC, ny bil eller pizza for den saks skyld så kan man lese alle typer tester, vurderinger og anbefalinger (og advarsler). Men når det gjelder viktige ting, slike som sykehus, skoler, tannleger eller leger så er det omtrent umulig å finne informasjon. Legelisten er foreløpig det eneste vi har og den må beholdes.
Hadde man selv godtatt anonyme omtaler? Ja, som selvstendig næringsdrivende har jeg fått det i mange år på forskjellige nettsider. Jeg forstår godt at dårlige leger ikke ønsker å bli omtalt, men når man ser hvordan farlige leger går fra den ene jobben til den andre og deretter til den tredje og etterlater seg ødelagte mennesker som knapt får erstatning for pasientskader, så er dette viktig.
Legelisten dikterer sin mening og man…
Legelisten dikterer sin mening og man har ikke frihet og gi sin mening om en lege.
Har erfaring m Bjarne Austad
Har erfaring m Bjarne Austad. Vil ikke anbefale denne legen .
Dette er bare flaut av legelisten.no
Trodde dette var et sted jeg kunne lese om leger og tro på det som står der. Det var feil.
Kritiske meldinger om en lege modereres bort. Ikke noen form for kritikk blir akseptert. Ikke engang saklig faktabasert kritikk. Man kan over hodet ikke stole på innholdet på denne siden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.