Jeg var hos Hudklinikken (Youngstorget) for å få fjernet noen føflekker, og er veldig fornøyd med hele opplevelsen. Behandlingen gikk raskt og profesjonelt, og jeg følte meg godt ivaretatt fra start t... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har en veldig dårlig opplevelse av vikarlege babak daraie. Tar deg ikke seriøst, stiller diagnoser uten samenheng. Tok ultralyd hos fysio i en skulder før jeg gikk til legen, han mente fysioen tok f... Mehr ansehen
Hadde akutttime ventet 1 time. 1 gang hos ny fastlege itillegg. Låste døra og gikk. Har ett viktig møte sa hun . Jeg har akutte smerter ut av helvete o.a. Så hadde jeg fått time dagen etter men den s... Mehr ansehen
Sandnes legekontor!! Fastlege Babak Daraie (vikar for fastlege) Han er respekt løs lege babak! Hører ikke absolutt hva du kommer til timen han svarer ikke på tlf eller på appen! Han er superior je... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Har prøvd å ringe dette legekontoret nå…
Har prøvd å ringe dette legekontoret nå i snart en og en halv time INGEN tar telefon ELENDIG SERVISE
Legelisten er sikkert en genial forretningsidé, men at nettstedet kan bidra til bedre helsetjenester er en misforståelse
At Legelisten av mange blir sett som en troverdig kilde til kunnskap om kvaliteten på helsepersonell er egentlig helt krise. Publikum aner ikke hva som ligger bak anmeldelsene og behandleren det gjelder får ingen sjanse til å nyansere bildet. Er man misfornøyde må man først og fremst gå til behandleren selv, omså gjøre det skriftlig hvis det er lettere.
Har man negative opplevelser i helsevesenet kan det ellers klages til fylkeslegen. I en slik klage kan alle (sensitive) opplysninger tas med og klagen vurderes og behandles på en ryddig måte, der behandleren det gjelder blir involvert og informert om innholdet klagen. Man kan også få god hjelp av pasientombud. I tillegg har sykehus også klageinnstanser.
Forum som Legelisten trenger vi ikke for å bedømme helsetilbud, det bidrar til falsk informasjon og fører ikke til seriøse vurderinger av enkelte uskikkede leger eller tilbydere. Men selvfølgelig tjener noen mye penger på konseptet gjennom abonnement og klikk. Negativ informasjon på nett er det nye «sukkeret».
Jeg er i oppstart av egen privat praksis og registrerte dessverre mitt foretak hos dem. Noe jeg angrer på. For hvert spørsmål jeg stiller dem i korrespondanse på mail, spør de om jeg ønsker å ha et videomøte med dem for å prate om «Fordelene med Premium Profil». Også etter at jeg har sagt at dette ikke er aktuelt for meg. De minner nesten om Jehovas Vitner, tar ikke et nei for et nei. De som svarer deg på mail, signerer dessuten uten etternavn, noe som sier endel om seriøsiteten.
Behandlere kan ikke selv velge om de vil være oppført og hvilken informasjon de ønsker å dele i sin profil. Samtidig har Legelisten en svært pågående stil når de ønsker å få deg som betalende abonnent (abonnement som er relativt dyrt).
Det er særlig bekymringsverdig at psykologer kan legges til av hvem som helst, psykologen selv får ikke reservert seg mot å være oppført. Psykolog-pasient relasjoner er langt mere komplekse enn andre relasjoner. En del av et terapiforløp er også å oppleve forverring, særlig i starten. Da er det avgjørende å ta misnøyen opp med terapeuten, i stedet for å dele ut karakter på en nettside som Legelisten. At man gjør det er det først og fremst Legelisten som tjener på, ikke du som pasient.
Bra å opplyse om erfaringer av leger og kirurger
Legelisten er meget nyttig!
Avslå kommentar om (Uetisk Oppførsel og Hevn: En Bekymringsfull Opplevelse med Fastlegen).legelisten.no sender denne teksten…
legelisten.no sender denne teksten etter å ha avvist pasientens kommentar om saken sin! Vurderingen du skrev på Legelisten.no om legen Christer Torgilstveit Larsen er avvist av våre moderatorer fordi den på ett eller flere punkter strider med våre retningslinjer.
En pasient hadde en ubehagelig opplevelse med fastlegen Christer T. Larsen som viste uprofesjonell oppførsel. Pasienten klaget over gjentatte blodprøver som resulterte i blåmerker og blemmer på armen deres. Legen nektet å hjelpe og avfeide pasientens bekymringer. Senere hevnet legen seg på pasienten ved å spre løgner om ham til andre og manipulere medisinske journaler for å fabrikkere falske beskyldninger.
Pasienten tok opptak av en samtale med legen, som avslørte legens upassende oppførsel og hevngjerrige hensikter. Legen beskyldte pasienten og alle pasienter for å lyve og uttrykte en preferanse for å stole på sin sekretær fremfor sine pasienter. Disse uttalelsene ble dokumentert gjennom lydopptak, noe som viser legens negative holdning til sine pasienter og mangel på tillit til dem.
Legens oppførsel var uetisk og uprofesjonell, og han bør prioritere velferden til sine pasienter heller enn å søke hevn. Hans handlinger brøt med de etiske prinsippene for pasientbehandling, inkludert pasientens konfidensialitet og respekt for autonomi. Legens forsøk på å manipulere medisinsk informasjon for å støtte sin falske fremstilling av saken forverret situasjonen ytterligere.
Det er viktig at alle helsepersonell, inkludert fastleger, opprettholder høye etiske standarder, prioriterer pasientenes velferd og respekterer pasienters rettigheter og verdighet. Hevn og misbruk er uakseptable handlinger som kan skade pasienter og undergrave tilliten til helsevesenet. Myndighetene bør ta nødvendige tiltak for å beskytte pasienten og sørge for at rettferdighet skjer i denne saken
Veldig fornøyd
Har skrevet to vurderinger her. Angret på et en av dem etter at legen ba meg om unnskyldning for dårlig oppførsel. Det tok kort tid før de slettet den. Ser at en annen her skriver at de ikke publiserer dårlige vurderinger. Det er ikke min erfaring! Heller ikke hvis du ser på andre vurderinger. Men det er klart, en må kunne kreve saklige vurderinger. Ved bytte av fastlege er denne siden fin å bruke. Selv om jeg har inntrykk av at de som skriver vurderinger enten er veldig fornøyde eller veldig misfornøyde.
Utrolig god og proff behandling
Utrolig god og proff behandling
Ayhan Alshbib gjorde en flott jobb
Fikk meg til å føle meg tatt vare på under hele prosessen
Oppfølgingen etterpå var også veldi bra
Ayhan viste seg som et medmenneske under hele behandlingen
De publiserte ikke min omtale om en…
De publiserte ikke min omtale om en lege ved navn Haider Rubaie som slo meg og kastet meg ut av kontoret. Ble dem betalt av legen?
Manipulerende Taktikker: Avsløring av Selskapets Bedragerske Metoder for Omdømmereparasjon
Det er svært beklagelig å observere hvordan dette selskapet benytter seg av tvilsomme metoder for å manipulere publikum og mennesker ved å publisere falske positive anmeldelser og femstjerners vurderinger, alt i forsøk på å reparere deres beryktede omdømme. Disse villedende kommentarene kommer i rekkefølge og er skrevet av betalte enkeltpersoner som arbeider fra samme nettsted. Deres intensjon er å dekke over de lidelsene som folk faktisk opplever, gjennom deres falske monopolistiske fremgangsmåter, som kun tar sikte på å skape et illusorisk bilde av legen på bekostning av pasientene. Det er åpenbart at de prøver å rette opp sin dårlige omdømme på samme måte som de utarbeider sin nettside legelisten - med falskhet og bedrag
Særdeles god faglig og utrolig opplevelse av trygghet ogservice
Særdeles høfflig , hyggelig og rask service , både fra sekretær og legen. Svært innbydende og comforabel klinikk. Faglig set nok helt i toppen
legelisten.no untrustable
We suspect that even the negative reviews on legelisten.no are fabricated. When we attempted to share our experience on the website, our comment was not permitted. It seems to contradict their policy of promoting doctors in a positive light. There are concerns regarding the seemingly exaggerated positive reviews. It is possible that the claims mentioned here are accurate, suggesting a collusion between doctors and the website staff. The platform may be engaging in deceptive advertising for doctors.
Lett å finne frem
Lett å finne frem, god oversikt over fastlegane , og evalueringen på hver enkelt lege.
God erfaring
Har opplevd å få avvist to vurderinger, men har kommet til enighet tilslutt og vurderingene ble publisert. Virksomheten har nok sine retningslinjer man må følge og mener de at disse ikke er ivaretatt blir vurderingen ikke godkjent. Legelisten lar brukerne ytre sine meninger på godt og vondt samtidig som de overholder sine regler, hvilket er forståelig. Til syvende og sist har jeg kun gode opplevelser av Legelisten.
Legelisten i Norge
Det er den eneste informasjonen jeg har funnet om den enkelte lege
Anmeldelse av legelisten.no
Jeg skrev en anmeldelse av en tannlege som jeg har jobbet for for å få pasienter til å holde seg unna. Den gikk ikke gjennom ettersom jeg ikke var pasient. Jeg syns det er for dårlig at man ikke skal få skrive anmeldelser uansett hvilke kjennskap og opplevelse man har til legen/tannlegen el. Men, de tok kontakt etter at anmeldelsen var avvist og spurte om de kunne få sende den direkte til klinikken, noe jeg sa at jeg gjerne ville. De var opptatt av at om jeg ønsket å redigere innlegget noe så var det null stress. Jeg sa jeg gjerne ville vite om klinikken responderte, men her var de opptatt av personvern, noe jeg tenker er veldig bra at de tar på alvor. De svarer raskt på mail, tilogmed på helligdager.
Seriøse hyggelige
Bra oppfølging, korrigering, hyggelige medarbeidere og ikke minst seriøst.
Takker for at vi har mulighet til å se ting fra pårørende sin side og ett sted å kunne vurdere hvor man ønsker at de man er glad i skal få være resten av livet.
Så takk!
Får ikke legge ut anmeldelse om legen..
Får ikke legge ut anmeldelse om legens dårlige sider. Alt fra feilbehandling og "ulovlig" stans på annen leges resepter(noe som er farlig).
Alt er baklengs på denne siden omtrent.
Utrolig dårlig, minner om unødvendig munnkurv i dagens samfunn. Men leger ville vel ikke latt dere skrive anmeldelser hvis de var negative..? Så en rigget dårlig ide fra legelisten, ta pengene og sov godt liksm..
Legeliste skriv bare gode om lega ikke fakta å negative prøve legg in
Legeliste skriver kunn d posetive folk skriver negative folk oppleve d skriv demmikke så d e løgn å bedrag d som står.styr unda lege leif bjelmer farli lege obs styr unda
Usaklig mafiavirksomhet
Det blir for usaklig at man ikke kan omtale en lege negativt når man har en negativ opplevelse.
Selv ble jeg nesten tatt livet av, og mener at det er viktig å advare mot slike leger.
Troverdigheten til Legelisten har dessverre blitt fullstendig borte etter å ha fått avvist noe jeg selv mener er en forsiktig og saklig anmeldelse av denne kvasi-legen. De finnes det forresten endel av.. og Legelisten hjelper ikke. Støtter de som skriver at dette er mafia, som passer på legene og ignorerer pasientene.
Latterlig side med null troverdighet
Avviser din anmeldelse hvis du sier noe som helst negativt om en lege, hvilket får meg til å tvile på integriteten av siden i sin helhet. Ytringsfrihet er tydeligvis ikke en verdi Legelisten har. Den siden har mistet all troverdighet etter min opplevelse med den. Helt latterlig.
De nektet å godta en anmeldelse
De nektet å godta en anmeldelse, de påsto at jeg ikke var en person, jeg bekreftet sms og mail, men de godtok ikke.
Forbannede svake mennesker
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.